Skocz do zawartości

Gears of War 4

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Horde bym zrobil, mam sporo kart ktore daja 1000 cr za skonczenie hordy. A jak probowalem na publicu to sie zalamalem, 49 fala, jest jedno dzialko na 3 lvlu, bylo nas stac na drugie i... jakis idiota kupil 2 auto-turrety, z jednym bossem dalismy rade, ale drugi nas zaoral i zniszczyl wszystko, drugie dzialko by spokojnie wystarczylo :facepalmz:

Opublikowano

Dziemi nowej opcji looking for group ustawiłem horde na 20:30. Kto chętny to dolaczajcie.

Ja sie pisze, ale nie wiem o co chodzi z ta opcja, to w grze czy na xbonie?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak wchodzicie w parties na pasku bocznym to macie aktywne obecnie grupy do gry i tam się dopisujcie, bo później będziecie się z kimś ugadywać na forum, a do grupy już mu się komplet graczy wpisze ;)

Opublikowano

Niby sie wpisalem [okazalo sie ze musialem update konsoli zrobic recznie] ale nikt nie przyjal. Jak nie bedzie dla mnie miejsca to w(pipi) bo juz wszedzie pisalem ze jestem chetny :niedobrze:

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jaki update, systemu konsoli? Wchodzisz w ustawienia i tam masz w jednej z zakładek, system czy coś takiego i sprawdzasz czy jest nowy update dostępny.

• Plusik 1
Opublikowano

ta funkcja nie polega na przyjmowaniu, po prostu się wpisujesz i tyle a ja potem zaproszę wszystkich którzy się zgłosili

Tylko u mnie jest napisane w tym looking for group ze jakis War0ne jest liderem i ciebie nawet tam nie ma xd

Gość DonSterydo
Opublikowano

Bo to pewnie inna grupa w której jest ktoś z Twoich znajomych albo z jakiegoś klubu w którym jesteś.

Opublikowano

Dziękujemy za bycie lojalnym fanem Gears of War! Podajemy kod do odblokowania Operations Gear Pack dla Gears of War 4 o premierze 11-10-2016. Zrealizuj kod na Xbox One lub w witrynie Xbox.com/redeemcode do 31-12-2016.

DQTCQ-2RMRD-2RCJR-K9D23-GW3HZ

Opublikowano

Fajnie sie dzisiaj z chlopakami gralo, ani jednej przegranej mimo kilku godzin grania, dawno tak nie mialem. :cool:

Bandzior to ja nie jestem, ale jak KUNA W AGREST to kilka razy dzisiaj wskoczylem motzno. :banderas:

• Plusik 1