Skocz do zawartości

Gears of War 4

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalam sobie girsy w weekend z game passa aby kolegom graficzke pokazać a tu 400 gs'a wskakuje za nic :) Często tak robią update z nowymi achievementami ? Pierwszy raz coś takiego spotkałem. Fajnie że działa "wstecz".

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po kilku latach przerwy wczoraj ponownie przeprosiłem się z marką MS i od razu zabrałem się za GOW4 w multi. Czy notoryczne lagi (teleporty wręcz) to w tej gierce standard? Za czasów znakomitej 3-ki aż tak źle nie było. Tutaj chwilami ludziki dosłownie ślizgają się po ekranie, znikają itp. No i troszkę taki meh z racji tego (tym bardziej że cała reszta jest naprawdę konkretna).

Opublikowano

U siebie nie widziałem takich rzeczy, ale w sumie odpalę dzisiaj multika i zobacze. A swoją drogą ktoś by się pisał na hordę?

Opublikowano

Zmieniłem z wifi na kabel i jest petarda. Boska gra.

I jeszcze pytanie: mając dwa pady da radę kosić w multi na splicie bez tworzenia dodatkowego profilu, kolejnego golda itp? W trójce tak to śmigało.

Opublikowano

w zeszlym tygodniu jak gralem w gearsy to wszystko bylo w porzadku i nigdy w sumie nie mialem takich przypadlosci jak ty.

co do hordy to chetnie pogram

Opublikowano

Amer, jasne ze da sie grać na dwa pady w multi/horde bez posiadania drugiego konta. Wystarczy ze podłączysz drugiego pada i zalogujesz go w grze jako "gość" i wszystko bedzie śmigać. Nawet na profil gościa będą sie zapisywać postępy, kolejne levele, statystyki i tak dalej.

• Plusik 1
Opublikowano

Panowie, pytanko: jak odblokować postacie do MP typu Myrrah, Kantusy itp?

Kolejna sprawa: jest cała map do wykupienia, right? Nie mam ich, a mimo tego nie ma problemu by rozgrywać na nich pojedynki. Why?