MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 no w dobijaniu cudzych fragów ze snuba jesteś miszczem Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 No dobra dobra, ale ja nie jestem z tych poj,ebów co grają online, ot zwykły każul co w singlu lubi sobie pomielić Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 ja jak zabijam to raz a porządnie, a nie na raty. Jak widzę, że ktoś sobie nie radzi i musi przeciwnika jeszcze dobić to przechodzę na broń krótką i choćby z końca mapy wyjaśniam wijącego się na kolanach klienta. Nawet powieka mi przy tym nie drgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Za 750killi w Versus lub Hordzie do końca miesiąca ma być rzucana paczka z Griffinem. Czas odpalić KOTH. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Wiecie może czy ten tryb hordy szaleństwo młodzików jest na stałe czy to tylko jakiś event? Pamiętam, że kiedyś można było grać 25 fal z normalną szarańczą a teraz tylko z młodzikami. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Odpalilem multi po jak dlugiej przerwie i moja pila ciagle wchodzi pieknie Do tego aczik 50gs za najlepsze K/D ratio 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 lol ty tam z botami grałeś czy jakąś wycieczką ze szkoły specjalnej? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 40dni online w statsach w czwartej odslonie. No Girsy to nie przypadek ze tak lubuje serie. Az szkoda ze nie bylo licznika przy 1,2 i 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 @hav7n nie chciałbym grać przeciwko tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zassalem wczoraj z gamepassa i juz 4 akt, jak to gearsy - świetny gameplay. Ale fabularnie to beka fhói, szkoda takiego idiotycznego rozwiązania. Do tego czuje się jakbym grał w dwójkę - etapy z gry to recykling w najczystszej postaci, wsyztsko juz w serii było, kopalnia i jazda. Ogólnie klimat fajny, strzelanie jak zwykle zaje.biste, roboty do wyje.bania, burze elektromagnetyczne spoko (jest to wyjaśnione czemu one się pojawiaja?), nowy zespół dramat, nie potrafi studio zrobić fajnych postaci na miarę trylogii i jest kolejny recykling murzyna. No nic, gram dalej, zobaczyny ci dalej, ale czwarta część totalnie niepotrzebna w takim wydaniu, powinni to innaczej wykombinowac. PS. I tak lepsza cześć niż "trojka", hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Detonacja z trójki wywróciła ponownie klimat do góry nogami. Stąd nagłe burze. Girsy zawsze miały kiepską fabułę. Dlatego zawsze mnie dziwi jak ktoś się nad tym rozwodzie jakby kiedykolwiek było inaczej. Czwórka kończy się za to kapitalnym choć subtelnym cliffangerem Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Pacquiao Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Czy ja wiem czy miały kiepska fabułę - prosta tak, ale z zaciekawieniem się grało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Trójka zaje.bista na tej grze seria powinna się zakończyć Edytowane 10 Czerwca 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Kalafior, sam się zakończ Czwórka jest świetną gra akcji, jestem pod wielkim uznaniem, że Coalition zrobiło taką grę całkowicie od zera w ledwie dwa lata. Dlatego też stawiali na sprawdzone rozwiązania. Żałuję tylko, że nie dałem rady całej gry przejść solo na Insane i gdzieś w połowie wymiękłem przy ogromnej liczbie "albinosów" Mam nadzieję, że dzisiaj będzie porządny gameplay trailer 5 i premiera za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Godzinę temu, XM. napisał: Do tego czuje się jakbym grał w dwójkę - etapy z gry to recykling w najczystszej postaci, wsyztsko juz w serii było, kopalnia i jazda. Ogólnie klimat fajny, strzelanie jak zwykle zaje.biste, roboty do wyje.bania, burze elektromagnetyczne spokO Czworka to takie the best of w sumie. Od momentu kiedy w koncu mieso fruwa w powietrzu jest lepiej, a jest jeszcze multi w mnostwem trybow. Jesli bedziesz chcial coopnac to daj znac. Co do trojki...no nie moge sie zgodzic. Prawda, jest bardziej kolorowo, ale chooooy z tym. Przynajmniej flaki lepiej widac. Nikt nie zwrocil uwagi, ale tam chyba fekalia tez lataja razem z wnetrznosciami . Jest mocne i niby decydujace zakonczenie, jest kapitalny coop na czterech, jest swietny, a co najwazniejsze trudny boss koncowy, mamy cale zastepy przeroznego miesa armatniego, zacne achievementy, intensywnosc oraz prze-za-je-bis-te multi, w ktorym nawet taki cieć jak ja sie odnalazl i cos ugrywal. Horda panie to jakis cud miod muszelke lizac. Nie wspomne o DLC, w ktorym poznajemy Barricka, a ktory to kuzwa powinien byc glownym bohaterem calosci. Reasumujac, trojka jest zayebista panie, zayebista. Godzinę temu, Pacquiao napisał: Detonacja z trójki wywróciła ponownie klimat do góry nogami. Stąd nagłe burze. Girsy zawsze miały kiepską fabułę. Dlatego zawsze mnie dziwi jak ktoś się nad tym rozwodzie jakby kiedykolwiek było inaczej. Czwórka kończy się za to kapitalnym choć subtelnym cliffangerem You said it pal Cytuj Odnośnik do komentarza
Duki 105 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Ja wlasnie chce w koncu ograc singla, jest moze ktos, kto by chcial przejsc w co-opie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Yap: Pun not intended 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Linu 0 Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Są jacyś chętni pograć Egzekucję w sobotnie wieczory? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 zakończyć na trójce jezu aż musiałem się przejść po pokoju.. bardzo brakuje mi takich gier jak girsy i czwórka pieknie wypełnia niszę, czekam z reka w majtach na piąteczke, obok dying light 2 premiera roku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Spalibyście w tym? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 okropne, ale i tak lepsze niz posciel zolnierzy wykletych xD Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Piękna kołderka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 859 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 W sam raz dla prawiczka. Ehh zagrałbym w nowe dobre Gearsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 To za 10 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Ruchalbym Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi