Opublikowano 21 października 20168 l Gralem sobie w Horde i jakis debil w 50 fali przepuscil nam cala kase, a mielismy do 25k uzbierac i nie dalo rady skonczyc...
Opublikowano 21 października 20168 l Ta moja elitarna paczka wczoraj No całe szczęście, że nie dałem za nią 5 baksów tylko wirtualny hajs z jakiś 50-60 meczów. Z pierwszej wypadło podobne góvno i tym samym dobijam do 40 levelu bez żadnej dodatkowej postaci. Super jest ten nowy system.
Opublikowano 21 października 20168 l Nastepnym razem sie zamienimy miejscami xD Gdyby nie 6,5k wynik na koniec to bym z bolu dupy nie zasnal xd
Opublikowano 21 października 20168 l no przez 3 ostanie mecze trochę ucichliście ;> ale jutro będzie okazja do rewanżu pewnie będę cennym łupem za tą muzyczkę xd
Opublikowano 22 października 20168 l Ostatnie 3 mecze były po prostu N I E S A M O W I T E. Jeszcze ta muzyczka na początku każdej rundy.
Opublikowano 22 października 20168 l Miałem dziś to sprzedać, ale przez Was zostawiam do poniedziałku aby jeszcze pograć
Opublikowano 22 października 20168 l Pogralem 5h w Horde i pomimo tego, ze nie ma az takiej roznorodnosci przeciwnikow jak w 3, to jest bardzo intensywnie. Musza tylko poprawic aby doszukiwalo graczy w trakcie jak ktos odpadnie. Kasy wpada na tyle, ze juz kilka paczek boosterow do Hordy kupilem, polevelowalem kilka kart, a to dopiero poczatek, wiec troche nie kumam tej dramy tym bardziej, ze unlocki do Hordy sa permanentne.
Opublikowano 22 października 20168 l Sutek zdrajca narodu, Słupek wyklety w suta zaklety :[ Następnym razem będziemy cały czas razem. :rose:
Opublikowano 22 października 20168 l Jak będę na live to A może horda dzisiaj? Wbiłbym te 50 fal. Edytowane 22 października 20168 l przez creatinfreak
Opublikowano 22 października 20168 l Dziś niestety nie mogę grać (siła wyższa), ale jutro może się ustawimy ?
Opublikowano 23 października 20168 l Ja chętnie pogram jutro od 18 będę online. Dzisiaj nie wiem ale dajcie znać wieczorem czy gracie to może wpadnę na 1 -2 h