Skocz do zawartości

Gears of War 4

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Gnuszer ! Epicka gierka byla, oby wiecej.

DonSterydo - Walisz na Insane?

Tak, insane.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Gnuszer ! Epicka gierka byla, oby wiecej.

DonSterydo - Walisz na Insane?

Tak, insane.

Teraz zmieniłem na Hardcore bo pod koniec 3 rozdziału już jest przegięcie pały z Juvies i Pouncerami na małych przestrzeniach jednocześnie.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Akurat na hardkorze ten sam etam z ktorym się meczyłem z godzinę zrobiłem teraz w 3 minuty za pierwszym podejściem. Między tymi dwoma poziomami jest przepaść i na insane paradoksalnie najcięższym przeciwnikiem są Juvies bo kładą na dwa hity a potrafi ich 10 naraz wyskoczyć gdzie AI za nimi nie nadąża.

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano

Giera pokazuje 14h w singlu, jeszcze prawie cały V akt. Non toper akcja :obama: Ten girsowy gameplay jest nie do zdarcia, w Hordę pewnie znowu wsiąknę na kilka miesięcy.

• Plusik 1
Opublikowano

Te kody na 3 części to do kiedy będą dodawane? Ktoś wie?

Ewentualnie mogę przyjąć kod na dwôjkę i trójkę jaktoś ma na półce i mu zbęde. Ograłbym raz jeszcze przed czwórką na spokojnie.

Opublikowano

Dobra, odpalam konsole, zaraz bede wysylal zaproszenia na party, jak bedzie wiecej niz 5 osob no to multi, jak nie to horda :)

Jest nas juz 6ciu, jeszcze z 2-4 osoby i bylby szampanski versus.

Zostalo 1 miejsce i jest nas 10ciu, akurat na pelnego versusa.

Opublikowano

Chyba muszę zmienić poziom na insane bo póki co hardcore jak po maśle (jestem w 4 akcie). AI towarzyszy zaskakuje na plus - są faktyczną pomocą a nie kulą u nogi jak to bywało czasami w poprzednich częściach. Póki co jak dla mnie najlepsza część.

Jakby ktoś się pisał na kampanie na insane -zapraszam ;)

Opublikowano

miałeś być na granatach   :trap:

super się grało, nie było przesadnego piłowania i shoty latały jak poje.bane, głównie w powietrze xd 

jutro wieczorkiem jak będzie ekipa to mielimy na tysiąc kawałków dalej :D