Figaro 8 302 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 (edytowane) Japońska gra, open world, kojarzy mi się z GTA 5 (jeśli chodzi o artwork). Japan-based game studio Meisekimu has revealed some of the first details of Inner Sanctum, its upcoming open world PlayStation 4 game, exclusively to GamingBolt. The game will be set in Tokyo and Osaka, with three playable characters – Kenji, Brad and James. In a summary provided to GamingBolt, Brad is the typical Princeton graduate looking to make a quick buck and who gets involved with the Japanese mob and hedge fund trader Dylan Jefferson; Kenji is a finance student who forms his own gang and works to build a fortune after realizing the corruption of many companies; and James is an African American who teaches English and wants to build his own school. Together, these three will be embarking on an adventure of wealth and bloody madness. Meisekimu also revealed that Inner Sanctum will include various side missions with the ability to fly and sail, along with offering a “humorous” take on society and foreigners in Japan. Along with taking full advantage of the PS4′s hardware, Inner Sanctum will also see a release on iOS and Android. http://gamingbolt.com/introducing-inner-sanctum-an-open-world-playstation-4-exclusive-title-set-in-japan Niedługo ma byc wiecej informacji. Nie wygląda na japońską grę, nieprawdaż? Zobaczymy co z tego wyjdzie. Edytowane 26 stycznia 2014 przez Figaro Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 (edytowane) To nie jest jakiś fake? A nawet jeśli nie to nawet na mnie fanie j-games to nie robi póki co wrażenia. No ale PS4 więc #excite c'nie Edytowane 26 stycznia 2014 przez Paliodor 1 Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 26 stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 stycznia 2014 To nie jest jakiś fake? A nawet jeśli nie to nawet na mnie fanie j-games to nie robi póki co wrażenia. No ale PS4 więc #excite c'nie No pewnie, z mojego postu nie wylewa się sucha tablica informacji po angielsku, tylko gorący, niespokromiony eksajt. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Dla mnie ten skrin gdzie pokazana jest ulica wygląda jakoś tak kiczowato, no nie wiem. Pożyjemy zobaczymy, ale coś nie wyczuwam hitu. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 (edytowane) Cytując klasyka: I have a VERY bad feeling about this... Edytowane 26 stycznia 2014 przez Kasias Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 26 stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 stycznia 2014 Ten koleś w afro mnie przeraża xD Może byc z tego jakaś dziwna produkcja, którą docenią nieliczni ;p Cytuj
Makot 5 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 3 grywalne postacie...śmierdzi mi tu GTA5 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 Niewyglada obiecujaco, ale kazda gra w poczatkowej fazie niewyglada. Tylko nie kazdy decyduje sie pokazac wczesne materialy, zawsze to sa takie tresci ktore maja zachecic graczy do kupna gry. Poczekamy zobaczymy. Starwars 1313 juz skasowali wiec nigdy nie wiadomo jak daleko zabrnie projekt. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi