Opublikowano 8 sierpnia 20168 l Autor 3 nope, na dwie Marcus wygląda zacnie a co do cyborgów to ciekawe. Widze lekką inspirację cyborgami Ultrona
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l jeśli to nie leci ze smoka. No po E3 jak pokazali Horizon 3 na Xone, to też wielu myślało, że to z PC, a byli i tacy co mówili, że to w 60 fps Eeeeenyłej link do jutuba IGN w ludzkiej jakości: a co do cyborgów to ciekawe. Widze lekką inspirację cyborgami Ultrona Mi bardziej przypominają te z pierwszego Terminatora, takie ociężałe. Edytowane 8 sierpnia 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l Autor w sumie jak tak pomyśleć to już 25 lat wcześniej COG miał technologię by tworzyć roboty m.in. Jacka. Wyewoluowało to w całą armię.
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l Na gafie ktoś podsunął ciekawy pomysł. DeeBees to bardzo dziwna nazwa, a może nawiązuje do ich twórcy, powiedzmy - Damon Baird?
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l Spotkanie nowej ekipy z Marcusem jeszcze bardziej uwidacznia jak bardzo bezpłciowi sa nowi bohaterowie
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l Syn Marcus jest spoko, taki Blazkowicz z Wolfa ale laska i afro faktycznie bez wyrazu, zalatują mi ostatnio modną w filmach erą na młodych bohaterów bez pierdolnięcia (np: taki syf jak Dzień Niepodległości 2, tfuu!). Może to kwestia przyzwyczajenia do starej ekipy, zobaczymy w praniu.
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l No wiadomo, że nowa ekipa nie pobiłaby starej za nic w świecie, jaka by nie była. Niemniej i tak nie mogę się doczekać 4. Edytowane 8 sierpnia 20168 l przez suteq
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l https://media.giphy.com/media/ZGYkqOSI0hiWQ/giphy.gif potwierdzono że gameplay z XO Edytowane 10 sierpnia 20168 l przez Daddy
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Gameplay z XO, ale ta wstawka wyżej, to raczej nagrana na jakim Tytanie x4 banderasie...)) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l W sklepie MS preorder za 239 zł + kod rabatowy na 45 zł w ich sklepie do wykorzystania do końca roku. Darmowa wysyłka: https://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/pdp/Gears-of-War-4-na-Xbox-One/productID.5057555000
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l XD ej to jest dobra karuzela jak kupujesz gierki na premiere, kupujesz forze horizon 3 za 239zl + 45zł w bonie, potem kupuje gearsy za 239 zł -45 zł za bon z forzy i dostajesz kolejne 45 zł na zakupy cebuloincepcja
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l No w tej chwili promo jest na wszystkie gry nadchodzące w tym roku (spod nzaku MS), więc można kupować 2, 3 i 4 gierkę po mniej niż 200 zł. Przy 2 grach to tam kij, wychodzi po 22 zł taniej na premierowej gierce, ale jak ktoś ma zamiar kupić np. Dead Rising 4, Gears of War 4 i np. Halo Wars 2 na premierę, to już warto się zastanowić. Edytowane 10 sierpnia 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l No tak cebula jak korzystasz z okazji. A jak na "zachodzie" robią wyprzedaże po 90% i ludziska koczują pod sklepami a potem zabijają się po otwarciu to wysoka kultura i elegancja. Mimo że zarobki 4 razy wyższe. Spoko tok rozumowania.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l XD ej to jest dobra karuzela jak kupujesz gierki na premiere, kupujesz forze horizon 3 za 239zl + 45zł w bonie, potem kupuje gearsy za 239 zł -45 zł za bon z forzy i dostajesz kolejne 45 zł na zakupy cebuloincepcja potwierdzam Gyrosy zamówione za 194zł
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l A będziesz korzystał z kodu, który dostałeś przy okazji Gyrosów? Maximus Cebulus
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l a to odrazu na maila dostajesz kod po opłaceniu? kupiłbym recore i odrazu gyrosy
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l A będziesz korzystał z kodu, który dostałeś przy okazji Gyrosów? Maximus Cebulus Jako że kod jest ważny do końca roku to pewnie wezmę DR4 jeszcze a to odrazu na maila dostajesz kod po opłaceniu? kupiłbym recore i odrazu gyrosy Tak kod odrazu na maila albo w podsumowaniu zamówienia
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l wyprzedali mi horizona 3 już w tym sklepie .... walić ich w takim razie na zamawianie gyrosów za wczesnie
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l wyprzedali mi horizona 3 już w tym sklepie .... walić ich w takim razie na zamawianie gyrosów za wczesnie Wygląda na to że ostatniego wziąłem