Banny 2 656 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Jak polepszyc skilla ze snajperką? Gram najczęściej KOTH i na jedna grę nieczęsto mam okazję postrzelać, broń respawnuje sie całkiem długo, a najcześciej po zebraniu gnata przychodzi mi umierać w różnych okolicznościach (hehe) Jest jakiś tryb co pozwala na przystępniejsze trenowanie? ps: nowe mapy miodzio, ale wkurzony jestem, że na KOTH teraz gra się do 1 zwycięstwa Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 16 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2016 ps: nowe mapy miodzio, ale wkurzony jestem, że na KOTH teraz gra się do 1 zwycięstwa wczoraj grałem i jest tak jak było do dwóch zwycięstw. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 16 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2016 Gra ktoś w versusa tutaj? Postrzelałbym z kimś. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 16 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2016 ojj dużo gra, zajrzj do klubu Gears of War Polska jakaś horda w weekend panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 16 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2016 ja mogę, będę pewnie grał w DKS3, ale jak coś to zapraszajcie Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 16 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2016 no kur.wa dramat Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 17 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 ps: nowe mapy miodzio, ale wkurzony jestem, że na KOTH teraz gra się do 1 zwycięstwa wczoraj grałem i jest tak jak było do dwóch zwycięstw. Ja gram na "szybka gra towarzyska" bo tam uzupełnia składy - na innym trybie jest do 2 zwycięstw? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 17 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 xd gorzej niz w call of duty Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 17 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 ps: nowe mapy miodzio, ale wkurzony jestem, że na KOTH teraz gra się do 1 zwycięstwa wczoraj grałem i jest tak jak było do dwóch zwycięstw. Ja gram na "szybka gra towarzyska" bo tam uzupełnia składy - na innym trybie jest do 2 zwycięstw? na socialu jest 1 runda, na ranked 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 Odpaliłem po dłuższej przerwie no i nieźle podkręcili zdobywanie kasy w Hordzie. Zrobiłem 50 fal na Hardcore i zdobyłem 3400 kredytów, kupiłem sobie 9 paczek do Hordy Różnicę od razu widać po tym jak ludzie w teamie tną przeciwników, mają już skille wykręcone na max'a. No i w końcu udało się zrobić te 50 fal Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 17 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 dawaj don dzisiaj do hordy na insane a nie na jakims hardcore Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 17 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 hardcore po 19 będę jakby co. Ktoś jeszcze chętny? Wpisujcie miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 O której? Przygotuję sobie Redbulle. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 17 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 zaraz zasiadam do konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 No ja w sumie już jestem, więc jak będzie full squad to wysyłaj invite'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 17 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 Wbijaj cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2016 Mam nadzieję, że Coalition zrobi porządek, tak jak zapowiadali, z dobieraniem graczy w Hordzie w trakcie gry, bo obecnie z randomami nic ugrać się nie da i nie mówię tu o 50 falach, bo wiadomo, że takie ustawki tylko z fumflami, bo to jednak do 4h nieraz trzeba poświęcić, ale ameby co wchodzą do Hordy i wychodzą po 5 falach przez co nawet tych 20 nie da się zrobić, to bym ze skały spychał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 18 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2016 Nic nie zrobią tak samo jak w halo. Może być tylko gorzej. Nikt nie będzie karał dzieciarni co napędza sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2016 Chyba nie zrozumiałeś o co chodzi. W trakcie Hordy, gdy ktoś wychodzi z gry, to matchmaking powinien dobierać inną osobę, która powinna dołączyć do gry, a obecnie nie dobiera żadnych graczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 (edytowane) To nie jest takie proste, bo ktoś korzystający z matchmakingu może nie chcieć być dorzucanym do już rozpoczętej Hordy, np. na 30 falę. Jakaś możliwość wyboru albo konieczność zaakceptowania powinna wtedy być. Edytowane 19 grudnia 2016 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 W poprzednich częściach dobierało do już rozpoczętych gier i nikt nie miał z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 Jak jakiś czas temu grałem z randomami i w 30-35 fali jakoś zostaliśmy we 3 to dobrało nam gracza. Wyszedł na chwilę, póŹniej znów wrócił i udało się dokończyć. To nie jest tak, że z randomami nie da się skończyć. Trzeba zwyczajnie dobrze trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 Jak jakiś czas temu grałem z randomami i w 30-35 fali jakoś zostaliśmy we 3 to dobrało nam gracza. Wyszedł na chwilę, póŹniej znów wrócił i udało się dokończyć. To nie jest tak, że z randomami nie da się skończyć. Trzeba zwyczajnie dobrze trafić. A skąd wiesz, że dobrało gracza, a nie czyjś kumpel dołączył do gry Sam z miesiąc temu jak grałem, zobaczyłem że ktoś ze znajomków gra w Hordę, kliknąłem dołącz do gry, akurat mieli jedno wolne miejsce w składzie i wszedłem do Hordy w 50 fali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 Tego nie wiem ale Ty na swoją wersję też dowodów nie masz Jeżeli dobrze się trafi to idzie całkiem przyjemnie ukończyć te 50 fal. Co nie zmienia faktu, że do ustawki się to nie umywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 (edytowane) No mam bo ludki na zagranicznych forach o tym piszą, a The Coalition pisało już, że muszą to naprawić tylko nie wiadomo kiedy dadzą radę. Akurat o 50 fal mi nie chodzi, bo sam wychodzę wcześniej z Hordy bo nie za każdym razem mam czas robić 4h gry, ale nie wychodzę w 5 czy 7 fali, a po 20 czy 30 jak wczoraj w nocy, tak żeby każdy grający miał okazję przez te 20 czy 30 fal nabić kredytów czy XP. PS. MaZZeo zamiast Insane możemy robić Hardcore, bo za 50 fal też jest bounty, może nie 70k ale blisko - 60k. Edytowane 19 grudnia 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi