Skocz do zawartości

Gears of War 4

Featured Replies

Opublikowano

Co to za glitche? :dog:

Widzialem ze dzisiaj tylko w horde graliscie i zastanawialem sie co robicie xd

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 251,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

Opublikowano

gramy cos dzisiaj? tak za godzinke móglbym do 20 poorać

Opublikowano

ciągle się te mapy tak długo wczytują :/ mogliby też coś zrobić z expem za deathmatchem, mało się go dostaje w porównaniu do innych trybów.

Opublikowano

Bansai to odezwe się jak będę

Opublikowano

Kurde coś w tym update chyba zrobili z gnasherem. Grałem 3 mecze i totalnie nie mogę nikogo ubić : /

Opublikowano

Kurde coś w tym update chyba zrobili z gnasherem. Grałem 3 mecze i totalnie nie mogę nikogo ubić : /

nic takiego nie odczułem. 

Opublikowano

Gnasher zostal zmieniony tylko na competitive, CORE i Social bez zmian.

Opublikowano

Horda xddd

a moze jakis tryb dla prawdziwych graczy? :cool:

@Cooper

jakby co to gram rankeda z kumplem, wbijaj

Opublikowano

dobry, wróciłem do domku i dziś zamierzam trochę pogiercować. Jakiś deathmatch gramy? :) koło 21

Opublikowano

Nie da się grać w te Core'y przez quitterów :/ Wczoraj na jakieś 8 meczy KOTH, tylko jeden w którym były pełne teamy.

No my jak wczoraj ekipa forumkowa robilismy walca to non stop byly rage-quity, mielismy sytuacje ze zostal tylko 1 lub 2 typkow. Powinni zaczac jakies surowe kary za to wsadzac.

Opublikowano

Najgorzej, że to nawet nie są kolesie, którzy wychodzą w trakcie meczu, tylko już na samym początku, zanim się pierwsza runda zacznie.

Opublikowano

To nie ma kary? We wcześniejszych girsach chyba była. Raz mnie wyrzuciło z gry i potem miałem mniej xp przez kilka gier. Coś takiego powinni tu wprowadzić. Tak aby wychodzenie było nieopłacalne 

Edytowane przez blantman

Opublikowano
  • Autor

nie rozumiem tego Coalition. Za paczkę z kolejnym członkiem rodziny Claytonów w pakiecie z paroma całkiem spoko skinami chcą ledwie 200 kredytów, a za zestaw dwóch jakiś hip hopowców z turkusowymi lancerami wołają 20 dolarów :yao:

Opublikowano

Dzisiaj bedzi update wprowadzajacy istotne zmiany w systemie zarabiania kredytow i paczkach.