II Noxx II 332 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) Panowie !Wytłumaczy mi ktoś JAK pobrać GoW4 na PC (Xbox Play Anywhere)przechodząc w Windows10 do appki Xbox > Windows 10 Store > GoW4 Ultimate Ed > mam napisane : POSIADASZ TEN PRODUKT.... EDIT:juz wiem, brakowało mi Windows10 Anniversary update - i nie miałem przycisku "pobierz" teraz leci...74GB Edytowane 8 października 2016 przez II Noxx II Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Ktoś sprawdzał czy jest w empikach? Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Jest jakis update na start, gra sie strasznie wolno pobiera, cisnienie takie a dopiero 53% 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Jest update, ponad 11gb 1 Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) Bylem w empiku u siebie i nie mieli jeszcze. Euro sie spisalo i juz dzisiaj odebralem zamowiona kopie. Wieczorem przysiade pewnie do rana. Edytowane 8 października 2016 przez decoyed Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 MS chyba się ostro wpienił po cyrku z FH3, bo nawet w sieciówkach typu MM słyszałem, że gry do sklepu dojadą dopiero w poniedziałek. Cytuj
smallv86 863 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Dobry port, chyba najlepszy jeśli chodzi o gry z xone na winstore. Czy ja dobrze widzę, multi cross platformowe ?Nie ważne w sumie bo i tak w ruch pójdzie elite pad. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Na customach można grać z fumflami z PC. A wszyscy mogą też grać razem w Hordę. Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Jak by ktoś grał można dodawać do znajomych będę kupiwał, tylko nie wiem czy wersje ultimate czy nie . Będę grał na PC na Padzie. P.S. Gra ktoś może w tryb Horda czy raczej mało popularny tryb jest. Zawsze grałem w SP Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Horda to bardzo popularny tryb. To nie dodatek jak w innych grach. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Dobry port, chyba najlepszy jeśli chodzi o gry z xone na winstore. Czy ja dobrze widzę, multi cross platformowe ?Nie ważne w sumie bo i tak w ruch pójdzie elite pad. horda - działa crossplatformowo co-op - też multi - matchmaking nie miesza PC / Xbox kupujac gre np. na xBone, masz na PC ją za free - logujesz się na inne konto i możesz mieć tak jak by dwie kopie na dwóch urządzeniach. dobre ! Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 9 października 2016 Autor Opublikowano 9 października 2016 Nie mam jeszcze gry, oglądam streamy z mutli i naprawdę rzygam już tymi pier.dolonymi skinami. Klimat kompletnie ucieka kiedy widać te zielono różowe lancery albo pomarańczowe snajperki. Wku.rwia mnie ta tendencja do wrzucania tych skinów do każdej gry, robi się z tego potem cyrk. Ja rozumiem monetyzację ale niech dadzą opcję wyłączenia tych skinów dla kogoś kto nie ma ochoty tego oglądać. Tak jak w Forzie można wyłączyć malowania drivatarów. 4 Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 skiny na bronie to jedno - ale skiny na cogów/swarm...to jest dopiero chu.nia.niestety nie da się z tym nic zrobić w GoW - idiotycznie złoto/zielono/kwiatkowe skiny są wszechobecne. również rzygam tym trendem- i nie kumam jak ktoś w ogóle może na to patrzeć podczas grania daną postacią. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Dlatego najlepsza jedynka gdzie nic sie swiecilo i nikt nie trzymal za raczke jak sie weszlo na multi i zbieraly baty. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Ale różowy lancer to wy szanujcie. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Jedynka najlepsza tylko w swojej prostocie.... nawet Ulitmate ma już te świecące gówna.multi w GoW4 też wygląda jak stado pudzianów z wielkimi cukierkami - fail. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Trochę śmiechłem jak na feedzie miałem filmik wroga grającego Swarm w kolorach tęczy Mnie to ni ziębi ni grzeje, grając i tak zaraz nie zwraca się na to uwagi. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Opcja spersonalizowania tych skinów - nie chcę, wyłączam u innych i nie widzę - by się przydała. przecież to proste ;/ Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Trochę śmiechłem jak na feedzie miałem filmik wroga grającego Swarm w kolorach tęczy Mnie to ni ziębi ni grzeje, grając i tak zaraz nie zwraca się na to uwagi. Serio? Przecież to jest zaraza dzisiejszych gier te skrzynie, kolorowe skiny dla broni i postaci która głównie przylazła z CSa, to może pasować do takich gier jak Destiny czy Overwatch ale nie GOW. 3 Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 No i skiny na bronie specjalne, na pewno muszę koniecznie mieć tęczowego booma. Cytuj
Marek_Nawrotkiewicz 3 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 O której można grać w wtorek ? O 00.01 ? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. II Noxx II 332 Opublikowano 9 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta KampaniaMoim zdaniem nic nie przebije Gears of War 2, ale tamte czasy to już przeszłość. Teraz mamy coś stosunkowo świeżego jak na 4-tą część, nowe jednostki przeciwników, nowa ekipa.Niemniej jednak strzelanie do robotów bywa nie-gearsowe, na szczęście rekompensuje to soczysty Swarm, główki pękają jeszcze lepiej niż u Locustów.Główne postacie faktycznie są mało charyzmatyczne, chociaż można się z nimi jakoś utożsamić - dopiero zaczynają zdawać sobie sprawę z tego, że nowy konflikt jest poważny...Sytuację z trójką jajcarzy na szczęście skutecznie balansuje poważny Marcus Fenix, imo lepszy niż kiedykolwiek. Kampanię skończyłem w ok 9godzin. Nie będę się rozwodził nt głównego wątku i zakończenia, napiszę tylko - podobało mi się, ale bez hiper-rewelacji. HordaMiejsce, w którym każdy spędzi dziesiątki godzin. Tryb rozwinięto JESZCZE względem GoW3, pomaga tutaj różnorodność przeciwników, klasy postaci i nowe giwery.Często panuje olbrzymi chaos ale daje to mega satysfakcję - co prawda Horda działa w 30fps, jednak spadku poniżej tego pułapu nie zauważyłem.Co tu dużo gadać - nic tylko zbierać ekipę na Xbox Live i jazda do 50fali. MultiSporadycznie pojawiają się problemy ze startem meczu, jednak prawdziwy kryzys będzie pewnie we wtorek - a później wszystko powinno wrócić do normy.Tryb dla wielu graczy działa w płynnych 60klatkach na sekundę i nie uświadczycie tutaj downgrade'u grafiki z tego względu!Dedykowane serwery jak zwykle dają radę, na zawsze zażegnano problemy Gearsów jakie miała choćby 1/2 część na 360tce, dodatkowe 30klatek na sekundę dodaje miodności,a przede wszystkim eliminuje ewentualne opóźnienia reakcji gracza na to co dzieje się na ekranie.AVUdźwiękowienie GoW4 stoi na bardzo solidnym poziomie, ale do tego przyzwyczaiła już nas ta seria. Na prawdziwe uznanie zasługuje przede wszystkim grafika i to jak Unreal Engine potrafi zarządzać zasobami. Z czystym sumieniem mogę napisać, że jest to nie tylko jedna z najładniejszych gier na Xbox One, ale i również ścisła czołówka generacji.Gearsy 4 mogą mieć jednak problem spowodowany poziomem jaki osiąga każda gra z tej serii pod kątem oprawy - po prostu spodziewałem się tego i nie jest to dla mnie rewolucja. W każdym razie pamiętam, że ostatnim razem tak często cykałem screenshoty w Uncharted 4.Xbox Play AnywhereZaskoczenie - mogłem pobrać ten tytuł na PCta, kompletnie za darmo, do tego wraz z przyjacielem graliśmy w co-op i hordę online mając tak naprawdę jedną grę.Wersja PCtowa nie jest idealna, po gliczach widać że port był drugorzędny dla The Coalition - mimo to mój lepszy-średniak 960gtx pociągnął wszystko właściwie na ultra !...a co nie wyszło ?budżet, uszczuplony skład dawnego Epic Games, lub konieczność równoległego tworzenia portu na PC.te elementy moim zdaniem wypłynęły na wyjątkowo dużą (jak na GoW) ilość gliczy graficznych, gorszej geometrii obiektów w pobocznych miejscówkach, czy drobnych błędów strony technicznej. wiem wiem - tutaj trochę się czepiam, jednak trylogia na Xboxie 360 była doskonalsza, niestety taki czasy, że bez day-one patcha nie ma dużej premiery...podsumowującDostałem to czego oczekiwałem. Soczysty gameplay, ładną girsową grafikę, przyjemną kampanę i tonę, TONĘ, contentu w postaci trybów versus, a także kooperacji. Gears of War 4 nie wnosi do serii żadnej rewolucji - i to mnie paradoksalnie cieszy, bo 'zmienić za dużo' i spieprzyć nie jest ciężko... (GoW Judgment)The Coalition zdało egzamin produkując pełnoprawną czwórkę, szkoda że dopiero z trzecim rokiem Xboxa One ale lepiej późno niż wcale! Edytowane 9 października 2016 przez II Noxx II 13 Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 jak się wszystko poinstaluje to może jeszcze kogoś zmielę na tysiąc kawałków 4 Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Przed chwilą grałem w multi na mapach które były w wersji beta...różnica jest kolosalna wyładniało to wszystko, no i jest ultra płynne 60 - chce się grać Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 9 października 2016 Autor Opublikowano 9 października 2016 no przecież to jest kurwa dramat, rzygam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi