Skocz do zawartości

Gears of War 4

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak w ogóle to nazwa trailera to nawiązanie do ostatnich słów z końcówki Gearsów 3

LqbaS7A.png

jak widać te "tomorrow" nie jest zbyt fajne :/

btw na 1000% literka D w inicjałach JD syna Marcusa pochodzi od Dominica. Zbyt oczywiste.

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano

Ej tam. Ja uwielbiam te girsowe music trailer. Najlepszy moim zdaniem nie jest wcale trailer jedynki z podkładem Mad World, tylko to cudo z dwójki.

To jak wjeżdża napis "Gears of war 2" :banderas:

To były dobre czasy.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Hmm... tak oglądam ten zwiastun najnowszy i widzę, że poziom artystyczny serii zostanie zachowany  :reggie:

Szału nie ma. Wybór utworu - banalniej się nie dało.  :frog:

No, ale Gearsy mają być mocne w innych punktach, co nie?

Edytowane przez Cedric
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Pure Girs XD

q40oItT.gif

Edytowane przez DonSterydo
  • Plusik 2
Opublikowano

Ej tam. Ja uwielbiam te girsowe music trailer. Najlepszy moim zdaniem nie jest wcale trailer jedynki z podkładem Mad World, tylko to cudo z dwójki.

To jak wjeżdża napis "Gears of war 2" :banderas:

To były dobre czasy.

Przypomniałeś mi jak poznałem w "pracy" zatwardziałego Pc'towca , mówił że konsole takie i owakie kazałem mu sprawdzić 1 Gearsy ... (oszlalał) przed premierą 2 części pokazałem mu ten trailer... na nocnej zmianie co jakiś czas odtwarzał go bez opamiętania .... trailer kozak do dziś ... (a kolega gra już na konsoli )  :thanks:

• Plusik 1
Opublikowano

Będzie goty wierzę że nie powtórzą błędu jakim było jugement.

Spokojnie :) Judgementa robiła całkiem inna ekipa, Polacy z PCF chcieli zmian ale nie tędy droga. Rod jest z Girsami od początku serii a więc ma pojecie o tym co robi i jestem przekonany, że obecnym Girsom będzie bliżej do trylogi niż do tego bubla. A więc będzie krwisto...

ps. trailer ryje banie

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

W sieci nic nie ginie TUTAJ można obejrzeć gameplay z TDM i Warzone.

[edit]

Trochę szkoda że nie zostawili z Judgementa rzutu granatem pod LB i zmiany broni w pełnym biegu. A gameplay wygląda niemal jak żywcem wyjęty z 'trójki', co w sumie mnie cieszy.

Edytowane przez Kondeer
Gość DonSterydo
Opublikowano

To nie jest materiał z bety tylko z alphy która była niedawno udostępniana dziennikarzom.