ASX 14 715 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja 4 ma bardzo ciekawą strukturę, zaczyna się sielankowo, w pełnym słońcu ze strzelaniem do robotów, ale potem w każdym kolejnym aktem robi się coraz ciemniej a przewagę zyskuje walka z locustami. 1 Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja swoją drogą aplikacja xbox pokazuje, że gra waży 74gb, a pobiera się 130 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja To jest gra, która mogłaby spokojnie wyjść dzisiaj i nie byłoby przypału. Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja no nie wiem, tekstury trochę zblurowane, zwłaszcza podłoża, więc to przydałoby się podmienić Cytuj
Paolo de Vesir 9 221 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Ogrywałem niedawno w trybie quality (wersja XOX) i naprawdę ta gra nie ma się czego wstydzić. Piątka zaś to już absolutnie szczytowe osiągnięcie w kwestii grafiki w gierkach wideo dla dzieci. Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja (edytowane) szkoda tylko tej krwi która wygląda jak sok malinowy, widoczne zwłaszcza podczas strzelania do tego bydlaka pająkopodobnego (nie pamiętam nazwy xd) bronią hammer of dawn no i animacja tej krwi też nie powala lekko mówiąc. niby szczegół, ale nie Edytowane 15 maja przez krzysiek923 Cytuj
KrYcHu_89 2 374 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja 8 godzin temu, krzysiek923 napisał: szkoda tylko tej krwi która wygląda jak sok malinowy, widoczne zwłaszcza podczas strzelania do tego bydlaka pająkopodobnego (nie pamiętam nazwy xd) bronią hammer of dawn no i animacja tej krwi też nie powala lekko mówiąc. niby szczegół, ale nie Mnie się gore bardziej podobało w niedawno ogrywanej jedynce Ultimate na PC, niż 4 i 5, mam świeżo w pamięci i tam po prostu jakieś to bardziej wyraziste. Wyraźnie nowe części to stonowały, jest zresztą dużo porownań na YouTube. Ale 5 > 4 to pewne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi