Opublikowano 28 stycznia 201411 l Ale o Lambenty ci chodzi czy Locusty? O Lambenty, jakoś nie mogłem tego przetrawić w Gearsach i może dlatego trójka mnie mocno denerwowała w single. Najgorsze jest to, że mam jak z Uncharted, lubię do tej gry wracać ot tak, zwłaszcza do pierwszej części. Ehh ile godzin spędziłem ze znajomym w coopie, najwyższy poziom trudności dawał radę. A jeszcze gorsze jest to, że sprzedałem xboxa i tyle z grania Pozostaje pierwsza część na PC, przynajmniej według mnie najlepsza, to mogę czasem pogiercować
Opublikowano 28 stycznia 201411 l Lambent to najlepsze co mogło spotkać serię, dzięki nim rozgrywka była dużo bardziej różnorodna.
Opublikowano 28 stycznia 201411 l Pewnie chodzi o tapetę w Windowsie Niestety to, że MS przejął IP niesie ze sobą sporego minusa - grę pewnie zobaczymy dopiero w 2016 Gdyby Epic robił kolejną część (multiplatforma czy nie), to by pewnie wyszła z rok wcześniej.
Opublikowano 28 stycznia 201411 l Jeśli będą chcieli zrobić z tego hit na jesień 2015, to nic im nie stanie na przeszkodzie, bo MS kasy na pewno nie będzie żałował. Ja jednak mam nadzieję, że wcześniej niż w 2016 nie wyjdzie. Niech spokojnie to powstanie, nic na siłę i pod krótki termin. Smród po Judgment też już na dobre minie. A Epic już się wypalił i z rynku tradycyjnych gier AAA wypadł, więc nie wiem skąd pomysł, że poradziliby sobie lepiej.
Opublikowano 28 stycznia 201411 l Jak śmiesznie! Co do przeciwników mam podobnie jak moldar, nie pasowały mi te pokraki w GoW3 które kojarzą mi się z wybuchającymi pączkami, GoW4 tylko z (+ nowe odmiany) Co do fabuły to mimo wszystko mam nadzieje że będzie stara ekipa, Marcus, Cole, Baird. Edytowane 28 stycznia 201411 l przez Daddy
Opublikowano 28 stycznia 201411 l E no lambent berserker to było coś dla mnie genialny przeciwnik i spoko design, tylko te pajączki były głupie.
Opublikowano 28 stycznia 201411 l Mutujący Dragon był świetny, tak samo te wielkie bydlaki co nawalały teleskopowym "żądłem" i na odległość bombami z plazmy.
Opublikowano 28 stycznia 201411 l Autor Mimo wszystko ja za nimi nie będę płakał, ale Locusty mają być i chuj.
Opublikowano 28 stycznia 201411 l Chyba nikt nie jest na tyle głupi żeby zlikwidować Locusty, trzymam kciuki żeby w multi powrócili bo judgment przez to był dla mnie nie grywalny Ja bym chętnie zobaczył Claytona Carmine w nowych gearsach
Opublikowano 28 stycznia 201411 l Zero zgrzewy, chce nowych IP, a nie 14 takich samych gearsow, 18go takiego samego halo i dziesiatej takiej samej forzy.
Opublikowano 28 stycznia 201411 l Zero zgrzewy, chce nowych IP, a nie 14 takich samych gearsow, 18go takiego samego halo i dziesiatej takiej samej forzy. moim zdaniem powinni wpierw zrobic to nowe IP, które tworzyli, a potem Girsy, aby seria trochę odpoczęła (mniej niż rok temu wyszła ostatnia częsc...)
Opublikowano 28 stycznia 201411 l Zero zgrzewy, chce nowych IP, a nie 14 takich samych gearsow, 18go takiego samego halo i dziesiatej takiej samej forzy. Te trzy serie to gwarancja kosmicznej sprzedaży i dużego rozgłosu. Będą na bank do końca trwania tej generacji, co nowych IP nie wyklucza. Ale sam czekam na nowe Halo i Gearsy i z ciekawości i z nadzieją, że to będą świetne gry.
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Zero zgrzewy, chce nowych IP, a nie 14 takich samych gearsow, 18go takiego samego halo i dziesiatej takiej samej forzy. moim zdaniem powinni wpierw zrobic to nowe IP, które tworzyli, a potem Girsy, aby seria trochę odpoczęła (mniej niż rok temu wyszła ostatnia częsc...) Nowe Gearsy to 2015, a ja i tak stawiam na 2016, więc przerwa będzie dosyć długa.
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Jako przyszlu posiadacz PS4 liczylem ze Epic zrobi multiplatformowe Gearsy Z drugiej jednak strony ta seria potrzebuje "odswiezenia" i byc moze nowy developer to dobre rozwiazanie.
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Da radę zrobić jeśli wcześniej Epic samo zaczęło robić Girsa 4. Ale raczej postawią na połówkę 2016.
Opublikowano 29 stycznia 201411 l E tam, mowią, że dopiero zaczęli, bo oficjalnie w ciągu ostatniego tyg dostali prawa do marki. Wiadomo, że zaczęli organizować pracę już dawno temu. Raczej koniec '15 to nie ale np marzec '16
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Nie pali się, chcę hit a nie bubla. Edytowane 29 stycznia 201411 l przez Soul
Opublikowano 30 stycznia 201411 l gdyby tylko multi dalo tyle funu co z jedynki to mialbym znowu gre na lata. mocno licze na trn tytul.
Opublikowano 31 stycznia 201411 l http://www.ppe.pl/news-26592-gears_of_war_na_xboksa_one_zdefiniuje_pojecie__next_gen_.html Rasheed powołując się na "ludzi z wewnątrz" napisał, iż Kanadyjczycy mają w rękach "imponującą technologię", dzięki której nowe Gearsy używane będą jako odnośnik do terminu next-gen.