Skocz do zawartości

Gears of War 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 253,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

Opublikowano

Mapka na farmie zapowiada się nieźle, chociaż mogłaby być nieco mroczniejsza <tęsknota za stylistyką jedynki>.

Opublikowano

Będzie kocur. Nie mogę się doczekać ujawnienia Hordy 3.0 na PAX.

PS. Coalition zastanawia się nad crossplay w multi z PC dla prywatnych meczy.

PS2. A tutaj link do materiału na YT jak komuś nie pasi IGN. W ogóle, to gra wygląda świetnie w multi, no i podrasowany gore system :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

kurde nie moge się przemóc do tej nowej "rasy"  robocików, szczególnie słabo to wygląda w multi :/

Opublikowano

Say wooooot? Świetni są, nawet fajne teksty mają :)

Opublikowano

Zależy jakie klimaty lubisz : )

ja jakoś nigdy za "kosmosem" nie przepadałem w gierkach, dlatego Halo nigdy mi się nie spodobało. GOW:UE przedstawia idealny klimat, mroczny, brudny, szaro-bury, gdzie tylko czerwone osocze zabarwia ekran. Kiedy patrzę na dzienne mapki takie jak ta wieś z filmiku plus kolorowe robotoludziki to tak trochę "EH"

Niestety nie śledzę wszystkich newsów, dlatego zapytam - Szarańcza będzie w tej grze czy nie?

Opublikowano

Będzie Swarm. To taka bardziej dzika szarańcza.

Opublikowano

http://www.empik.com/gears-of-war-4-ultimate-edition-the-coalition,p1128648156,multimedia-p

Podobnie jak przy Forzy Horizon 3, edycja Ultimate GoW 4 jest dostępna w Empiku za 296,99 zł, a zatem o 60 zł taniej niż na Xbox Live. Podaną przewidywaną datą wysyłki bym się nie przejmował, dla bezpieczeństwa można wybrać wysyłkę do salonu z płatnością przy odbiorze.

Gra będzie zawierać polskie napisy.

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie ma jobla na punkcie prywatnych meczy, to nie ma po co kupować ultimate bo wszystkie mapy będące na publicznych playlistach będą darmowe.

Opublikowano

Ależ to robi!

Opublikowano

Te nowe mapki wyglądają super miodnie i klimatycznie ale będzie mielenie cyborgów na milion śrubek.

Kiedy w końcu pokażą Horde 3.0?

Opublikowano

@Daddy

Będzie kocur. Nie mogę się doczekać ujawnienia Hordy 3.0 na PAX.

PS. Coalition zastanawia się nad crossplay w multi z PC dla prywatnych meczy.

PS2. A tutaj link do materiału na YT jak komuś nie pasi IGN. W ogóle, to gra wygląda świetnie w multi, no i podrasowany gore system :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Tak. Jakoś w ten weekend zaczyna się PAX.

Opublikowano

Hydraliski w Hordzie :P

2be4g5.jpg

Opublikowano

Ile nowych jednostek :) Widzę klasy postaci jak w Judgment i mapy z Multi = mapy do Hordy.

Opublikowano

Gridlock musi być hehe

Opublikowano

Nowa mapa: