Opublikowano 11 października 20168 l Jezus Maira, co oni tak paczują w tych swoich grach Forza Horizon 3 też 4.5GB na dzień dobry.
Opublikowano 11 października 20168 l co do Hordy - jest większy rozpierdziel niż w poprzednich częściach, ale i tak najbardziej wymiata multi w 60fps!
Opublikowano 11 października 20168 l Autor To chyba nie patch tylko Multi które się na płycie nie zmieściło xD
Opublikowano 11 października 20168 l Jakby ktos chcial kody na poprzednie czesci Gearsow do wstecznej to
Opublikowano 11 października 20168 l U mnie pomimo tego patcha gra wczoraj zaliczyła 2 zwiechy w ciągu 2h grania, jedna w singlu, a druga po pierwszych deathmatchu
Opublikowano 11 października 20168 l poważny problem GoW4 pojawia się z tego co widzę podczas ładowania mapy..dolegliwości typowo na 1 pacza
Opublikowano 11 października 20168 l U mnie pomimo tego patcha gra wczoraj zaliczyła 2 zwiechy w ciągu 2h grania, jedna w singlu, a druga po pierwszych deathmatchu U mnie póki co najmniejszych problemów. Na normalu zalazłem pod koniec (chyba) pierwszego aktu, a w Multi na deathmatchu drużynowym zagrałem 6 meczyków.
Opublikowano 11 października 20168 l Panowie, ktoś jeszcze ciśnie kampanię na insane? Jestem ciekaw wrażeń.
Opublikowano 11 października 20168 l Po służbie jadę do sklepu (RTV Euro AGD ) na wieszakach pusto ,pytam o grę a kobieta że takowej nie ma ,mówię żeby sprawdziła w magazynie ,"nie ma bo dostawa już była i nic takiego nie przyszło" :facepalmz: .... szukam jakiejś ogarniętej osoby i pytam tym razem faceta i mówi że są ,aż 2 sztuki dostali ....wysyła tą sama laskę do magazynu, po 10 minutach wychodzi i mówi że nie może znalezć w końcu sam idzie i znajduje grę ....
Opublikowano 11 października 20168 l Dno. Dzis po drodze akurat bylem w euro i media expert. W obu nie ma gry xD pytam, moze jeszcze nie wylozyli. Kolo mi pado ze zamowi i jutro moge odebrac. Gazetka Eurortv mowi o premierze Girsow na dzis, nie gurwa na jutro. Parsklem smiechem mu w ryj bo na wiecej mnie nie bylo stac. Parodia. Nie mam cisnienia bo mam w co grac ale coz.. szkoda komentowac.
Opublikowano 11 października 20168 l w moim przypadku to stwierdzam problemy z gnasherem, lub trybem godmode Przykład mojej rozgrywki gdzie nikt nie mógł mnie zabić.. Edytowane 11 października 20168 l przez MatthewWalowsky
Opublikowano 11 października 20168 l Ktoś chętny na jutro od południa do ciorania w horde i/lub multi?
Opublikowano 11 października 20168 l Jak cos to multi będę cisnął w piątek cala noc Edytowane 11 października 20168 l przez kubson
Opublikowano 11 października 20168 l moja kopia dopiero jutro do odbioru, pozdrawiam sklep gram.pl <sad_panda.jpg>
Opublikowano 11 października 20168 l Jakby ktos chcial kody na poprzednie czesci Gearsow do wstecznej to Chętnie 1 i 2 bym przytulił
Opublikowano 11 października 20168 l otworzylem pierwsza paczke operation pack i wpadl rozowy w serca snub xD singla odpale sobie na wieczor ;d
Opublikowano 11 października 20168 l Witam, Ja wlasnie dorwalem swoją kopie i ok 23 jestem dostępny na kampanie w co-op jak coś to mój nick jest w profilu:) postaram sie odkurzyć hs na ta okazje...
Opublikowano 11 października 20168 l Ale ten hehe klimat na początku jest słaby mam nadzieje ze pózniej wróci patos z poprzednich częsci.