Opublikowano 5 lutego 20187 l Na tygodniu coś gracie? Ściągnąłem gierkę w ramach game passa i mogę pobiegać sobie z piłą
Opublikowano 5 lutego 20187 l Dzisiaj wracam z kraju cebuli i PlayStation ale myślę że środa i piątek będę grał
Opublikowano 5 lutego 20187 l no ja tez bym dzis mogl pograc, w sumie zawsze jak jestem na konsoli to jestem chetny na Girsy lub Halo:)
Opublikowano 10 lutego 20187 l zeby nie skonczylo sie tak jak wczoraj:) jak bede to gramy, jutro natomiast na 1000%
Opublikowano 11 lutego 20187 l no poszedłem w piątek na koncert dopiero wrócilem do domu także jutro coś mogę grać
Opublikowano 11 lutego 20187 l ja tez bede, w sumie juz jestem xD Edytowane 11 lutego 20187 l przez kubson
Opublikowano 13 lutego 20187 l Było być w niedziele Ja jak znajdę czas to pewnie jakoś w weekend w ciągu dnia