Skocz do zawartości

Gears of War 4

Featured Replies

Opublikowano

Bluber lej a jak cos to ja poprawie :lapka:

Juz roku temu byla taka akcja z Gearsami przy premierze remastera jedynki i ogolnie MS lubi dodawac za darmo gry z 360 do sequali na One :cool:

Ano, u konkurencji z kolei można było sobie kupić wspaniałe, zremasterowane Natan Drejk Kolekszyn przed premierą U4 :mocking: świetne podejście do gracza.

A tak z innej beczki, to za ile minimalnie można wyrwać te girsy? Horizona jeszcze nie skończyłem, ale nie powiem, kusi mnie ta gierka i perspektywa ogrania poprzedniczek.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 253,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

Opublikowano

Jak ci sie nie spieszy to w sumie zamawiając z zavvi.com z uk płaci się około 190zł tylko trzeba z tydzień poczekać na przysyłkę.

Opublikowano
  • Autor

w tej chwili najtaniej masz w cdp.pl za 239zł, możesz też poczekać na cyfrowe wersje których cena pewnie spadnie na ryj bo są dodawane do nowych kart graficznych, ale wtedy nie dostaniesz poprzednich części.

Opublikowano

potwierdzam juz mam nadany numer trackingowy od ms :cool:

Opublikowano

Electro.pl chyba nie wysyła bo cisza jak makiem zasiał :/

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zapraszam wszystkich :)

Opublikowano

..to mi się raczej nie zdarzało - ja już skończyłem singla, inni czekają na kuriera, czego po części zazdroszczę bo fajnie byłoby mieć pudełko. 

dobra gra, jedna z najlepszych jakie można nabyć na XBone :)

Opublikowano

Zapraszam wszystkich :)

:woot:  :mog:  :mog:  :mog:

Opublikowano

Bandzior jak zwykle chore akcje odwala w gearsach. :D 

Opublikowano

Oddam kod na Operations Gear Pack do GoW4. Kto pierwszy ten lepszy

Opublikowano

Bandzior jak zwykle chore akcje odwala w gearsach. :D

Odwalal juz przy okazji premiery jedynki na x360. Kto ma wiedziec ten wie.

Opublikowano

Ja pamiętam jak mnie lał w Execution na 16-rundowych ustawkach :)

eh..to były czasy 
jeszcze wszyscy na starych nickach dostawali sromotny w.dol od Hosta :P

btw. GoW4 piękny i ostry jak żyleta 
nDayAb7.png

:fsg: 

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

paczka od ms już w warszawie 0_0 o lol jak dziś dostane to nawet 24h nie będzie.

Opublikowano

Electro jednak wysłało, dostałem w nocy potwierdzenie, będzie grane :)

Opublikowano

Orzel, no co Ty? Moja jest w Eindhoven... ale przypuszczana dostawa jest na jutro wiec i tak byloby super.

Opublikowano

No MS sie spisal, u mnie tez informacja ze kurier dzisiaj dostarcz - z Holandii szlo szybciej niz paczka z gram.pl

Edytowane przez easye

Opublikowano

4gpwt1.png

Scheduled Delivery: Tuesday, 10/11/2016, By End of Day

XDDDDDDDDD przed sekundą był kurier z gyrosami

40f36cf375a0c5dfmed.jpg

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Jak mieszkasz w dużym mieście to szybko przychodzi jak w takim olsztynie to kilka dni. Nie zaśmiecać tematu.

Soul jak hdr ? Poziom forzy czy mniej widać ?

Opublikowano

Mniej, tu  w ogóle jak jeździsz tym paskiem to nic się nie zmienia praktycznie, dopiero jak odpaliłem konsole w 1080p było widać różnicę i to głównie w intensywności barw.

Opublikowano

Uff, dobrze to słyszeć bo mi już ten HDR spać po nocach nie daje :D

Opublikowano

Dzisiaj odbieram, może o 23.00 coś zagram jeśli mi się patch 11 Gb pobierze :P Ktoś już grał w Hordę, ostra młócka jak na filmikach przed premierą?