Skocz do zawartości

Gears of War 4

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Chyba zakochałem się powtórnie w gearsach bo ostatnio gram do późna, aż mi się czasy trójki przypomniały i granie dzień w dzień do 2:30

dodatkowo wrzucili mojego ulubionego największego motherfuckera wśród locustów i wydropił mi już w drugiej paczce :fsg: ile lat musiałem czekać by znów nim zagrać, od czasów pedalskiego kampienia na Strażniku w Gearsach 2 xD

ebfe44b0-a3c6-4f31-b67d-e2851fc25d62.PNG

9890de15-cec9-4d26-a59b-5b53dd7e4224.PNG

dodatkowo taki head mi wpadł :banderas:

F83r1Mk.gif

jest 4XP w weekend jakby co

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 250,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

Opublikowano

dobrze wiedziec ze jest 4x wiec przez weekend bedzie grane bardzo

Opublikowano

W Hordzie uzupełnia graczy w trakcie rozgrywki, czy dalej lipa z ramionami?

Opublikowano

Myślałem że na jeden dzień zaplanowali 4x exp. Dobra wiadomość i trzeba trochę pograć :)

Opublikowano

:obama:

Opublikowano
  • Autor
  Cytat

Performance

Put framerate first. For the first time ever on console, Gears of War will play at up to 60fps in 1080p in Campaign and Horde - all including higher resolution textures and some of the new enhanced graphical features available in Visuals mode.

203.gif

Opublikowano

miazga ! na bank ogram raz jeszcze kampanie mimo tego ze byla dosc srednia no i w horde bedzie gralo sie rowniez przyjemniej jaranko mocno

Opublikowano

Warto też wspomnieć, że jest już dostępny 10-godzinny trial gry. Do pobrania zaledwie 103 GB ;) Ale prawdopodobnie są już w to wliczone tekstury 4K.

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Oszukując czy uczciwie?

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano
  • Autor

przecież już gltiche na hordzie dawno nie działają. Teraz w weekend grałem z burgerami z trueachievements dwa runy na insane, było bardzo fajnie i bezboleśnie, tylko trzeba mieć dobre karty.

Opublikowano

Mam na myśli kręcenie się w kółeczku na koth jak jakiś pedau.

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

No ja tez będę cisnął więcej w girsy :lapka: szczególnie horda której w sumie nawet nie liznąłem

Opublikowano

Ja jak kupie jeszcze raz w końcu to też :cool:

Opublikowano
  W dniu 24.10.2017 o 19:44, D.B. Cooper napisał(a):

Mam na myśli kręcenie się w kółeczku na koth jak jakiś pedau.

czyli jak? ;p