Absolem 1 036 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Nie wiem o co kaman, ale grając wczoraj w prolog pomimo tego, że w 30 fps, to grało i celowało się wyjątkowo "responsywnie". Aż się zdziwiłem. Może ruch postaci jest troche bardziej dynamiczny. Same here w nic nie mogłem trafić. 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 nie jestem weteranem dzirsów ale imo inaczej sie strzela, bronie bardziej rzucają w szczególności lancer, a gnasher czasami dziwnie nie wchodzi, w szczególności strzały z biodra. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Nie wiem o co kaman, ale grając wczoraj w prolog pomimo tego, że w 30 fps, to grało i celowało się wyjątkowo "responsywnie". Aż się zdziwiłem. Może ruch postaci jest troche bardziej dynamiczny. Same here w nic nie mogłem trafić. No wlasnie don napisal zupełnie coś odwrotnego xD Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Nie no plusik się marsowi za to należy Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Mam i ja, oezu wyczuwam łojenie w weekend. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Nie no plusik się marsowi za to należy Dziękuje za plusika źle zinterpretowalem znaczenie słowa "responsywnie" Cytuj
creatinfreak 3 859 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) Chce ktoś pograć dziś wieczorem multi na amatorskim poziomie? Pewnie będę lamić dlatego uprzedzam xD Edytowane 12 października 2016 przez creatinfreak Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Pany potrzeba trzech chętnych do hordy, bo randomy uciekają Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) Pogralem troche w singla, 2 pierwsze chaptery poki co nie powalaja graficznie (no moze poza 1-2 aktami, ktory i tak trwaja 5 minut). Ba - jestem na etapie przechodzenia HALO 5 i tam sama grafika robi na mnie o wiele wieksze wrazenie... Moze gdyby singiel tez chodzil w 60 fpsach - troche szkoda! Edytowane 12 października 2016 przez easye Cytuj
wrog 640 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 https://clips.twitch.tv/goldglove/StormyPorcupineANELE xD Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) https://clips.twitch.tv/goldglove/StormyPorcupineANELE xD Na gram.pl clickbaitowy artykuł o lagach oparty na tym filmiku http://www.gram.pl/news/2016/10/12/gears-of-war-4-lagi-w-grze-denerwuja-ale-tego-gracza-zdenerwowaly-za-bardzo.shtml Prawda to, że tak straszliwie laguje? Poza wczoraszymi problemami związanymi z aktualizacjami serwerów, nie widziałem, żeby ktoś tutaj narzekał na jakieś lagi/?? Premiera duża, więc bym się nie zdziwił, gdyby coś nie działało do ońca jak powinno. Edytowane 12 października 2016 przez Masamune Cytuj
Gość Soul Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Pogralem troche w singla, 2 pierwsze chaptery poki co nie powalaja graficznie (no moze poza 1-2 aktami, ktory i tak trwaja 5 minut). Ba - jestem na etapie przechodzenia HALO 5 i tam sama grafika robi na mnie o wiele wieksze wrazenie... Moze gdyby singiel tez chodzil w 60 fpsach - troche szkoda! Potwierdzam gra jest ogólnie ładna ma swoje momenty ale całościowo to pierwszy GeoW który nie powalił mnie graficznie. Ale za to gunplay w chooj daje radę, starcia są intensywne i dynamiczne, przeciwnicy nie opierdzielają się tańcu i potrafią zabić jak psa, mega podoba mi się to szybkie przeskakiwanie przez przeszkody Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Dla Girsowcow to sam miodzik. Multik znowu bede cioral. Tylko skad ten czas??? Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 graficznie - im dalej tym lepiej.początek - no tak średnio no Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Nie wiem o co wam chodzi, grafika od samego początku bardzo na propsie. Do puszek strzela się fajniej niż myślałem. Postać rusza się trochę szybciej niż w poprzednich częściach dlatego mam wrażenie bardziej responsywnego sterowania. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) pisałem wcześniej, że osobistym wyznacznikiem progressu tej serii były Gearsy 2 - odpaliłem więc tą część na początku żeby sprawdzić różnicę po latach-miło było jednak popatrzeć na takie aspekty jak zmiana generacji wpływa na rozwójmimo tego, iż GoW2/3 kładły graficznie wiele gier poprzedniej generacji, to miały liche tekstury, 30klatek na sekundę i rozdzielczość 1280x720.teraz zmieniła się technologia i poza np. nieporównywalnie lepszą animacją i efektami mamy np. 1080p, 60fps wstawiam kilka screenów dla ciekawskich -wszystkie 3 gry odpalone na Xbox Onedla GoW2/3 kompresja działa w pewnym sensie na korzyść, dodając przypadkowy blurscreeny z GoW4 trochę na tym cierpią - bo tu krawędzi ani rozdzielczości nie trzeba maskować Gears of War 2: Gears of War 3: Gears of War 4: zrzuty z 2/3 może nie zachwycają, ale te gry w ruchu wyglądają NADAL na tyle dobrze, że czwartej części jest po prostu ciężej - wywołać opad szczęki Edytowane 12 października 2016 przez II Noxx II Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 montujemy jakąś ekipę na weekend? Jak będzie nas więcej to i prywata można zagrać. W piątek mnie nie będzie, w sobotę mogę łupać. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Grafa kosa. Mnie robi robote jak najbardziej. Nie rozumiem zarzutow w zasadzie. Czepianie na sile. Esencja Gyrosow jest multi. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 gnasher czasami dziwnie nie wchodzi, w szczególności strzały z biodra. Przecież to jest tl;dr dla online całej serii Gearsów. Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 To jak wam ten Online działa, bo na GameOnly burza, że serwery padły i tragedia jest, a kto tego nie widzi, ten bot! Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Zaraz sprawdze. Pewnie macie internety z drewna. Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Ja po filmie bandziora, wiem, że do multi nigdy nie podejdę, to co on tam wyprawia jest chore Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Gram od kilkunastu minut w multi i wszystko działa. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Grałem z figusiem 2 h co opa i no problems Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Ja po filmie bandziora, wiem, że do multi nigdy nie podejdę, to co on tam wyprawia jest chore Też właśnie widziałem i nie ogarniam jak on to robi? Przecież to wygląda jakby grał z jakimś auto-aimem :O Gram od kilkunastu minut w multi i wszystko działa. No właśnie tak się zdziwiłem, bo przecież kilka osób tutaj gra już i nikt nie pisał o jakichś tragicznych problemach z multi. Wczoraj tylko ktoś tweeta wklejał, że aktualizują grę/serwery i mogą być problemy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi