Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Autor http://i.imgur.com/q5ern30.gif ten movement z gearsów 3 Edytowane 17 kwietnia 20169 l przez Square
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l nie dosc, ze kody beda wysylac falami to nie daja mozliwosci wczesniejszego pobrania na dysk... w(pipi)ie sie jak jutro po pracy nie zobacze wiadomosci na live
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Ta beta to chyba ledwie 7 Gb, więc praktycznie każdy szybko pobierze. Oby tylko na kody nie trzeba było długo czekać, chociaż i tak beta trwa aż 2 tygodnie, więc każdy spokojnie się nagra. PS. Art na pudełku wygląda moim zdaniem lepiej niż sucha grafika: Edytowane 17 kwietnia 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l jakby ktoś dostał kod a z jakichś powodów nie mógł zagrać w betę to poproszę
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Jakby ktoś chciał zobaczyc piekne akcje z tej pieknej gry to prosze pieknie wyslac mi kodzik. No chyba, ze dostane to ok.
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Płacz o bete......co za czasy. Kiedyś się płaciło beta testerom a teraz to się nawet płaci aby sobie pograć 2dni. A tak już odpowiadając. Kody są rozsyłane falami i idą one w kolejności do tych którzy grali jak najwcześniej w GoW:U. Do 21go każdy powinien dostać swój kod. Edytowane 18 kwietnia 20169 l przez Salwador
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l No właśnie będą klucze rozsyłać, czy będzie normalnie do pobrania z marketplace?
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Będą klucze ale w falach to kiedy kto dostanie. Edytowane 18 kwietnia 20169 l przez hav7n
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Będą klucze ale w falach to kiedy kto dostanie. Ale piłowanko będzie?
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Jeśli dobrze coś gdzieś wyłapałem to klucze zaczną być rozsyłane dzisiaj późnym popołudniem, o 17.00 czy 18.00, ale to nie jest pewne info.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Jeśli dobrze coś gdzieś wyłapałem to klucze zaczną być rozsyłane dzisiaj późnym popołudniem, o 17.00 czy 18.00, ale to nie jest pewne info. Trochę późno, chciałbym już dzisiaj sprawdzić czy piła sprawna po zimie https://www.youtube.com/watch?v=dL2FOL7Liv0
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l lDokładnie klucze dopiero od 6 będą wysyłane , trochę kiepsko niby beta od dziś, a pewnie jutro dopiero dobrze przysiądne do Girsów . Mają wysyłać falami, z tego co piszą to ma decydować kolejność zagrania w GoWUE czyli kto grał na premierę może się spodziewać w pierwszej kolejności.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Szkoda,że ta beta odbywa sie w fatalnym okresie, a mianowicie w momencie zstąpienia z nieba mesjasza pana i zbawiciela tj Dark Souls 3. W bete popykam, ale na pewno nie tyle ile bym chcial Nałóg domaga sie ofiar niestety...
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Mimo ze kody rozsyłają od 18 kilku moich kolegów chwali sie ze już ściagają betę (Polska region tez)
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Dostał ktoś ten kod wgl? Ja nic nie mam, ode mnie ze znajomych tez nikt nie ma.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l ŚCIĄGA SIĘ Kod 7 minut temu dostałem. Edytowane 18 kwietnia 20169 l przez chmurqab