Opublikowano 19 września 20168 l Ehh ReCone 140zł FH3 350zł GoW 350zł Jak tu żyć Będzie ktoś ze mną grał w Coopie ;P? Będę grał na PC na padzie Nie mam konsoli ;(
Opublikowano 19 września 20168 l Będę grał na PC na padzie Nie mam konsoli ;( znane są wymagania? bo może nie będę musiał kupować One'a
Opublikowano 19 września 20168 l Trailer tylko potwierdza, ze jest na co czekac. Bardzo mnie ciekawi jak wypadnie nowa ekipa.
Opublikowano 20 września 20168 l Pre orderowa cebulka na ms store dawno złożona. Mam nadzieję że fabuła będzie zjadliwa i przede wszystkim coop będzie tak pyszny jak w gow 3
Opublikowano 20 września 20168 l Pre orderowa cebulka na ms store dawno złożona. Mam nadzieję że fabuła będzie zjadliwa i przede wszystkim coop będzie tak pyszny jak w gow 3 Oczywiście mam nadzieję że nie będziesz tak dawał ciała, jak na najwyższym poziomie z berserkerką w Gow 3, że musieliśmy 3 dni się z nią bawić
Opublikowano 20 września 20168 l Pre orderowa cebulka na ms store dawno złożona. Mam nadzieję że fabuła będzie zjadliwa i przede wszystkim coop będzie tak pyszny jak w gow 3 Ale jak to? Wytrzymasz oczekiwanie na grę te kilka dni po premierze?
Opublikowano 20 września 20168 l Wytrzymam bo będę miał godrizona i mafie 3 . Figuś kto dawał ciała to nie wiem ale to nie byłem ja:P
Opublikowano 20 września 20168 l A yo... (pipi) bylem pewny, ze Mafia pod koniec pazdziernika wychodzi... Tyle siana trzeba miec :<
Opublikowano 21 września 20168 l Ta wersja Ultimate, poza wcześniejszą premierą, daje skórki, możliwość hostowania wszystkich dodatkowym map na privie (ale dołączyć może każdy), dostęp do nowych playlist przed premierą i kilka paczek tych kart z bonusami, tak?
Opublikowano 22 września 20168 l No generalnie to w ogóle season passa do Girsów 4 się nie opłaca się kupować bo wszystko co na publikach to będzie za darmo. Kwestia tylko ile map będzie jednocześnie w obiegu we wszystkich trybach, bo wiadomo, że finalnie nie będzie ich ponad 30. Ale to można sobie SP kiedyś kupić na jakimś promo.
Opublikowano 22 września 20168 l Autor lepiej złożyć sie w pare osob na roznice w cenie standard a ultimate, potem osoba z Ultimate bedzie hostowac dla reszty mecze na tych mapach
Opublikowano 22 września 20168 l Wiadomo. Zrobili season passa, który w sumie nikomu nie jest potrzebny No nie powiem żebym narzekał z tego powodu. Bardziej mnie interesują ewentualne update'y do Hordy 3.0, bo przebąkiwali, że będą rozwijać. Mam nadzieję, że w stylu Halo 5 i Firefight
Opublikowano 22 września 20168 l Wiadomo czy w grze będzie split screen ? Ostatnio chciałem pograć z kumplem w kampanie Halo 5 na dwóch padach i się srogo zawiodłem, mam nadzieję na poprawę w przypadku nowych girsów.
Opublikowano 24 września 20168 l Jak ktoś potrzebuje dwóch osób na kampanię na Insane niech uderza na PW
Opublikowano 24 września 20168 l Kampania jest na dwie osoby chmurka Dafuq, ubzdurałem sobie z jakiegoś powodu, że będzie na 3.. Dzięki za info.
Opublikowano 25 września 20168 l Coop będzie chyba nawet na PC oraz PC/XB1. Super sprawa:-). Kibicuje MS aby tak dalej. Mój Scorpion już na salonie ;-) Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 września 20168 l W spoilerze gify z singla: Pełny materiał tutaj: Edytowane 25 września 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 25 września 20168 l Pycha! Matkoboskokochanooo, jak tam się będzie strzelało...jak to będzie wyglądało!Zastanawiam się gdzie pre-orderek złożyc - będą jakieś opłacalne sizonpasy / kody na przyszłe DLC w limitkach ?