Skocz do zawartości

Gears of War 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 250,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

Opublikowano

Multi jak najbardziej (horda w ostateczności też).

Opublikowano

Ja dzisiaj też mogę pograć. Kontra, Horda

Jeśli ktoś jest chętny, to zapraszajcie

Edytowane przez Masamune

Opublikowano

ludzie dalej boostują eskalację więc chętnych brak. Jutro wieczorem tak gdzieś 21-22 ktoś chętny jest?

Mogę od 20 do 23 maks, pozdrawiam  :lapka:

Opublikowano

Czy to prawda, że jak kupię GOW 4 (BOX ONE) to pozostałe części remester dostanę za free? Czy muszę kupić jakąś specjalną wersję ?

Opublikowano

Każda wersja pudełkowa ma kodziki na pozostałe części z X360 z tego co wiem.

Opublikowano

Hej,

Chętnych na gry prywatne, rankingowe zapraszam!

GT: KarCzo

Opublikowano

Kod na "In-game emblem and 3 Gear Packs" dołączany do limitowanego pada:

GVDVJ-9PC2Q-64YC4-XHQGH-69QFZ

Opublikowano

Bandzior, prosimy o tutorial ;) Jak? ...

Edytowane przez Masamune

Opublikowano
  • Autor

Bandzior, prosimy o tutorial ;) Jak? ...

albo musisz mieć elite controller, gdzie A czyli cover ustawisz pod manetką, albo ustawisz sterowanie gdzie przyklejanie do osłon masz pod RB. Wszystko po o byś nigdy nie ściągał kciuka z prawego analoga. A sam wallbouncing to po prostu kierowanie lewej gałki w przeciwnym kierunku do którego chcesz się przykleić by przerwać animację przyklejania się. Oczywiście to tak w skrócie, bo żeby to wyglądało jak na powyższym filmiku to trzeba dużo treningu.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Masakracja. A ruszacie w ustawieniach pada deadzone? Ostatnio zacząłem trochę ogarniać lepiej ale nadal bywają przypadki, że wchodząc w kogoś z shotgunem nie potrafię go zabić jednym strzałem [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka