Skocz do zawartości

Gears of War 4

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Skoro Horda na Easy zajęła nam wczoraj ponad 2 godziny, to ile czasu zajmują potyczki na Hardcore bądź Insane? 3 godziny? Trochę lipa, że trzeba zarezerwować aż tyle czasu na granie i to bez większych przerw...

Robiłem 4h na Hardcore i przez randomowych głupków nie dało rady zrobić ostatniej fali :P

Opublikowano

ej dostałem na xboxie wiadomość, z 4 kodami na gyrosy na x360 xd jeszcze tych z pudełka nie zrealizowałem nawet.

łapcie na girsy 1 i 2

KC7XW-GJWTX-DPG9J-MDPP2-V7YCZ

G4X4F-9P64W-6DWXQ-MHQK9-MV4GZ

Opublikowano

co jest grane, czemu ludzie wolą kampanie i horde ogrywac? dawac na KONTRĘ

Bo gearsowy versus ma stosunkowo wysoki próg wejścia, szczególnie jak na serwerach nie brak ludzi, którzy cisną w Gearsy od 2006 :lapka:
Przecież jest tam system rankingowy więc nie jest tak źle. Najgorzej jak z 5 osób w drużynie zostaną np 2 bo reszta sobie zrezygnuje ale to chyba bolączka wszystkich gier multi.
Opublikowano

Tutaj dostałem kod na betę, koniec końców dlatego tez kupilem GOW4 takze oddaje kody na 2 pierwsze części:

Thank you for purchasing Gears of War 4. Here are your codes for Gears of War and Gears of War 2 (PEGI 18) PXFM4-7644Y-Q9G3M-MTCQH-HGQFZ, CRR4D-XXMMW-GWTDC-YT7HJ-XCMFZ

• Plusik 1
Opublikowano

(pipi) ten system skrzyń jest tak niedoyebany, ze ja nie wiem. wczoraj skusiłem się na "elita" za 3500 creditsów i dostałem 5x skórek na bron, wszystkie ujowe.

To już któryś raz z kolei gdzie nie dostaje postaci :<

Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie ma sensu teraz inwestować w skrzynki ze skinami bo w pierwszym apdejcie dla gry mają coś zmieniać w tym systemie ;)

Opublikowano

(pipi) ten system skrzyń jest tak niedoyebany, ze ja nie wiem. wczoraj skusiłem się na "elita" za 3500 creditsów i dostałem 5x skórek na bron, wszystkie ujowe.

To już któryś raz z kolei gdzie nie dostaje postaci :<

Tip: złomujcie te skórki i emblematy. Po dwóch skrzyniach brakuje mi tylko nieco ponad 100 do postaci za 600.
  • Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Nowe mapy 1 listopada dla posiadaczy season passa i 8 listopada dla wszystkich:

Edytowane przez DonSterydo
  • Plusik 1