Opublikowano 3 września 20168 l Normalnie banda paralityków Nie ma to jak ustawiać dwie wieżyczki obok siebie tak żeby przeciwnik mógł je skasować jednym strzałem z Boomshota. I to jeszcze w przejściu żeby blokowały ewentualną drogę ucieczki
Opublikowano 4 września 20168 l Nowa mapa podobna do Azury, co do Hordy 3.0 nic nowego, dali skrzynię i tyle, klasy postaci nie wiem czy to się sprawdzi.
Opublikowano 4 września 20168 l Wszystko wygląda smakowicie. Nie jestem pewien czy perki klas będą miały jakiś wpływ na poziom trudności samej hordy. Np. kiedy już gawiedź obczai które klasy są OP i czterech takich debeściaków wpadnie na mapę i pozamiata pięćdziesięcioma falami ścierwa ziemię. Oby klasy były dobrze wyważone i uzupełniały się adekwatnie do wymagań H3.0.
Opublikowano 4 września 20168 l Ciekawe tylko jak będzie z różnorodnością przeciwników w Hordzie, z tego co widziałem to brakuje tickerów, brumaków, berserkerów, butcherów, kantusów, itd.
Opublikowano 4 września 20168 l Przecież nie będzie szarańczy tylko sami nowi przeciwnicy. Na tym materiale jest ich całkiem sporo + jednostki z różnych artów, np. Śmigłowce DeeBees czy jakieś "Hydraliski" i wiele innych.
Opublikowano 4 września 20168 l Poniżej link do 50 fal na twitchu - początek 9h 7 min - koniec 13h 38 min. Ostra rzeźnia, nieźli bossowie (Snatcher połyka graczy, trzeba nawalać w brzuch żeby ich wydostać, jak nie to giną ), wygląda na to, że balans klas jest dobry, np. scout dostaje 2x więcej przy wypłacie energii, ale jeśli chodzi o jej wydawanie, to najlepiej żeby robił to inżynier, bo ma niższe koszty zakupu: https://www.twitch.tv/paxarena/v/87359854?t=08h55m41s Edytowane 4 września 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 9 września 20168 l jakie sa dodatki do ultimate edition ? tylko mozliwosc wrzucania kazdej mapy na prywatne mecze ?
Opublikowano 18 września 20168 l Zagrałem sobie dziś w UE i mam mieszane uczucia, a raczej obawy co do oprawy GoW4. Beta nie wywołała u mnie żadnego opadu szczęki, a robił to każdy GoW... Śmiem twierdzić, że UE wygląda lepiej od GoW 4 sprzed kilku miesięcy.będzie imprułwmęt ? jak myślicie ? Edytowane 18 września 20168 l przez II Noxx II
Opublikowano 19 września 20168 l w koncu mialem chwile zeby poogladac raz jeszcze niektore z dostepnych materialow i jaranko wzroslo bardzo, nie moge sie doczekac
Opublikowano 19 września 20168 l transformersy XD brakuje dinozaurów z laserami jak to robiło <3 Edytowane 19 września 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 19 września 20168 l Ohoho, będzie grane Incoming titan drop Edytowane 19 września 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 19 września 20168 l A gdzie wy tam widzicie jakieś transformację tych robotów ? po za tym Edytowane 19 września 20168 l przez Soul
Opublikowano 19 września 20168 l ..a ja wczoraj wątpiłem w Unreal Engine 4 dawać mnie to ! p r e o r d e r