Skocz do zawartości

Gears of War 4

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ten patch jest chyba trochę większy niż myślałem  :reggie:

dzu24qs7dtyu.jpg

uy6kityakh6x.jpg

A u Was co, dalej plebejskie 100% i 50 GB?

• Plusik 4
Opublikowano
  W dniu 11.10.2016 o 15:21, mars75 napisał(a):

Z media przysyłali dzisiaj maila że czekają na towar.

Ja zamówiłem wczoraj, a dziś lekko po 9:00 dostałem maila, że można odebrać. 

Panowie macie jakiś sprawdzony preset co do ustawień sterowania (czułość). Pograłem 2h kampanię i coś nie czuję tego celowania. 

Opublikowano

ich sie powinno (pipi)ać za te instalacje, jaja ich chyba bolą, kupuje gre na płycie i drugą godzinę (pipi)e się z instalacją

Opublikowano (edytowane)

No to u mnie już trzecia godzina leci i jest 49% koval kutasiarzu jutro będziesz miał tak samo

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Instalacja gry to kilka-kilkanaście minut, reszta to ściągania patcha które pokazywane jest jako instalacja. Pro tip jak ktoś chce szybciej instalować gry bez patchy to konsolka offline.

Opublikowano
  W dniu 11.10.2016 o 18:56, Orzeł Gamingu napisał(a):

No to u mnie już trzecia godzina leci i jest 49% koval kutasiarzu jutro będziesz miał tak samo

mam SZYBKI internet  :sir:

a srls to w tym czasie poczytam sobie komiks :ohboy:

Opublikowano (edytowane)

Na XO jest tak przy kazdej  grze ze instalacja razem z paczem sprawia wrazenie jakby z neta sciagala sie cala gra xd. Musze kiedys zainstalowac cos w trybie offline czy jest lepiej.

Edytowane przez hav7n