Skocz do zawartości

Gears of War 4

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spotkaliście się z problemem notorycznego łączenia z graczami z Ameryki Południowej? Jakaś masakra, ping 250, opóźnienie widziane gołym okiem, człowiek nie jest w stanie nic ugrać. Miesiąc temu grałem było normalnie a teraz to po tej miesięcznej przerwie to jest jakaś paranoja. Nie wierze, że nikt z Europy nie gra w godzinach wieczornych i musi mnie łączyć z latynosami. (pipi)a!

Opublikowano
8 godzin temu, Banny napisał:

elo,

Wrzucili różne paczki do zdobycia, ale albo jestem ślepy, albo nie ma paczki z SAVAGE DRONE?

savagelocust-1000x1000px-4187b904772f4db

bardzo mi na tych łebkach zależy, także każde info pomocne.

wrzucili i jest nadal, nawet jedną kupiłem i oczywiście wypadły tylko skiny do broni :/

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
13 godzin temu, MaZZeo napisał:

wrzucili i jest nadal, nawet jedną kupiłem i oczywiście wypadły tylko skiny do broni :/

Głupek jestem i nie potrafię odszyfrować jak ta paczka po polsku się nazywa? : - )

Opublikowano

Tak poczatek to taki dramat, że ojezu pózniej jest spoko, ale moim zdaniem piątka powinna zaoferować jednak gruntowne przemiany a nie kolejny raz ten sam schemat bo inaczej seria trafi do piachu. 

Opublikowano

Ten sam schemat jest ok pod warunkiem ,że jest serwowany raz na 3-4 lata. Takiego typu rozgrywki jak jest w GoW nie ma w innych tytułach więc trudno się tym znudzić. Byle tylko nie robili części na siłę tak jak było z Judgment gdzie bardzo fajne tło dla fabuły zostało marnie zrealizowane. 

Opublikowano

Tez mnie to irytuje bo próbuje skompletować wszystkich Carmine, o ile w pierwszej paczce wpadł Clayton <3 i Benjamin tak Antoniego trafić nie moge xD Palace Guard tez próbowałem póki co dwa razy i nic 

Opublikowano

Paczki to porażka, a fakt, że dane itemy możesz wylosować kilka razy, sprawia że są jeszcze bardziej wkurzające. Próba skompletowania Delta Squad'u wygląda tak, że na ponad 10 otwartych paczek, trzy razy wylosowałem Cola, raz Marcus, a Dom'a i Bairda ani razu :sapek: 

Opublikowano
W dniu 1.12.2017 o 20:00, cithall napisał:

Jak to jest możliwe, że to co w tej grze najważniejsze jest spie(xxx)one? Jeszcze tyle czasu po premierze...

Wczoraj w multi 3x miałem podobnie przy snajperce, ale moze to lagi? (ping na 80) : - )