Opublikowano 21 stycznia 20187 l Warto doprecyzować, że nawet na prywatnym meczu potrzebujesz wykupionych TYLKO tych map których aktualnie nie ma w matchmakingu.
Opublikowano 23 stycznia 20187 l Czy ktoś z Was gra na padzie Elite? Nie ma mowy, bym nauczył się grać clawem, a Elite dzięki dodatkowym guziczkom pod spodem może by pomógł przy wallbounce. Ma to sens? - bonus: kciukiem rusza gałką i wciska A od razu? hm Edytowane 23 stycznia 20187 l przez Banny
Opublikowano 23 stycznia 20187 l Autor Oczywiście ze elite się opłaca, mam zbindowane A pod manetka i jestem oficjalnie białostockim królem wallbouncingu. nie wyobrażam sobie gry na zwykłym padzie
Opublikowano 23 stycznia 20187 l Tak jak pan Mazzeo powiedzial, rownież nie wyobrażam sobie grania na zwykłym padzie, z halo czy innymi strzelaniami tez tak mam tylko elite:)
Opublikowano 23 stycznia 20187 l 53 minuty temu, MaZZeo napisał: jestem oficjalnie białostockim królem wallbouncingu. Chyba na prywacie z botami Edytowane 23 stycznia 20187 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 23 stycznia 20187 l Dzięki chłopaki. Pozostaje czekać na dobre promo na pepper.pl.. ostatnio był z 600 na 400 chyba przeceniony.
Opublikowano 23 stycznia 20187 l Autor @D.B. Cooper? Tak samo cienki jak roboty z D.b. Industries. p.s to prawda
Opublikowano 23 stycznia 20187 l Ktoś by reflektował na KOTH w niedzielę? (piątek/sobota niestety nie mogę)