bloody_gipsy 70 Opublikowano 11 marca 2017 Opublikowano 11 marca 2017 Ja mam odwrotnie. Podchodziłem parę razy ale nie mogę się przemóc. Jakoś drętwo tak jest. Wracam do halo. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 (edytowane) jak się lanceruje to jest nuda - trzeba gnashera używać, ostatnio miałem niezłą obronę hilla :P Edytowane 12 marca 2017 przez II Noxx II 2 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 https://twitter.com/GearsofWar/status/840602947184611328/photo/1 1 Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 W co się gra najwięcej jeśli chodzi o gry rankingowe? Gdzie najwięcej graczy? Wczoraj grałem kilka meczy rankingowych w Deathmatch i wbiłem Srebro 2 ;) Nawet udało się być MVP. Miałem ciekawą akcje ale nie ogarnąłem jak zapisać powtórkę i zanim odkryłem przycisk to już było za późno Co do Lancera to mam wrażenie, że w ogóle obrażeń nie zadaje... Tak samo z Boltockiem, mam wrażenie, że nic się nie da nim zrobić. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 12 marca 2017 Autor Opublikowano 12 marca 2017 deathmatch, dodgeball, koth Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 oczywiście, że lancer zadaje obrażenia, trzeba walić w głowę i szybko można przeciwnika położyć szczególnie z nie dużej odległości. chyba nic nie sprawia takiej frajdy jak headshot z boltoka ;) najlepiej walić na activie wtedy szybciej strzelasz i pięknie łby spadają :) Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 (edytowane) Przede wszystkim na activie - już takie są Gearsy, od 1 części przeładowanie ma duże znaczenie przy dalszym 1vs1.Lancer bez tego jest dosyć cienki :)a co do trybów :w Social Quickplay jest obecnie crossplatoformowa rozgrywka, w Core Modes - KotH, TDM - bez crossai mnie najczęściej wyszukiwanie tj około 20-30sbtw. Kantus - tak żem czuł, cała lista postawić z UE będzie w 4 :P fajnie : )------polecam: Edytowane 12 marca 2017 przez II Noxx II Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 dobra kto dziś gra w gyrosy numer cztery na multi? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 (edytowane) Find this Gear Pack in-game now for 2000 Credits / $4.99 USD until Monday. Edytowane 17 marca 2017 przez DonSterydo Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 Paczka z Locustami już jest, chociaż czuję się lekko wydymany tym, że za 2000cr teoretycznie jest "gwarantowana postać"..no...wypadł mi robocik, no nic - zbieram $ dalej w każdym razie fajna aktualizacja, chyba najlepiej supportowany GoW :) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 (edytowane) No bo te paczki nie dają gwarantowanych skinów. Może być tak, że będziesz musiał otworzyć duuuużo paczek żeby znaleźć oba. Trochę tego nie rozumiem (no ok, rozumiem, łowią frajerów, którzy zamiast CR będą kupować paczki za kasę i takich pewnie będzie sporo), ale mogę się założyć, że za jakiś czas wszystkie skiny dostępne za CR będą do "złożenia" za "złom". Tai Kaliso będzie np. od początku do złożenia. Co do supportu to masz rację. Ewidentnie przyjęli model z Halo 5. Dwuletni nieustający support, update'y/DLC darmowe w zamian za zarabianie na opcjonalnych kosmetycznych ficzerach. Dobry przykład "game as a service" i moim zdaniem tak to powinno być wykonane w tego typu grach. Gears 4 sam w sobie jest napakowany zawartością, a za rok będzie to moloch jak Halo 5. Widać też, że słuchają uwag graczy bo kolejne TU wprowadzają wiele zmian w balansie czy sposobie zarabiania CR. Co do skinów - teraz Drone i Grenadier, w kwietniu Kantus... Tylko czekam jak na E3 zapowiedzą ten update do Hordy, najlepiej "dostępny TERAZ". Edytowane 18 marca 2017 przez DonSterydo Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 Skiny dedykowane GoW4 jakoś niespecjalnie mi się podobają, najwięcej jest rejnbołmenów dla Burgerków...wolałbym CoGów w style e-day i oczywiście Locustów.trochę mi to utrudniają tym losowaniem... Liczę osobiście na Canals / Fuel Depot w następnym DLC.nie ma nic przeciwko wrzucaniu map, które "już były", bo na UE4 jest na co popatrzeć, a przy tym balans gry jest już dobrze sprawdzony. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 Ja się wkręciłem na nowo w multi i gra sie swietnie, musze w końcu przyeiasc do hordy ale ciezko mi wygospodarować tyle czasu Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 A w Hordzie już dobiera graczy jak ktoś wyjdzie w trakcie, czy jeszcze tego nie ogarnęli? Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 (edytowane) Horda w GoW4 - w sumie zrobiłem ten pierwszy prestiż w expie bez niej, pograłem trochę ale jednak multi sprawia więcej frajdy,a to że burgerki wychodzą w z 10 lub 20 falą czyni tryb bezsensownym w maczmejkingu Edytowane 18 marca 2017 przez II Noxx II Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 18 marca 2017 Autor Opublikowano 18 marca 2017 nie nazwałbym dobrym suuportem hajpowanie rzeczy którzy były w poprzednich częściach. Dwa locusty wrzucone do paczki za 2k kredtów, pojebało ich do reszty. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 Nie nie, to tylko MOGĄ być dwa Locusty W moim przypadku- nie wypadło nic..... Dobrym supportem są mapy, a postaci spodziewałem się do kupienia za scrap... no ale wiadomo - lepiej wyżyłować na mikrotransakcjach. Meh... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 Dlatego masz darmowe mapy, coś za coś ;) Te skiny pewnie prędzej czy później będą do złożenia za złom. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 18 marca 2017 Autor Opublikowano 18 marca 2017 Mapy owszem spoko, ale skiny i postacie to totalny rak, wyglądają przeważnie jak (pipi) i jeszcze są losowe Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 Darmowe - jeśli za nie zapłaciłeś sizonpassem =nie są darmowe Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 A płacisz coś żeby grać na publicznych playlistach? No właśnie ;) Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 no...golda nie róbmy z The Coalition nie wiadomo kogo.darmowo tutaj nie jest. Halo 5 dostarczyło to wszystko prawie friko.tak jak napisałem wyżej : jestem zadowolony z supportu jak na GoW, bo jest b.dobrze i dev słucha głosu communityw erze (W KOŃCU) martwych CoD'ów dobre multi zapełnia czas na serwerach xbox livecomiesięczne mappacki naprawdę dają radę pod kątem zarówno balansu, jak i wizualnym - podtrzymując GoW-tradycję dalsze mapy w DLC są jeszcze ładniejsze od podstawowej gry.za te posunięcia piąteczka. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 multi jest calkiem fajne, ale te swiecace skorki i kolorwe skiny to dramat straszny, szkoda ze nie zrobili ich bardziej w klimatach Gearsow cos na wzor Ultimate Edition 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 Noxx: Jakich CoD'ów? Ostatni CoD jest najlepiej sprzedającą się grą ostatnich 12 miesięcy w USA :p kubson: pamiętam na początku jakąś rozmowę o tych kolorowych skinach, a później dwa posty niżej zdaje się wróg wrzucał jakiś filmik gdzie biegał w multi ze skinem tęczowego Swarm'a :D Chicks dig it ;) Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 nie nie, CoD w multi to nie jest ten boom jak za czasów MW2.i bardzo dobrze,rak sam się wykończył.Skiny - jakieś stonowane, z Omenem czy innym logo są okej, ale te serduszka itd.... urwa.boże.czemu./w UE też to JUŻ było... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi