Opublikowano 27 stycznia 201411 l Świetna gierka i zasługuje na swój osobny temat. Complete Story zawiera podstawową wersję gry Trine 2, dodatek Goblin Menace, no i dodatkowy sekretny poziom Dwarven Caverns. Nie muszę chyba dodawać że gra jest jeszcze ładniejsza i płynniejsza od starszej wersji. Dodatkowo gra obsługuje 3d. Dla mnie dzieło to w trójwymiarze wygląda świetnie. Generalnie, bardzo polecam ten tytuł wszystkim wielbicielom klimatu Fantasy, platformówek a nawet łamigłówek.
Opublikowano 27 stycznia 201411 l duchowy spadkobierca lost vikings ale do mnie obie czesci maja gigantyczna wade - fizyke skoku bohaterow, pewnikiem w wersji na ps4 tego nie poprawili
Opublikowano 27 stycznia 201411 l Autor A wiesz że nie zwracałem na to uwagi. Zaliczyłem wersję z PS3 i teraz gram na nowej konsoli. Cieszy mnie że mogę jeszcze raz w to zagrać i sprawdzić dodatki. Dodatkowym bonusem jest możliwość ponownego wbicia platyny, która przez dodatkowe trofea jest dużo trudniejsza.
Opublikowano 27 stycznia 201411 l No bezwład w skokach jest tragiczny reszta topowa. Jednak że skakanie w Trine 2 to główny element gameplayu to dla mnie łącznie 7/10. Jakby skakanie było zrobione lepiej, bardziej "twardo" coś jak u Ninny to bym z czystym sumieniem dał 9/10
Opublikowano 27 stycznia 201411 l podobnie rozwiazane jest skakanie w serii LBP, choc bezwład w Trine jest jeszcze bardziej upierdliwy
Opublikowano 27 stycznia 201411 l No i granie w co-opie jest czasem bezsensu bo można magiem przenosić na pudełku drugą postać gdziekolwiek i wtedy często rozwiązywanie fizycznych zagadek nie ma sensu.
Opublikowano 28 stycznia 201411 l Autor Rzeczywiście, gra przez takie manewry może stracić trochę sensu . Wychodzi na to że w kooperacji najlepiej grać bez maga. Chociaż nie wiem czy wszystkie levele da się bez niego przejść.
Opublikowano 1 lutego 201411 l Autor Demo na pewno jest w 3d. Po odpaleniu powinien wyskoczyć komunikat z wyborem trybu obrazu. A jak nie to poszperaj w opcjach . Zostało mi jedno trofeum do platynki i to bardzo trudne, muszę przejść grę na poziomie hard w trybie hardcore. Calak z wersji na PS3 to przy tym pikuś. Jak ktoś będzie chętny do pomocy w kooperacji, chętnie zapraszam . Najbardziej martwię się o dwóch bossów, głównie o ostatniego
Opublikowano 3 lutego 201411 l 3D jest w opcjach ale gra i tak lepiej wygląda bez tego w 1080p oczywiście. Demko super, ciekawe kiedy wrzucą do plusa pełną?
Opublikowano 4 lutego 201411 l Mi automatycznie wykrylo 3d i zapytalo czy chce zostac z 3d, w opcjach tez jest opcja zmiany na 3d
Opublikowano 11 lutego 201411 l Autor Dzisiaj wpadł mi calak. To jedna z najtrudniejszych platyn jakie zrobiłem. A wszystko przez przejście gry na hard w trybie hadcore. I to jedno trofeum mnie troszeczkę schłostało
Opublikowano 15 lutego 201411 l Prawda, w tym trybie łatwo nie jest. Ogrywałem ją na PS3 i tam platynka była do zdobycia "spacerowo". Complete Story - to już zupełnie inna jazda
Opublikowano 15 lutego 201411 l Autor Dokładnie. Żeby mieć calaka w wersji na PS3, nawet nie trzeba było jej przechodzić do końca. Tutaj trzeba zaliczyć też wszystkie dodatki i jeszcze w tym najcięższym trybie. Generalnie moje masochistyczne skłonności, zmusiły mnie do takiego wysiłku. Kosztowało mnie to tyle stresu, że wyglądam teraz jak Hubert Urbański
Opublikowano 15 lutego 201411 l Troszkę pogrywam w Complete Story, i na bank ją oplatynuję na PS4 jednakże najpierw dokończę ACIV
Opublikowano 15 lutego 201411 l Autor Gra cudna i naprawdę warto. Grafika i klimat naprawdę urzekają.
Opublikowano 18 maja 201410 l Ja również polecam, gra jest świetna, jeżeli ktoś lubi takie klimaty to nie ma się nawet nad czym zastanawiać, tylko brać ;]
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Mi gra tak do konca do gustu nie przypadla,denerwuje mnie ciagle zmienianie postaci w sumie mysle ze w coopie by pewnie wypadla duzo lepiej niz w singlu no ale pewnie skoncze z raz i pojdzie w odstawke. Za to oprawa audio wizualna faktycznie jest bardzo fajna.
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Ważną rzecz napisałeś. Granie w coopie to inna bajka niż granie w tą bajkę samemu. Ja po prostu hostuje grę sam, wybieram rozdział, ustawiam postacie na "unlimited" nie "classic" (wtedy każdy może sobie zmieniać postać i nie ma problemu, że random gra magiem i nie wie co ma robić, a ty czekasz wojakiem jak upek). Odpala się rozdział, przeważnie ok 5 min i mam już komplet i nie raz 2-3 rozdziały się przechodziło z kumatymi randomami i było miodnie i zabawnie. Polecam takie rozwiązanie, jeśli nie macie w danym momencie znajomych do gry. Świetna gra <3 E: "Classic", czyli na sztywno ustalone postacie dla każdego z możliwością zmiany między sobą po naduszeniu L1/R1, nadaje się do gry ze znajomymi z komunikacją. Niestety jest tam mały bug i dopóki nie naprawią to polecam unlimited Edytowane 17 czerwca 201410 l przez KIELiCH
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Najwyższy poziom trudności, hardcore mode on i zbieranie wszystkiego - mikstura na zabawę dla singla (no chyba, że brakuje ci cierpliwości). Pierwsza część była jednak dla mnie łatwiejsza.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Jak bym w sumie pograł w jakimś doborowym towarzystwie gra zacna co by nie mówić
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Jeśli gra się razem, to co zbierzemy liczy się dla obu razem, czy każdy pracuje na siebie? Jeśli to pierwsze, to jak wrócę z wakacji, możemy pograć (tylko wciąż zestawu słuchawkowego nie mam).
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Jeśli gra się razem, to co zbierzemy liczy się dla obu razem, czy każdy pracuje na siebie? Jeśli to pierwsze, to jak wrócę z wakacji, możemy pograć (tylko wciąż zestawu słuchawkowego nie mam). Zbieramy razem z tego co wiem Jak w Little Big Planet
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Ja bym chciał sobie kiedyś, nie ważne kiedy, przejść grę na HARD w trybie hardcore - za co jest trofik. Platyny nie robię raczej, ale chętnie przejdę z kumatą ekipą z jakimś tam wyzwaniem lekkim jak wspomniałem Też nie zawsze mogę gadać, ale jak coś to zapraszam do listy, jakoś się zgadamy w 3 osoby