Opublikowano 18 października 20168 l Nie wiem o co kaman, ale dostałem od MS na PM kolejne kody na wszystkie części Girsów poza tymi co były w pudełku z grą
Opublikowano 18 października 20168 l To trzymajcie bo pewnie zaraz sie ktos zapyta czy sa jakies kody na zbyciu
Opublikowano 18 października 20168 l Ja nic nie dostalem ponownie Anyway... 66 fragow naklepalem w tym meczu
Opublikowano 18 października 20168 l Kampania na hardkorze skonczona. Klimatem i swoja ''kameralnoscia'' najbardziej przypomina jedynke ale co sie dziwic jak tutaj mamy poczatek nowej trylogii. Ciekawy jestem czy w nastepnych czesciach zobaczymy juz konkretna wojne, roboty vs swarn i my w srodku tej burzy (doslownie i w przenosnii) a nie tylko my vs cala reszta. Ogolnie kampania jest spoko zrobiona, jest kilka milych dodatkow ale jest ich za malo i slusznie sie w reckach dostalo za zbyt duza konserwatywnosc w rozgrywce. Edytowane 18 października 20168 l przez hav7n
Opublikowano 19 października 20168 l Pękło nie dawno 1000 wyświetleń, to lecimy z kolejnym z montażem. Zapraszam
Opublikowano 19 października 20168 l Nice na jakim tv lub moniorze Grasz Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 października 20168 l na monitorze z naklejoną kropką po środku mam nadzieję że pomogłem !
Opublikowano 19 października 20168 l Dokładnie tak Nie no gram na telewizorze 32 cali bez żadnych wspomagaczy Tylko padzik za 6 stówek xD
Opublikowano 19 października 20168 l Ja też mam taki za 6 stówek u mnie na TV to tak nie wygląda :< Edytowane 19 października 20168 l przez Soul
Opublikowano 19 października 20168 l chory poyeb Pytanie mam, w 40 sekundzie robisz wyjscie zza rogu z gnaszerem w ryj, jak to dziala? Zawsze jak probuje wyjsc zza rogu strzelajac to najpierw wychodzi, konczy sie animacja i dopiero moge strzelac, u ciebie praktycznie na raz wyjscie i strzal jest.
Opublikowano 19 października 20168 l na monitorze z naklejoną kropką po środku mam nadzieję że pomogłem ! Niewiele by mu to pomogło, GoW4 ma chyba barrel aim?
Opublikowano 19 października 20168 l na monitorze z naklejoną kropką po środku mam nadzieję że pomogłem ! Niewiele by mu to pomogło, GoW4 ma chyba barrel aim? w GOW: ue było inaczej, nie? Edytowane 19 października 20168 l przez Banny
Opublikowano 19 października 20168 l Tak, bo w oryginalnych Gearsach było tak, że pociski leciały zawsze w centrum ekranu (z wyjątkiem sytuacji gdy lufa styka się z modelem postaci przeciwnika). Od dwójki zmienili na barrel-aim, czyli pociski wylatujące naturalnie z lufy.
Opublikowano 20 października 20168 l Tak sie zachowuja zwyciezcy, pelna profeska, elegancja francja xd