Opublikowano 10 października 20168 l Bluber lej a jak cos to ja poprawie Juz roku temu byla taka akcja z Gearsami przy premierze remastera jedynki i ogolnie MS lubi dodawac za darmo gry z 360 do sequali na One Ano, u konkurencji z kolei można było sobie kupić wspaniałe, zremasterowane Natan Drejk Kolekszyn przed premierą U4 świetne podejście do gracza. A tak z innej beczki, to za ile minimalnie można wyrwać te girsy? Horizona jeszcze nie skończyłem, ale nie powiem, kusi mnie ta gierka i perspektywa ogrania poprzedniczek.
Opublikowano 10 października 20168 l Jak ci sie nie spieszy to w sumie zamawiając z zavvi.com z uk płaci się około 190zł tylko trzeba z tydzień poczekać na przysyłkę.
Opublikowano 10 października 20168 l Autor w tej chwili najtaniej masz w cdp.pl za 239zł, możesz też poczekać na cyfrowe wersje których cena pewnie spadnie na ryj bo są dodawane do nowych kart graficznych, ale wtedy nie dostaniesz poprzednich części.
Opublikowano 10 października 20168 l ..to mi się raczej nie zdarzało - ja już skończyłem singla, inni czekają na kuriera, czego po części zazdroszczę bo fajnie byłoby mieć pudełko. dobra gra, jedna z najlepszych jakie można nabyć na XBone
Opublikowano 10 października 20168 l Zapraszam wszystkich Życzę sobie, abym nigdy nie trafił na Ciebie w drużynie przeciwnej
Opublikowano 10 października 20168 l Oddam kod na Operations Gear Pack do GoW4. Kto pierwszy ten lepszy
Opublikowano 10 października 20168 l Bandzior jak zwykle chore akcje odwala w gearsach. Odwalal juz przy okazji premiery jedynki na x360. Kto ma wiedziec ten wie.
Opublikowano 10 października 20168 l Ja pamiętam jak mnie lał w Execution na 16-rundowych ustawkach eh..to były czasy jeszcze wszyscy na starych nickach dostawali sromotny w.dol od Hosta btw. GoW4 piękny i ostry jak żyleta Edytowane 10 października 20168 l przez II Noxx II
Opublikowano 11 października 20168 l paczka od ms już w warszawie 0_0 o lol jak dziś dostane to nawet 24h nie będzie.
Opublikowano 11 października 20168 l Electro jednak wysłało, dostałem w nocy potwierdzenie, będzie grane
Opublikowano 11 października 20168 l Orzel, no co Ty? Moja jest w Eindhoven... ale przypuszczana dostawa jest na jutro wiec i tak byloby super.
Opublikowano 11 października 20168 l No MS sie spisal, u mnie tez informacja ze kurier dzisiaj dostarcz - z Holandii szlo szybciej niz paczka z gram.pl Edytowane 11 października 20168 l przez easye
Opublikowano 11 października 20168 l Scheduled Delivery: Tuesday, 10/11/2016, By End of Day XDDDDDDDDD przed sekundą był kurier z gyrosami Edytowane 11 października 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 11 października 20168 l Moja niestety jeszcze w holandii. Ale przewidziany czas dostawy jutro. Oby bo bym grał jak zły.
Opublikowano 11 października 20168 l Jak mieszkasz w dużym mieście to szybko przychodzi jak w takim olsztynie to kilka dni. Nie zaśmiecać tematu. Soul jak hdr ? Poziom forzy czy mniej widać ?
Opublikowano 11 października 20168 l Mniej, tu w ogóle jak jeździsz tym paskiem to nic się nie zmienia praktycznie, dopiero jak odpaliłem konsole w 1080p było widać różnicę i to głównie w intensywności barw.
Opublikowano 11 października 20168 l Uff, dobrze to słyszeć bo mi już ten HDR spać po nocach nie daje
Opublikowano 11 października 20168 l Dzisiaj odbieram, może o 23.00 coś zagram jeśli mi się patch 11 Gb pobierze Ktoś już grał w Hordę, ostra młócka jak na filmikach przed premierą?