Opublikowano 29 stycznia 20187 l ja powinienem byc, wiem ze zawsze to pisze i mnie nie ma xD ale wczoraj mialem koncert o ktorym dopiero wczoraj ziomek mi przypomnial
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Ja też KOTH najczęsciej ale nie pogardzę każdym trybem dzisiaj jak mi nic nie wypadnie to będę wieczorem
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Ok, ja dziś będę - dołączcie do dream teamu : - ) @_Be_ @MaZZeo @Shagohad @kubson
Opublikowano 30 stycznia 20187 l W dniu 30.01.2018 o 18:29, Banny napisał(a): Ok, ja dziś będę - dołączcie do dream teamu : - ) @_Be_ @MaZZeo @Shagohad @kubson Wyślij mi zaproszenie
Opublikowano 31 stycznia 20187 l Dzięki panowie za granie : - ) do zobaczenia w niedziele najprawdopodobniej.
Opublikowano 31 stycznia 20187 l Z przyjemnością ponownie zagram! Dzisiaj wieczorem też mogę jak coś.
Opublikowano 31 stycznia 20187 l W dniu 31.01.2018 o 06:41, Banny napisał(a): Dzięki panowie za granie : - ) do zobaczenia w niedziele najprawdopodobniej. KAROL DO MYCIA
Opublikowano 1 lutego 20187 l W dniu 1.02.2018 o 07:52, Shagohad napisał(a): @kubson @MaZZeo @_Be_ @Banny ktoś dzisiaj chętny na granie? Ja dopiero jakoś w weekend w sobote będę chyba
Opublikowano 2 lutego 20187 l Panie. Panowie. MaZZeo. Jak odblokować tego brzydala? Design: milion na dziesięć, więc jaram się przeokrutnie, no ale... idzie go zdobyć jakoś? Rozumiem że paczuszki itp, pytanie tylko czy w którymś z packów szansa na wyrwane tego skubańca jest odpowiednio większa?
Opublikowano 2 lutego 20187 l Autor Tylko wtedy jak są tematyczne paczki ze Skorge'em. Ja czekałem na niego od czasu Gearsów 2 xD Palace Guard I Armored Kantus też są kozakami.