musoil 47 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Przyzwyczajać się Pany. Każda większa gra będzie miała skrzynki, bo się najlepiej sprzedaje teraz. No cóż, to w dużej mierze nasza wina (konsumentów) przez wygórowane wymagania do strony technicznej gier, a koszta wzrastają, i czas developingu dłuższy, ładna grafa kosztuje, nie ma miejsca na błędy w AAA, jedno potknięcie, nie trafienie w trend i wylatujesz na bruk, mikrotransakcje muszą być, deska ratunku, gdyby gra nie spełniła oczekiwań sprzedaży. Podniecajcie się scorpio i pro, w dark souls IV będą skrzynki z brońmi, bo przecież ma być ,,4k, 60fps, płace wymagam!''. Rynek imploduje w końcu od tych waszych zachcianek, lolitki Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 9 października 2016 Autor Opublikowano 9 października 2016 przecież to nie o to chodzi, ja jestem jak najbardziej za monetyzacją takich rzeczy ale kurwa niech gnasher będzie biały/srebrny/złoty/pustynny coś w tym stylu a nie jakieś chujostwo w zielone serduszka Cytuj
musoil 47 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 przecież to nie o to chodzi, ja jestem jak najbardziej za monetyzacją takich rzeczy ale kurwa niech gnasher będzie biały/srebrny/złoty/pustynny coś w tym stylu a nie jakieś chujostwo w zielone serduszka Nie graj po multi w takim razie. Powinni sprzedawać te gearsy w dwóch wersjach - dla normalnych ludzi, czyli sama kampania, i dla normalnych ludzi, którzy zbłądzili w życiu, horda i multi. 2 Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 9 października 2016 Autor Opublikowano 9 października 2016 pijany czy niespełna rozumu? Cytuj
musoil 47 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Ale ludziom się te skiny podobają, inaczej byś nie oglądał w czasie gry zielonych serduszek. Takie czasy, szukaj pozytywów. W 2006 nie było skinów wcale, a pamiętasz te smutne czasy, jak w cod 4 na broń były 4 skórki do wyboru tylko? Ja pamiętam. Teraz możesz zrobić wszystko, nawet k*tasa na broni namalować. A w 2003? Kto widział tam skiny? Lol, biegałeś w Silent Hill 2 i okładałeś dechą ścierwo, mogłeś co najwyżej spray na komary odblokować, teraz wyciągasz vizę, i możesz wszystko w serducha pomalować. Ale nie musisz. To twój wybór. To jest piękne. Gry pękają obecnie w szwach od zawartości, to jest szalone ile dostajemy za te 200zł, Forza Horizon 3 mnie odepchła, bo ma za DUŻO wszystkiego. Gearsy 4 za 200 kampania jakby sama była to bym się cieszył, a najlepiej 6-7 godzin, powyżej 8 to już za długo jak dla mnie, 6 to taki sweet spot. A koszta gier rosną, więc masz serduszka i skiny. Rozumiesz? Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Przynajmniej z podwójną ochotą będziesz takich kroić. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 9 października 2016 Autor Opublikowano 9 października 2016 oj pedaliadę będę piłował to masz rację Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Gram od piątku, skończyłem kampanię ile godzin ci to zajęło i na jakim poziomie? Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 I jeszcze ceny tych paczek przyprawiają o zawrót głowy. 5 dolców za tą najlepszą, gdzie jest tylko 5 itemów, a w ostatniej co otworzyłem z kasy za granie wypadły jakieś skórki na bronie tylko, do tego brzydkie. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) zwykle przechodzę gry na poziomie 3 z 4, czyli tutaj - Hardcoreale żeby mieć motywację do kolejnego przejścia - znoobiłem na normalu.-i chyba ze względu na nadmiar przeciwników, w tym GoW jesr ogólnie trudniej. położyli mnie parę razy na normalu co do skinów : są normalne - znaczek CoG czy rdza na shotguinie, to popieram, ale (pipi)a świecące banany i snajpa w różowe kropki - (pipi)a mać.... Edytowane 9 października 2016 przez II Noxx II Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Pany my z kobitą gramy w co-opie na Insane i po 5h jeszcze pierwszego aktu nie skończyliśmy W poprzednich częściach mieliśmy co najwyżej jedno/dwa miejsca, które musieliśmy powtarzać, tutaj to jest nagminne. Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 jak się wszystko poinstaluje to może jeszcze kogoś zmielę na tysiąc kawałków To jest zwykła wersja? Do każdej gry dorzucają trylogię? :0 Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Tak. I naklejki z omenem i lancerami. Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 No to przekozak... Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Da się tak jak w dwójce ustawić inny poziom trudności dla każdego gracza? Co do skinów to co to za ból tyłka? Przez ostatnie 5 lat siedzieliście pod kamieniem? Przecież te najbardziej oczojebne najlepiej się sprzedają, proste Cytuj
smallv86 863 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Powiem tak. Multi za(pipi)iste, prawie tak dobre jak w TLOU. Stworzone pod pada a nie pod combo mysz+klawa co troche utrudnia gre na PC Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Przecież na PC można tak samo grać padem. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Powiem tak. Multi za(pipi)iste, prawie tak dobre jak w TLOU. Stworzone pod pada a nie pod combo mysz+klawa co troche utrudnia gre na PC Chyba na odwrot z tym multi tlou i Girsy. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 I jeszcze ceny tych paczek przyprawiają o zawrót głowy. 5 dolców za tą najlepszą, gdzie jest tylko 5 itemów, a w ostatniej co otworzyłem z kasy za granie wypadły jakieś skórki na bronie tylko, do tego brzydkie. A najlepsze jest to, że ludzie to kupują nawet jak w gra sypie takimi kartami jak z rękawa. Np. w Halo 5 za samą grę dostaje się tego tyle, że nie jest praktycznie możliwe zużycie tego przez jedną osobę, a sprzedaż REQ i tak przynosi miliony $ Cytuj
wrog 640 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 W Gearsach jest za to tragedia i po kilkunastu godzinach grania możesz sobie pozwolić na kupienie najdroższej paczki. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Podejrzewam, że będą tweakować jeszcze. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 10 października 2016 Autor Opublikowano 10 października 2016 do odbioru w salonie empik Teraz ku.rwa wytrzymać do tej 15tej w robocie Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Do osob, ktore braly Gearsy z MS. Dostaliście moze maila o wysylce? U mnie tylko hajsiwo pobrali z tydzien temu i od tamtej pory cisza... Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Też nic nie dostałem. Prawdopodobnie grę będą wysyłać dopiero jutro. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Wyślą jutro w dzień premiery . Ja nic nie dostałem ale i nie spodziewałem się. Z recore miałem identycznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi