Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Nowa mapa "Reclaimed": http://assets3.ign.com/videos/zencoder/2016/08/25/1920/1c6f9d04c59dfdd4dc708fd9202d56b0-9000000-1472159351-w.mp4
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Autor gra z filmu na filmu jest coraz lepsza, obawiam się tylko tego SMG, żeby nie było powtórki z retro lancera
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Mapka na farmie zapowiada się nieźle, chociaż mogłaby być nieco mroczniejsza <tęsknota za stylistyką jedynki>.
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Będzie kocur. Nie mogę się doczekać ujawnienia Hordy 3.0 na PAX. PS. Coalition zastanawia się nad crossplay w multi z PC dla prywatnych meczy. PS2. A tutaj link do materiału na YT jak komuś nie pasi IGN. W ogóle, to gra wygląda świetnie w multi, no i podrasowany gore system Edytowane 27 sierpnia 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l kurde nie moge się przemóc do tej nowej "rasy" robocików, szczególnie słabo to wygląda w multi
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Zależy jakie klimaty lubisz : ) ja jakoś nigdy za "kosmosem" nie przepadałem w gierkach, dlatego Halo nigdy mi się nie spodobało. GOW:UE przedstawia idealny klimat, mroczny, brudny, szaro-bury, gdzie tylko czerwone osocze zabarwia ekran. Kiedy patrzę na dzienne mapki takie jak ta wieś z filmiku plus kolorowe robotoludziki to tak trochę "EH" Niestety nie śledzę wszystkich newsów, dlatego zapytam - Szarańcza będzie w tej grze czy nie?
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l http://www.empik.com/gears-of-war-4-ultimate-edition-the-coalition,p1128648156,multimedia-p Podobnie jak przy Forzy Horizon 3, edycja Ultimate GoW 4 jest dostępna w Empiku za 296,99 zł, a zatem o 60 zł taniej niż na Xbox Live. Podaną przewidywaną datą wysyłki bym się nie przejmował, dla bezpieczeństwa można wybrać wysyłkę do salonu z płatnością przy odbiorze. Gra będzie zawierać polskie napisy.
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Jeżeli ktoś nie ma jobla na punkcie prywatnych meczy, to nie ma po co kupować ultimate bo wszystkie mapy będące na publicznych playlistach będą darmowe.
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Te nowe mapki wyglądają super miodnie i klimatycznie ale będzie mielenie cyborgów na milion śrubek. Kiedy w końcu pokażą Horde 3.0?
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l @Daddy Będzie kocur. Nie mogę się doczekać ujawnienia Hordy 3.0 na PAX. PS. Coalition zastanawia się nad crossplay w multi z PC dla prywatnych meczy. PS2. A tutaj link do materiału na YT jak komuś nie pasi IGN. W ogóle, to gra wygląda świetnie w multi, no i podrasowany gore system Edytowane 30 sierpnia 20168 l przez Soul
Opublikowano 1 września 20168 l Ile nowych jednostek Widzę klasy postaci jak w Judgment i mapy z Multi = mapy do Hordy.
Opublikowano 1 września 20168 l Wywiad dotyczący Hordy 3.0: http://www.windowscentral.com/gears-war-4-horde-mode-interview Edytowane 1 września 20168 l przez DonSterydo