Skocz do zawartości

Gears of War 4

Featured Replies

Opublikowano

miał ktoś z was ten problem? https://gearsofwar.com/en-us/forums/a35773093fe74d3d9970e0a896b16d6d/threads/bigelowe-troubleshooting-and-issue-tracking/649d4068-3276-485b-ba5f-2d31909e36ad/posts

drużyna ciągle offline i nic nie da się z tym zrobić. Myślałem, że coś nie tak z trialami, ale to chyba przez to. 

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 250,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

Opublikowano

Ja tam bym jeszcze dopłacił te 3 setki byleby tam jakiś procek był lepszy co ogarnia te 60 fps.

Opublikowano

w końcu coś mi się odblokowało z tymi trialami i mogę grać, jak ktoś chętny dziś to będę wieczorem. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spotkaliście się z problemem notorycznego łączenia z graczami z Ameryki Południowej? Jakaś masakra, ping 250, opóźnienie widziane gołym okiem, człowiek nie jest w stanie nic ugrać. Miesiąc temu grałem było normalnie a teraz to po tej miesięcznej przerwie to jest jakaś paranoja. Nie wierze, że nikt z Europy nie gra w godzinach wieczornych i musi mnie łączyć z latynosami. (pipi)a!

Opublikowano

elo,

Wrzucili różne paczki do zdobycia, ale albo jestem ślepy, albo nie ma paczki z SAVAGE DRONE?

savagelocust-1000x1000px-4187b904772f4db

bardzo mi na tych łebkach zależy, także każde info pomocne.

Opublikowano

Wiadomo od kiedy gra trafia do Passa? Od 1-go grudnia?

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wiadomo. Nowe gry zawsze są 1 dnia miesiąca.

Edytowane przez wrog

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Banny napisał:

elo,

Wrzucili różne paczki do zdobycia, ale albo jestem ślepy, albo nie ma paczki z SAVAGE DRONE?

savagelocust-1000x1000px-4187b904772f4db

bardzo mi na tych łebkach zależy, także każde info pomocne.

wrzucili i jest nadal, nawet jedną kupiłem i oczywiście wypadły tylko skiny do broni :/

Opublikowano

mi tez nic nie wpadlo ;/

Opublikowano
13 godzin temu, MaZZeo napisał:

wrzucili i jest nadal, nawet jedną kupiłem i oczywiście wypadły tylko skiny do broni :/

Głupek jestem i nie potrafię odszyfrować jak ta paczka po polsku się nazywa? : - )

Opublikowano

Pierwszy akt kampanii to jest porażka, już miałem przestać w to grać jednak czym dalej w las tym lepiej . Później gra się w to jak w stare dobre Gears of War. 

Opublikowano

Tak poczatek to taki dramat, że ojezu pózniej jest spoko, ale moim zdaniem piątka powinna zaoferować jednak gruntowne przemiany a nie kolejny raz ten sam schemat bo inaczej seria trafi do piachu. 

Opublikowano

Ten sam schemat jest ok pod warunkiem ,że jest serwowany raz na 3-4 lata. Takiego typu rozgrywki jak jest w GoW nie ma w innych tytułach więc trudno się tym znudzić. Byle tylko nie robili części na siłę tak jak było z Judgment gdzie bardzo fajne tło dla fabuły zostało marnie zrealizowane. 

Opublikowano

Jak to jest możliwe, że to co w tej grze najważniejsze jest spie(xxx)one? Jeszcze tyle czasu po premierze...

Opublikowano
  • Autor

Serio, kto wpadł na pomysł skrzynek niech zdechnie w męczarniach. Już nie wiem ile paczek kupiłem, 10-15 a ten pier/dolony Palace Guard nie chce mi wypaść :[ ale Theronów to dostałem już trzech.

Opublikowano

Tez mnie to irytuje bo próbuje skompletować wszystkich Carmine, o ile w pierwszej paczce wpadł Clayton <3 i Benjamin tak Antoniego trafić nie moge xD Palace Guard tez próbowałem póki co dwa razy i nic 

Opublikowano

Paczki to porażka, a fakt, że dane itemy możesz wylosować kilka razy, sprawia że są jeszcze bardziej wkurzające. Próba skompletowania Delta Squad'u wygląda tak, że na ponad 10 otwartych paczek, trzy razy wylosowałem Cola, raz Marcus, a Dom'a i Bairda ani razu :sapek: 

Opublikowano

powinno wcale nie być tego dziadostwa tych jebanych skrzynek

Opublikowano
W dniu 1.12.2017 o 20:00, cithall napisał:

Jak to jest możliwe, że to co w tej grze najważniejsze jest spie(xxx)one? Jeszcze tyle czasu po premierze...

Wczoraj w multi 3x miałem podobnie przy snajperce, ale moze to lagi? (ping na 80) : - )

Opublikowano

To nie są lagi, bo to co wrzuciłem jest z singla. Jest to bug która włącza się randomowo.