II Noxx II 332 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 2 mapy wchodzą jutro - dawn - nowa, security - z GoW2wygląda to pysznie na tym UE4 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 maja 2017 Autor Opublikowano 1 maja 2017 Security to była najgorsza mapa xD Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 (edytowane) a ja ją właśnie bardzo dobrze wspominam z dwójki, dla mnie ok że zrimejkowali ją dla GoW4chociaż i tak najbardziej chciałbym Fuel Depot;_; Edytowane 1 maja 2017 przez II Noxx II Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 11 maja 2017 Opublikowano 11 maja 2017 a ja bym chciał Trenches i Trashball, co do nowych mapek w GOW4 to naprawdę rewelacyjnie to wygląda i to w 60fpsach, jest spory talent w Coaltion. 2 Cytuj
zloto 737 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 (...)wyjaśnienie kim był ten łysy facet z początku gry obserwujący jej przemówienie na komputerze(...) To nie kto inny, tylko wyłysiały na starość Baird. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 czerwca 2017 Autor Opublikowano 2 czerwca 2017 czas wrócić do gearsów :D Cytuj
grzyb_2 11 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Będzie trial 10 godzin + 1 akt kampanii, akcja między 9 a 15 czerwca. Sprawdzi się tego crapa 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 O matko najgorszy akt do sprawdzenia. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 8 czerwca 2017 Opublikowano 8 czerwca 2017 https://gearsofwar.com/en-gb/community/gears-4-trialtrial już na ostatniej prostejMS daje wszystko co ma przed E3, lub GoW4 zaczyna po prostu umierać i każdy noob odpadł.szkoda tylko że dali akt 1 xdprędzej odstraszy niż znajdzie się goja, co to kupichyba że... włączy multi :)z aktualizacji 24GB sprawdziłem na razie Dev Playlist - no i jest mapa legendarna mapa z lawiną z GoW2uuurwa co tam się wtedy w 2008 działo na tych sekundowych lagach Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 Panowie mam pytanko do ludzi aktywnych online. Nie odczuwacie żadnych problemów z tym że gra posiada crossplay w trybie pvp? Ostatnio jak grałem na PC postanowiłem sprawdzić jak to lata na myszce i jednak dużo łatwiej mi się grało w stosunku do pada . Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 Crossplay jest tylko na prywatach Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 przecież z którymś updatem crossplay wszedł na stałe :https://www.gamespot.com/articles/gears-of-war-4-xbox-onepc-cross-play-coming-for-ra/1100-6449333/grałem dużo na początku roku, kiedy w socjalach był crossplay przez około 2 tygodnie-raczej blacharze na myszce i klawiaturze nie mają przewagi..stoją jak ameby i pukają z lancerów.. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 Gra jest do sprawdzenia od dzisiaj? Jaki jest łączny rozmiar instalacji + patche? Włączyłbym zdalne ściąganie. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 szykuj ze 150GB wolnego .... Cytuj
zloto 737 Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 Panowie mam pytanko do ludzi aktywnych online. Nie odczuwacie żadnych problemów z tym że gra posiada crossplay w trybie pvp? Ostatnio jak grałem na PC postanowiłem sprawdzić jak to lata na myszce i jednak dużo łatwiej mi się grało w stosunku do pada . Raczej nie ma z tym większego problemu. Czasem trafi się ktoś dobry, tak samo jak z grą na padzie, czasem się trafi świr co gra od pierwszych girsów i wali blindshoty z drugiego końca mapy łukiem <ok> Zresztą, od nowego updatu będzie można ustawić w preferencjach opcje aby nie wyszukiwało ludzi z PC, jeśli komuś to bardzo przeszkadza. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 (edytowane) Od 9 do 15 miały być dni grania za darmo z gow4. Jednak do tej pory nie ma przycisku pobierz. Jest tylko kup i demo. Kiedy będzie można zacząć to pobierać? Pobranie 100GB trochę zajmie. Edytowane 9 czerwca 2017 przez Kriss_Hietala Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 No te 10h to jest to demo właśnie. No i na mojej konsoli instalka zajmuje 78.62GB. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 ulepszenia wizualne na XXX: -4K Native at all times-High Res Textures-Higher Polygon count rendering-Longer Draw Distance-Fully Dynamic Shadows in entire environment-Enhanced Shadow Detail-Improved Reflections 1 Cytuj
zagroo 4 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 (edytowane) Tryb hordy w tej grze jest zajeebisty, zwłaszcza jak masz zgraną ekipę. Szkoda tylko, że na poziom wariat potrzebujesz z 2.5h do 3h żeby ukończyć 50 fal. Trochę za długo dla mnie, aż tyle czasu na granie niestety nie mam ale kto nie próbował hordy to polecam. Edytowane 14 czerwca 2017 przez zagroo Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Już kiedyś pisałem o tym....chciałbym by GOW5 był mocnym pierdolnięciem w multi i seria poszła śladami H5. Multi podzielone na klasyczne areny i tryby oraz coś w stylu warzone z H5. Kilka wielkich map, więcej graczy, pojazdy i S.I. <3 Cytuj
zloto 737 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 W świecie, którym jedna gra zżyna od drugiej, GoW 4 to perełka która dalej zachowuje charakter swoich poprzedników i w tym samym momencie usprawnia ich wydawać by się mogło idealną formułę. Z poszanowaniem dla serii. Osobiście nie widzę szans na tak radykalne zmiany, chociaż by z powodu tego, że społeczność gry jest zadowolone. GoW 5 to po prostu będzie więcej tego samego, bo głównym problemem czwórki jest brak zawartości. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 A co byście powiedzieli na hordę rozbudowaną o etapy, w których należy wykorzystywać tylko i wyłącznie dany typ broni plus przechodzenie z mapy na mapę jak w raidych z Destiny? W Gearsach coś takiego byłoby dość monotonne, ale z czasem lekkie usprawnienia i przemodelowanie mogłyby zdać egzamin. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 To już jest akurat ciekawy pomysł. Zwłaszcza, że horda opiera sie zazwyczaj na obronie w jednym miejscu przez 50 fal, więc zmuszenie graczy do np przechodzenia na inną część mapy co powiedzmy 10 fal na pewno dodałoby urozmaicenia. W hordzie mogą eksperymentować, multi pvp Girsowe niech będzie dalej takie same. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 Mnie to się marzy restart serii i wrócenie do klimatu pierwszej części. Te wyprane kolory i szare miasto robiło świetny klimat , dla mnie dalej pierwsza część jest najlepsza . Może jakiś spin off pokazujący wojnę z strony zwykłego żołnierza/cywila? Gdzie były by pokazane ataki szarańczy na miasta i mordowanie cywili . Uniwersum GOW ma duży potencjał szkoda tylko trzymać się głównej serii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi