Skocz do zawartości

Gears of War 4

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bluber lej a jak cos to ja poprawie :lapka:

Juz roku temu byla taka akcja z Gearsami przy premierze remastera jedynki i ogolnie MS lubi dodawac za darmo gry z 360 do sequali na One :cool:

Ano, u konkurencji z kolei można było sobie kupić wspaniałe, zremasterowane Natan Drejk Kolekszyn przed premierą U4 :mocking: świetne podejście do gracza.

A tak z innej beczki, to za ile minimalnie można wyrwać te girsy? Horizona jeszcze nie skończyłem, ale nie powiem, kusi mnie ta gierka i perspektywa ogrania poprzedniczek.

Opublikowano

Jak ci sie nie spieszy to w sumie zamawiając z zavvi.com z uk płaci się około 190zł tylko trzeba z tydzień poczekać na przysyłkę.

Opublikowano

..to mi się raczej nie zdarzało - ja już skończyłem singla, inni czekają na kuriera, czego po części zazdroszczę bo fajnie byłoby mieć pudełko. 

dobra gra, jedna z najlepszych jakie można nabyć na XBone :)

Opublikowano (edytowane)

Ja pamiętam jak mnie lał w Execution na 16-rundowych ustawkach :)

eh..to były czasy 
jeszcze wszyscy na starych nickach dostawali sromotny w.dol od Hosta :P

btw. GoW4 piękny i ostry jak żyleta 
nDayAb7.png

:fsg: 

Edytowane przez II Noxx II
Opublikowano

paczka od ms już w warszawie 0_0 o lol jak dziś dostane to nawet 24h nie będzie.

Opublikowano (edytowane)

4gpwt1.png

Scheduled Delivery: Tuesday, 10/11/2016, By End of Day

XDDDDDDDDD przed sekundą był kurier z gyrosami

40f36cf375a0c5dfmed.jpg

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Mniej, tu  w ogóle jak jeździsz tym paskiem to nic się nie zmienia praktycznie, dopiero jak odpaliłem konsole w 1080p było widać różnicę i to głównie w intensywności barw.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Dzisiaj odbieram, może o 23.00 coś zagram jeśli mi się patch 11 Gb pobierze :P Ktoś już grał w Hordę, ostra młócka jak na filmikach przed premierą?