Skocz do zawartości

Gears of War 4

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wreszcie doszly mi klucze na GoW 1,2,3 i Judgement. Dzięki wcześniejszej uprzejmości Sutqa mam całą kolekcję, dlatego jak ktoś chętny te gry otrzymać to proszę o wiadomość prywatną.

UPDATE
Został jeszcze GOW1 i GOW3.

UPDATE 2:
Klucze rozdane.

Edytowane przez MierzejX
Gość DonSterydo
Opublikowano

Może ktoś ma kody na gowy z 360, chętnie przytule. :)

Mam w domu jakieś nadprogramowe. Przypomnij się wieczorem na PW, to Ci podeślę.

Opublikowano (edytowane)

Thank you for purchasing Gears of War 4. Here are your codes for Gears of War 3 and Gears of War: Judgment (PEGI 18)

M9QR3-MR49R-QG7TF-Q73Q6-J2PGZ

22CRK-KP9YP-PC2GQ-QHC2W-972VZ

Jeszcze cieplutkie, polecam

Edytowane przez II Noxx II
Opublikowano (edytowane)

Dziękuję, próbuję wpisać i wyskakuje TokenStateManagement-5000. Wie ktoś co to oznacza?

Pierwszy kod zrealizowany, nawet nikt nie podziękował, chamówa i polactwo. Ja skorzystałem z drugiego i bardzo dziękuję!

Edytowane przez Godot
  • Plusik 1
Opublikowano

Forumku. Rozumiem że podczas pierwszego przejścia gry odpuścić sobie Insane?

Mam problem z 3 falą jak się broni wioski, na Insane gra mi się ciężko, zawsze mnie coś dobije itd. Macie jakąś dobrą taktykę?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Automatyczne działka przy obu wejściach na górę i zasieki na skraju zasięgu działek, tak żeby przeciwnicy zatrzymywali się na zasiekach a działka ich kosiły.

Opublikowano

Dziękuję, próbuję wpisać i wyskakuje TokenStateManagement-5000. Wie ktoś co to oznacza?

Pierwszy kod zrealizowany, nawet nikt nie podziękował, chamówa i polactwo. Ja skorzystałem z drugiego i bardzo dziękuję!

Powiedziałeś to dosadnie ale to chyba normalne. Nikt nie oczekuję od nikogo że go po (pipi)e z wdzięczności będzie całował no ale zwykłe podziękowanie to chyba za dużo dla niektórych.

Opublikowano (edytowane)

Pewnie wziął tylko po to żeby sprzedać na allegro. Brak słów

Anyway, chętnie przygarnę kodzik na Gearsy 3 Może być prezent, mogę kupić :)

Edytowane przez Godot
Opublikowano

Mam problem z 3 falą jak się broni wioski, na Insane gra mi się ciężko, zawsze mnie coś dobije itd. Macie jakąś dobrą taktykę?

Ja od razu ustawiłem INSANE. Nie żałuję z perespektywy czasu. Został mi już ostatni chapter do przejścia. Inaczej się odbiera grę na wysokich poziomach.

Ta pierwsza horda jest najcięższa.

Opublikowano

Ja od razu ustawiłem INSANE. Nie żałuję z perespektywy czasu. Został mi już ostatni chapter do przejścia. Inaczej się odbiera grę na wysokich poziomach.

Ta pierwsza horda jest najcięższa.

Szczerze? Potem już poszło gładko, dopiero w trzecim Akcie spędziłem trochę czasu na

skoczkach :D raz przypadkiem sprowokowałem te z góry, 10 sekund i śmierć :v, aktualnie "idę" za Marcusem

Opublikowano (edytowane)

ja zaluje ze skonczylem na hardcorze, mialem nadzieje ze zrobie drugie solo przejscie na insane ale kampania jednak jest tak slaba ze szkoda tracic ponownie na nia czasu

dobrze ze multi dalej gniecie jajka

Edytowane przez kubson
Opublikowano

Powiedziałeś to dosadnie ale to chyba normalne. Nikt nie oczekuję od nikogo że go po (pipi)e z wdzięczności będzie całował no ale zwykłe podziękowanie to chyba za dużo dla niektórych.

Dzięki bardzo za kod na dwójkę! Brakuje mi teraz tylko trójeczki :)

Opublikowano

Jako, że dostałem kodzik w prezencie, a już mam, mogę komuś ofiarować kod na Gearsy 2. Chętny na pm :)

Nadal liczę, że ktoś znajdzie niepotrzebny kod na trójeczkę