Opublikowano 13 października 20168 l Autor No wlasnie don, nie ma podnoszenia sie + insane w coopie sie skaluje i jest jeszcze trudniej. Jak wjechaly puszki z gattlingami to bylo ciężko. Da sie skoordynować działania we dwójkę by nie padac od razu, ale przyznam szczerze ze Ins strasznie lamil wczoraj! XD Edytowane 13 października 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 13 października 20168 l No taka zabawa to nie na moje nerwy PS. Muszę przyznać, że AI naszych kompanów bardzo ładnie pracuje Można ich samych zostawić i nie padną wszyscy w 20 sekund, a pod koniec pierwszego aktu ładnie dzielili między siebie pilnowanie osobnych segmentów mapy - jak w jednym robiło się gorąco, to nie stali jak kołki w miejscu gdzie nic się nie dzieje tylko lecieli tam gdzie był w danym momencie młyn. Edytowane 13 października 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 13 października 20168 l Autor z drugiej strony hardcore w coopiw jest banalny wiec fajniej jest miec wyzwanie. Najbardziej optymalnie byloby miec insane z podnoszeniem sie w niektórych sytuacjach
Opublikowano 13 października 20168 l Kody na poprzednie części: GDXBP-NXMYT-2PQJ7-DK4HG-6F3H4 jedynka QKFN2-8VPDR-RBDFT-26474-CR3H4 dwójka 3XF32-NMFHY-HP776-W3J39-H6CMR trójka QN76D-6HWDY-HF7KT-QKM68-D9KV4 Judgment
Opublikowano 13 października 20168 l Pewnie będzie patch Wątpię, po prostu Insane w co-op'ie jest no... INSANE
Opublikowano 13 października 20168 l Kody na poprzednie części: GDXBP-NXMYT-2PQJ7-DK4HG-6F3H4 jedynka QKFN2-8VPDR-RBDFT-26474-CR3H4 dwójka 3XF32-NMFHY-HP776-W3J39-H6CMR trójka QN76D-6HWDY-HF7KT-QKM68-D9KV4 Judgment jakaś kur.. już wzięła i nawet nie podziękowała xDDDD
Opublikowano 13 października 20168 l Bartiz, jak potrzebujesz, to ja kody na jedynką, trójkę i Judgment będę mógł oddać, bo mam już w cyfrowej chyba wszystko poza dwójką, chociaż musiałbym sobie przypomnieć co było dodawane do Ultimate. Wieczorem po robocie mogę Ci podesłać.
Opublikowano 13 października 20168 l jakaś kur.. już wzięła i nawet nie podziękowała xDDDD Typowe forum, chlop ma gest i nawe nikt plusa nie da!
Opublikowano 13 października 20168 l wszystko ładnie, pięknie, ale jak spojrzałem w opcje typu "spersonalizuj" albo "sklep" i te skrzynki, albo jeszcze "dostosuj klasy" czy cos w tym stylu, to naprawdę posmutniałem. Nie jestem fanem takich dupereli, nie wiem po co to komu. Już w Forza karty typu "lepsze miejsce na starcie" są głupie, nie mówiąc o innych. Tutaj mamy jakieś 20% większe obrażenia itd. Mam nadzieję, że są tryby rozgrywki multi bez tego typu ustrojstwa? GOW:UE był przy tym tak prosty i klasyczny, że aż piękny. Póki co liznąłem tylko multi.(king of the hill)
Opublikowano 13 października 20168 l Przecież karty, o których piszesz są do Hordy. W PvP są tylko skiny, czyli wszystko tak jak dotychczas.
Opublikowano 13 października 20168 l No to git. Czy tego typu badziewia to tak często się w nowych grach spotyka? Zastanawiam się, ale pewnie są osoby, którym takie elementy się podobają.
Opublikowano 13 października 20168 l Chodzi Ci o skiny na bronie itp.? Niemal w każdej grze od prawie 10 lat Jeżeli chodzi o karty do takich trybów jak Horda itp. to akurat bardzo na propsie, oczywiście pod warunkiem, że brak konkretnych kart nie uniemożliwia normalnej gry, a ich nabywanie jest sensowne jedynie przez zakup za kasę. Wtedy smuteczek. Edytowane 13 października 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 13 października 20168 l Bartiz, jak potrzebujesz, to ja kody na jedynką, trójkę i Judgment będę mógł oddać, bo mam już w cyfrowej chyba wszystko poza dwójką, chociaż musiałbym sobie przypomnieć co było dodawane do Ultimate. Wieczorem po robocie mogę Ci podesłać.Spoko, czwórkę i tak kupię to wpadną mi kody na wszystkie części
Opublikowano 13 października 20168 l miałem na myśli te karty. Są chyba obecnie w większości produkcji, tylko zakres ich zastosowania jest inny. W grach MS: Gears 4 i Halo 5 modyfikują rozgrywkę tylko w trybach z botami (Horda i Firefight), w trybach PvP jedynie kosmetyka (dodatkowe skiny itp.). Jest jeszcze system kart w Forza Motorsport 6, gdzie możesz sobie albo ułatwić grę w singlu (np. lepsze miejsce na starcie, albo lepsza przyczepność) albo utrudnić (gorsze miejsce na starcie, gorsza przyczepność itp.) co ma wpływ na liczbę zdobywanych kredytów i XP. W innych grach (czyli tymi których nie robi MS), chodzi głównie o gry akcji, to chyba bywa różnie i tu już są przypadki gdy karty są elementem gry nawet PvP, ale jak to dokładnie działa to nawet nie wiem, bo to głównie FPS, a w te już praktycznie nie gram.
Opublikowano 13 października 20168 l Ja z chęcią przygarnę (za przysłowiowy czteropak złotego trunku) gow1, 2 oraz judgment
Opublikowano 13 października 20168 l W coopie jest podwyższony poziom trudności. Wczoraj robiliśmy 1:1 chyba 2h i dead był co chwilę. Dziś usiadłem sam i zrobiłem to chyba w 15minut i zginąłem 3 razy.
Opublikowano 13 października 20168 l Matko, ta kampania, jestem pod koniec czwartego aktu i właściwie tylko sam początek jest średni. Reszta to poezja i poziom Epic, no ogólnie 10/10. Piękne Gearsy. Tylko jedna rzecz mnie mierzi. Ten murzyn. Najgorzej napisana postać w historii gier? Jego dialogów nie da się słuchać. Psują imersje z grą. O ile, o młodym Fenix'ie mogę powiedzieć, że go nawet polubiłem, a laska jest mi neutralna. Tak ten czarnulek wpienia za każdym razem, kiedy go słyszę xD Nie było nawet jednej jego wypowiedzi, która w zamiarze miała być śmieszna i faktycznie była. Nic. Mam nadzieje, że w ostatnim akcie gry ginie, bo nie widzę go w Girsach 5. No nie.
Opublikowano 14 października 20168 l Je generalnie będę szukał ludzi na 50 fal Hordy ale to w przyszłym tygodniu, najpierw muszę kampanię przejść i zobaczyć co i jak w nowej Hordze zanim rzucę się na aczika za 50 fal.
Opublikowano 14 października 20168 l Multi, coop, horda, ktos cos? Bede sie pisal raczej na wszystko. Ja mogę kampanię w sumie to mogę wszystko !