Opublikowano 13 października 20177 l Autor Chyba zakochałem się powtórnie w gearsach bo ostatnio gram do późna, aż mi się czasy trójki przypomniały i granie dzień w dzień do 2:30 dodatkowo wrzucili mojego ulubionego największego motherfuckera wśród locustów i wydropił mi już w drugiej paczce ile lat musiałem czekać by znów nim zagrać, od czasów pedalskiego kampienia na Strażniku w Gearsach 2 xD dodatkowo taki head mi wpadł jest 4XP w weekend jakby co Edytowane 13 października 20177 l przez MaZZeo
Opublikowano 14 października 20177 l dobrze wiedziec ze jest 4x wiec przez weekend bedzie grane bardzo
Opublikowano 14 października 20177 l W Hordzie uzupełnia graczy w trakcie rozgrywki, czy dalej lipa z ramionami?
Opublikowano 14 października 20177 l Myślałem że na jeden dzień zaplanowali 4x exp. Dobra wiadomość i trzeba trochę pograć :)
Opublikowano 23 października 20177 l https://gearsofwar.com/en-us/games/gears-of-war-4/xbox-one-x-enhanced
Opublikowano 23 października 20177 l Autor Cytat Performance Put framerate first. For the first time ever on console, Gears of War will play at up to 60fps in 1080p in Campaign and Horde - all including higher resolution textures and some of the new enhanced graphical features available in Visuals mode.
Opublikowano 23 października 20177 l miazga ! na bank ogram raz jeszcze kampanie mimo tego ze byla dosc srednia no i w horde bedzie gralo sie rowniez przyjemniej jaranko mocno
Opublikowano 23 października 20177 l Warto też wspomnieć, że jest już dostępny 10-godzinny trial gry. Do pobrania zaledwie 103 GB ;) Ale prawdopodobnie są już w to wliczone tekstury 4K. Edytowane 23 października 20177 l przez Vexilium
Opublikowano 24 października 20177 l Oj chyba będzie trzeba jeszcze raz przejść w tak dopieszczonej wersji. Może jakaś horda jak już wyjdzie scorpio?
Opublikowano 24 października 20177 l Oszukując czy uczciwie? Edytowane 24 października 20177 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 24 października 20177 l Autor przecież już gltiche na hordzie dawno nie działają. Teraz w weekend grałem z burgerami z trueachievements dwa runy na insane, było bardzo fajnie i bezboleśnie, tylko trzeba mieć dobre karty.
Opublikowano 24 października 20177 l Mam na myśli kręcenie się w kółeczku na koth jak jakiś pedau. Edytowane 24 października 20177 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 24 października 20177 l No ja tez będę cisnął więcej w girsy szczególnie horda której w sumie nawet nie liznąłem
Opublikowano 25 października 20177 l W dniu 24.10.2017 o 19:44, D.B. Cooper napisał(a): Mam na myśli kręcenie się w kółeczku na koth jak jakiś pedau. czyli jak? ;p