Opublikowano 1 maja 20177 l 2 mapy wchodzą jutro - dawn - nowa, security - z GoW2wygląda to pysznie na tym UE4
Opublikowano 1 maja 20177 l a ja ją właśnie bardzo dobrze wspominam z dwójki, dla mnie ok że zrimejkowali ją dla GoW4chociaż i tak najbardziej chciałbym Fuel Depot;_; Edytowane 1 maja 20177 l przez II Noxx II
Opublikowano 11 maja 20177 l a ja bym chciał Trenches i Trashball, co do nowych mapek w GOW4 to naprawdę rewelacyjnie to wygląda i to w 60fpsach, jest spory talent w Coaltion.
Opublikowano 22 maja 20177 l (...)wyjaśnienie kim był ten łysy facet z początku gry obserwujący jej przemówienie na komputerze(...) To nie kto inny, tylko wyłysiały na starość Baird.
Opublikowano 2 czerwca 20177 l Będzie trial 10 godzin + 1 akt kampanii, akcja między 9 a 15 czerwca. Sprawdzi się tego crapa
Opublikowano 8 czerwca 20177 l https://gearsofwar.com/en-gb/community/gears-4-trialtrial już na ostatniej prostejMS daje wszystko co ma przed E3, lub GoW4 zaczyna po prostu umierać i każdy noob odpadł.szkoda tylko że dali akt 1 xdprędzej odstraszy niż znajdzie się goja, co to kupichyba że... włączy multi :)z aktualizacji 24GB sprawdziłem na razie Dev Playlist - no i jest mapa legendarna mapa z lawiną z GoW2uuurwa co tam się wtedy w 2008 działo na tych sekundowych lagach
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Panowie mam pytanko do ludzi aktywnych online. Nie odczuwacie żadnych problemów z tym że gra posiada crossplay w trybie pvp? Ostatnio jak grałem na PC postanowiłem sprawdzić jak to lata na myszce i jednak dużo łatwiej mi się grało w stosunku do pada .
Opublikowano 9 czerwca 20177 l przecież z którymś updatem crossplay wszedł na stałe :https://www.gamespot.com/articles/gears-of-war-4-xbox-onepc-cross-play-coming-for-ra/1100-6449333/grałem dużo na początku roku, kiedy w socjalach był crossplay przez około 2 tygodnie-raczej blacharze na myszce i klawiaturze nie mają przewagi..stoją jak ameby i pukają z lancerów..
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Gra jest do sprawdzenia od dzisiaj? Jaki jest łączny rozmiar instalacji + patche? Włączyłbym zdalne ściąganie.
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Panowie mam pytanko do ludzi aktywnych online. Nie odczuwacie żadnych problemów z tym że gra posiada crossplay w trybie pvp? Ostatnio jak grałem na PC postanowiłem sprawdzić jak to lata na myszce i jednak dużo łatwiej mi się grało w stosunku do pada . Raczej nie ma z tym większego problemu. Czasem trafi się ktoś dobry, tak samo jak z grą na padzie, czasem się trafi świr co gra od pierwszych girsów i wali blindshoty z drugiego końca mapy łukiem <ok> Zresztą, od nowego updatu będzie można ustawić w preferencjach opcje aby nie wyszukiwało ludzi z PC, jeśli komuś to bardzo przeszkadza.
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Od 9 do 15 miały być dni grania za darmo z gow4. Jednak do tej pory nie ma przycisku pobierz. Jest tylko kup i demo. Kiedy będzie można zacząć to pobierać? Pobranie 100GB trochę zajmie. Edytowane 9 czerwca 20177 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 9 czerwca 20177 l No te 10h to jest to demo właśnie. No i na mojej konsoli instalka zajmuje 78.62GB.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l ulepszenia wizualne na XXX: -4K Native at all times-High Res Textures-Higher Polygon count rendering-Longer Draw Distance-Fully Dynamic Shadows in entire environment-Enhanced Shadow Detail-Improved Reflections
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Tryb hordy w tej grze jest zajeebisty, zwłaszcza jak masz zgraną ekipę. Szkoda tylko, że na poziom wariat potrzebujesz z 2.5h do 3h żeby ukończyć 50 fal. Trochę za długo dla mnie, aż tyle czasu na granie niestety nie mam ale kto nie próbował hordy to polecam. Edytowane 14 czerwca 20177 l przez zagroo
Opublikowano 20 czerwca 20177 l Już kiedyś pisałem o tym....chciałbym by GOW5 był mocnym pierdolnięciem w multi i seria poszła śladami H5. Multi podzielone na klasyczne areny i tryby oraz coś w stylu warzone z H5. Kilka wielkich map, więcej graczy, pojazdy i S.I. <3
Opublikowano 20 czerwca 20177 l W świecie, którym jedna gra zżyna od drugiej, GoW 4 to perełka która dalej zachowuje charakter swoich poprzedników i w tym samym momencie usprawnia ich wydawać by się mogło idealną formułę. Z poszanowaniem dla serii. Osobiście nie widzę szans na tak radykalne zmiany, chociaż by z powodu tego, że społeczność gry jest zadowolone. GoW 5 to po prostu będzie więcej tego samego, bo głównym problemem czwórki jest brak zawartości.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l A co byście powiedzieli na hordę rozbudowaną o etapy, w których należy wykorzystywać tylko i wyłącznie dany typ broni plus przechodzenie z mapy na mapę jak w raidych z Destiny? W Gearsach coś takiego byłoby dość monotonne, ale z czasem lekkie usprawnienia i przemodelowanie mogłyby zdać egzamin.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l To już jest akurat ciekawy pomysł. Zwłaszcza, że horda opiera sie zazwyczaj na obronie w jednym miejscu przez 50 fal, więc zmuszenie graczy do np przechodzenia na inną część mapy co powiedzmy 10 fal na pewno dodałoby urozmaicenia. W hordzie mogą eksperymentować, multi pvp Girsowe niech będzie dalej takie same.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Mnie to się marzy restart serii i wrócenie do klimatu pierwszej części. Te wyprane kolory i szare miasto robiło świetny klimat , dla mnie dalej pierwsza część jest najlepsza . Może jakiś spin off pokazujący wojnę z strony zwykłego żołnierza/cywila? Gdzie były by pokazane ataki szarańczy na miasta i mordowanie cywili . Uniwersum GOW ma duży potencjał szkoda tylko trzymać się głównej serii.