Ludwes 1 690 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Spencer to powiedział. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 W żadnym wypadku nie życzę sobie multi z trójki. Bo zrobiła się parada latania ala w codzie i sam system zabawy był do dupy. Tzn mi nie odpowiadał. Ma być prosto, twardo i z jajem, jak w 1 i 2. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 I najlepiej żeby wszyscy tylko z Gnasherem się ganiali Panowie, jedyne informacje jakich możecie się spodziewać, to trailer CG i to dopiero na E3 2015, więc do tego czasu nie łudźcie się nawet, że jakiekolwiek podbicie tematu będzie zawierać istotne nowe informacje. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Tak forma rozgrywki mi pasowała choć zawsze znalazł się czas na lance, snajpe. Ale w trójce gnash był do bani, a obrzyn to debilstwo. Nie wspominam o skórkach na broni i podświetlonych postaciach. Zabiło to wszystko moją immersję z online, które ubóstwiam z jedynki i dwójki. Tyle. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 No, skiny pasowały jak pięść do nosa. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 w sumie dla tej serii kupiłem XBona na premiere TYSIĄCE godzin spedząnych na multi zobowiązuje.Kupiles konsole na premiere dla gry, ktora wyjdzie za trzy lata? Czworka powinna wrocic do korzeni i mrocznego klimatu jedynki i dwojki, ale rozbudowanie gry i tryby musza koniecznie byc liczone w krociach. Tak jak to bylo w trojce. Dedykowane serwery, milion roznych przeciwnikow i kampania dluga na dwa GoW 2. Szczerze powiedziawszy nie pogardzilbym trybami Arcade i Declasified Missions z Judgement. Dla chetnych. Nie chce banialukow i tekstow w stylu "fani nie chcieli Locustow w multi, a my sluchamy fanow". Wszyscy z politowaniem sluchali tego belkotu. Cale szczescie ktos inny bedzie robil czworke. Potencjal jest. Trzeba tylko go wykorzystac. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 8 listopada 2014 Autor Opublikowano 8 listopada 2014 jak można stawiać multi z dwójki nad to z trójki to nawet nie wiem... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Ale w czym problem? Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 8 listopada 2014 Autor Opublikowano 8 listopada 2014 no ja rozumiem że skiny się nie podobały, jasna sprawa ale przecież technicznie to multiplayer w girsach 2 to było guwno obesrane i dopiero po paru miesiącach można to było grać bez stresu. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Dwójka nawet dedykowanych serwerów nie miała. Straszna kupa Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 @Yap - tak kupiłem konsole z myślą że kiedyś zagram w Girsy na niej , wtedy nie wiadomo było nic o samej grze, w sumie teraz też pozatym że gre robi BlackTusk z Rodem na czele króry zna się na rzeczy, napewno wie o serii o wiele więcej niż te popaprańce z PCL. Ta w dwójke można było grać szczególnie na hoście wtedy było +100damage do szota. Moim zdaniem najlepiej wyważoną cześcią była trójka, po kilku zmianach, 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 (edytowane) Dwójkę nie grałem na premierę tylko kilka lat pózniej i słyszałem od chłopaków, że gó.wno obesrane, ale tak czy srak dla mnie multi 1>3 Edytowane 8 listopada 2014 przez _Be_ Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 8 listopada 2014 Autor Opublikowano 8 listopada 2014 jak grasz na hoście to może i tak. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 ty z tym swoim internetem 1mb to wiesz chodzi o klimat, mapy i sam gameplay lepszy bez adhd więc jedynka remaster z dedykami to Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 8 listopada 2014 Autor Opublikowano 8 listopada 2014 jakoś ten internet z lidla nie przeszkadzał łoić dupsko w girsach 3. Poza tym to poruszanie się w gearsach 1 takie ślamazarne jest że żal pe el Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Widzisz, ja mam kompletnie odmienne zdanie o Gyrosach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 bo byłeś zlagowanym drewnem Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 W jedynce i dwójce liczył się skill i cierpliwość. Trójka to już modła codów i innych bzdet których nie trawię. Ubić, byle ubić. Zero kontaktu face to face z przeciwnikiem tylko popierdylanie po mapie w celu jałowego tłuczenia killi. Zero charyzmy i walki na krótki dystans którą uwielbiam z 1 i 2. Cytuj
maciucha 11 648 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 gyrosy jedynka dla mnie najlepsze multi generacji setki godzin dwójka guwno obesrane trójka nawet daje rade Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 od strony technicznej 3 najlepsza tyle w temacie, reszta kwestia gustu. W 1 grałem krótko i jak ciota. W dwójkę już sobie radziłem, ale jaja z hostem były nie zależnie od łącza , a jak hostowali jakieś meksyki to już można było całkiem wyjść z meczu. Z trójką spędziłem dużo czasu i dosłownie ani razu nie było żadnych problemów. Trójeczka to jedyna gra którą kupiłem na premierę. Kusi mnie jeszcze żeby kupić klocka i polatać z gnasherem... Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Warto, wciąż fpisdu ludzi oraz poprawili te niedomówienie z obrzymem i retruchem. Poza tym mało dzieciaków Cytuj
maciucha 11 648 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 lany z kumplami 2vs2 na fuel depot, gridlocku i war machine w jedynce <3 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Mam nadzieję, że w 4 wróci tryb Przetrwania z Judgment, który jest mega miodną wariacją Hordy i modyfikatory misji w singlu. Cytuj
Varrenberg 4 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 od strony technicznej 3 najlepsza tyle w temacie, reszta kwestia gustu. Technicznie na pewno, ale moim zdaniem klimat w drugiej części najlepszy. No i widok zawalonego miasta zapierał wtedy dech w piersiach. A w 4 mogliby zrobić coop na splitscreenie dla 4 graczy;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi