Opublikowano 2 grudnia 20168 l Ja dzisiaj też mogę pograć. Kontra, Horda Jeśli ktoś jest chętny, to zapraszajcie Edytowane 2 grudnia 20168 l przez Masamune
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Autor ludzie dalej boostują eskalację więc chętnych brak. Jutro wieczorem tak gdzieś 21-22 ktoś chętny jest?
Opublikowano 4 grudnia 20168 l ludzie dalej boostują eskalację więc chętnych brak. Jutro wieczorem tak gdzieś 21-22 ktoś chętny jest? Mogę od 20 do 23 maks, pozdrawiam
Opublikowano 7 grudnia 20168 l Czy to prawda, że jak kupię GOW 4 (BOX ONE) to pozostałe części remester dostanę za free? Czy muszę kupić jakąś specjalną wersję ?
Opublikowano 7 grudnia 20168 l Każda wersja pudełkowa ma kodziki na pozostałe części z X360 z tego co wiem.
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Czy to prawda, że jak kupię GOW 4 (BOX ONE) to pozostałe części remester dostanę za free? Czy muszę kupić jakąś specjalną wersję ? I nie są to remastery.
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Kod na "In-game emblem and 3 Gear Packs" dołączany do limitowanego pada: GVDVJ-9PC2Q-64YC4-XHQGH-69QFZ
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Bandzior, prosimy o tutorial Jak? ... Edytowane 13 grudnia 20168 l przez Masamune
Opublikowano 14 grudnia 20168 l fajna muzyczka jakie masz ustawienia na padzie? ten wall bouncing jest obłędny
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Tutoriali masz dużo. Np. GSQ ZEUS dobrze pokazuje i tłumaczy 25,21,15
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Autor Bandzior, prosimy o tutorial Jak? ... albo musisz mieć elite controller, gdzie A czyli cover ustawisz pod manetką, albo ustawisz sterowanie gdzie przyklejanie do osłon masz pod RB. Wszystko po o byś nigdy nie ściągał kciuka z prawego analoga. A sam wallbouncing to po prostu kierowanie lewej gałki w przeciwnym kierunku do którego chcesz się przykleić by przerwać animację przyklejania się. Oczywiście to tak w skrócie, bo żeby to wyglądało jak na powyższym filmiku to trzeba dużo treningu. Edytowane 14 grudnia 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Masakracja. A ruszacie w ustawieniach pada deadzone? Ostatnio zacząłem trochę ogarniać lepiej ale nadal bywają przypadki, że wchodząc w kogoś z shotgunem nie potrafię go zabić jednym strzałem [emoji14] Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka