blantman 5 780 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Heh mi ms wyślę dopiero we wtorek dobrze że mafie jutro kupię Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 U mnie e-mailowe i telefoniczne poszukiwania Girsa na piątek spełzły na niczym Cytuj
warblade5 3 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 U mnie e-mailowe i telefoniczne poszukiwania Girsa na piątek spełzły na niczym Telefonicznie to se możesz.... jak już musiałbyś po sklepach pochodzić , równie dobrze ktoś z M$ mógłby zadzwonić do sklepu i sprawdzić ich podając się za klienta Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 No siedząc w robocie do 17.00 mam czas na takie wycieczki Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Jak ktoś ma ciśnienie to kod xbox/pc za około 190zł Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) Do kasacji. Edytowane 6 października 2016 przez PiPoLiNiO Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 6 października 2016 Autor Opublikowano 6 października 2016 jak mnie wkur.wiają premiery we wtorek. Nigdy nie masz pewności czy te gałgany wyślą grę w piątek czy w poniedziałek, a może dopiero we wtorek? przez takie akcje człowiek ma ochotę iść w 100% w cyfrową dystrybucję. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Jak ktoś ma ciśnienie to kod xbox/pc za około 190zł A co komu po kodzie gdy gra zostanie odblokowana dopiero we wtorek Cytuj
creatinfreak 3 846 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Ja mam nadzieje, że sklep ms wyrobi się chociaż do czwartku bo kupiłem cebulową wersje Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Ej, takie pytanie: zamówiłem sobie Ultimate ze sklepu MS, czytałem po forumku, że wysyłka jest dosyć powolna, więc uderzyłem dzisiaj na czat do wsparcia i zapytałem jak się ma sytuacja z wysyłką. Pani powiedziała, że wysyłają w dzień premiery (co się w sumie nie sprawdziło, bo dostałem dzisiaj maila, że wysłali), ale dostanę też jutro kod, który pozwoli mi ściągnąć grę. Dopiero później mnie tknęło, że trochę dziwne, żebym dostawał jednocześnie pudło i digital - pani się coś pomyliło, czy rzeczywiście będę mógł jutro spokojnie pograć? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 To pewnikiem dodatki do gry są w formie kodu Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 No i lipa. Empik obiecał że wysle gre dzisiaj a jednak potwierdzenia nie dostałem. Jedyna zaleta wersja Ultimate za 260zł. Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 ehh ja dopiero w środę wystartuję... co ruszacie najpierw multi czy kampania? Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) Kampania, chwila multi, kampania, horda........M U L T Iale nadal nie wiem gdzie można to cudo nabyć w najlepszej cenie wolałbym grać równo 11tego, ale czy nie szybciej byłoby mieć diżitala...? Edytowane 6 października 2016 przez II Noxx II Cytuj
popeqPL 21 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 obejrzałem live stream na xbox Polska i nie wytrzymałem - kupilem Ultimate i już pobrane. Pewności tylko nie mam czy od 3:00 w nocy ruszy dostęp czy o północy ;-D Tak czy inaczej gram ostatnio mało,a le przychodzą takie momenty jak premiera Gearsów gdzie nic innego się nie liczy - ktoś chętny na mutli lub coo-op kampania w najbliższy weekend? śmiało pisać bo szukam towarzystwa na oporowy gejming w weekend - mój tak popeqPL Pozdro :-) 2 Cytuj
subek 60 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 I jak, idzie dostać gdzieś zwykłą edycje spod lady? Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Objeździłem praktycznie "cały" Gdańsk - nigdzie. Najgorsze, że z tego co gadałem to nawet nie wiadomo czy w poniedziałek będzie ;/ Patrząc na ostatnie premiery Forzy czy Deusa byłem pewien, że dzisiaj będzie można dorwać. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Dzisiaj się wybieram na wycieczkę po Poznaniu, jak coś to dam znać braci pyrowej, czy można gdzieś dorwać już pudełeczko w znośnej cenie. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Objeździłem praktycznie "cały" Gdańsk - nigdzie. Najgorsze, że z tego co gadałem to nawet nie wiadomo czy w poniedziałek będzie ;/ Patrząc na ostatnie premiery Forzy czy Deusa byłem pewien, że dzisiaj będzie można dorwać. Słupek, a pytałeś w Game One we Wrzeszczu? Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 U nich już byłem wczoraj (a dzwoniłem w środę) jak "żebrałem" Mafie czy sprzedadzą szybciej. Hasło wtorek, dzwonić w poniedziałek. Cytuj
subek 60 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Dzisiaj się wybieram na wycieczkę po Poznaniu, jak coś to dam znać braci pyrowej, czy można gdzieś dorwać już pudełeczko w znośnej cenie. Dawaj, dawaj jak się czegoś dowiesz Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Objeździłem praktycznie "cały" Gdańsk - nigdzie. Najgorsze, że z tego co gadałem to nawet nie wiadomo czy w poniedziałek będzie ;/ Coś podobnego słyszałem w Szczecinie, że paczka z grami przyjdzie do sklepu dopiero w poniedziałek. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Wróciłem bo małych problemach zdrowotnych, które w ostatnich tygodniach mocno dały mi popalić. Aczkolwiek wracam i wieczorem będzie LIVE z GoW4 + first look 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi