Opublikowano 1 listopada 20168 l Co to za glitche? Widzialem ze dzisiaj tylko w horde graliscie i zastanawialem sie co robicie xd
Opublikowano 1 listopada 20168 l No mi sie w 15 minut sciagnal ten update i wlasnie odpalam. Szczegoly patcha: https://gearsofwar.com/en-us/forums/e9b54fc61eb74ad783d533ca502b0132/threads/gears-of-war-4-november-1st-title-update/eaf35e80-3500-419a-9478-72f801bb184c/posts Chetnie bym sie pisal na jakiegos private versusa.
Opublikowano 1 listopada 20168 l ciągle się te mapy tak długo wczytują mogliby też coś zrobić z expem za deathmatchem, mało się go dostaje w porównaniu do innych trybów.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Kurde coś w tym update chyba zrobili z gnasherem. Grałem 3 mecze i totalnie nie mogę nikogo ubić : /
Opublikowano 1 listopada 20168 l Kurde coś w tym update chyba zrobili z gnasherem. Grałem 3 mecze i totalnie nie mogę nikogo ubić : / nic takiego nie odczułem.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Gnasher zostal zmieniony tylko na competitive, CORE i Social bez zmian.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Horda xddd a moze jakis tryb dla prawdziwych graczy? @Cooper jakby co to gram rankeda z kumplem, wbijaj
Opublikowano 2 listopada 20168 l Nie da się grać w te Core'y przez quitterów Wczoraj na jakieś 8 meczy KOTH, tylko jeden w którym były pełne teamy.
Opublikowano 2 listopada 20168 l dobry, wróciłem do domku i dziś zamierzam trochę pogiercować. Jakiś deathmatch gramy? koło 21
Opublikowano 2 listopada 20168 l Nie da się grać w te Core'y przez quitterów Wczoraj na jakieś 8 meczy KOTH, tylko jeden w którym były pełne teamy. No my jak wczoraj ekipa forumkowa robilismy walca to non stop byly rage-quity, mielismy sytuacje ze zostal tylko 1 lub 2 typkow. Powinni zaczac jakies surowe kary za to wsadzac.
Opublikowano 2 listopada 20168 l Najgorzej, że to nawet nie są kolesie, którzy wychodzą w trakcie meczu, tylko już na samym początku, zanim się pierwsza runda zacznie.
Opublikowano 2 listopada 20168 l To nie ma kary? We wcześniejszych girsach chyba była. Raz mnie wyrzuciło z gry i potem miałem mniej xp przez kilka gier. Coś takiego powinni tu wprowadzić. Tak aby wychodzenie było nieopłacalne Edytowane 2 listopada 20168 l przez blantman
Opublikowano 2 listopada 20168 l No jak wychodziłem z meczu w momencie gdy dochodziło do sytuacji 2v5, to nie zauważyłem żadnej kary.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Autor nie rozumiem tego Coalition. Za paczkę z kolejnym członkiem rodziny Claytonów w pakiecie z paroma całkiem spoko skinami chcą ledwie 200 kredytów, a za zestaw dwóch jakiś hip hopowców z turkusowymi lancerami wołają 20 dolarów
Opublikowano 4 listopada 20168 l Dzisiaj bedzi update wprowadzajacy istotne zmiany w systemie zarabiania kredytow i paczkach.