Skocz do zawartości

Gears of War 4

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Normalnie banda paralityków :P Nie ma to jak ustawiać dwie wieżyczki obok siebie tak żeby przeciwnik mógł je skasować jednym strzałem z Boomshota. I to jeszcze w przejściu żeby blokowały ewentualną drogę ucieczki :P

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Ale to nie są klasy jak w Judgmen tylko dodatkowe skille.

Opublikowano

Wszystko wygląda smakowicie. Nie jestem pewien czy perki klas będą miały jakiś wpływ na poziom trudności samej hordy. Np. kiedy już gawiedź obczai które klasy są OP i czterech takich debeściaków wpadnie na mapę i pozamiata pięćdziesięcioma falami ścierwa ziemię. Oby klasy były dobrze wyważone i uzupełniały się adekwatnie do wymagań H3.0.

Opublikowano

Ciekawe tylko jak będzie z różnorodnością przeciwników w Hordzie, z tego co widziałem to brakuje tickerów, brumaków, berserkerów, butcherów, kantusów, itd.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Przecież nie będzie szarańczy tylko sami nowi przeciwnicy. Na tym materiale jest ich całkiem sporo + jednostki z różnych artów, np. Śmigłowce DeeBees czy jakieś "Hydraliski" i wiele innych.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Poniżej link do 50 fal na twitchu - początek 9h 7 min - koniec 13h 38 min. Ostra rzeźnia, nieźli bossowie (Snatcher połyka graczy, trzeba nawalać w brzuch żeby ich wydostać, jak nie to giną :D), wygląda na to, że balans klas jest dobry, np. scout dostaje 2x więcej przy wypłacie energii, ale jeśli chodzi o jej wydawanie, to najlepiej żeby robił to inżynier, bo ma niższe koszty zakupu:

https://www.twitch.tv/paxarena/v/87359854?t=08h55m41s

Edytowane przez DonSterydo
  • Plusik 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zagrałem sobie dziś w UE i mam mieszane uczucia, a raczej obawy co do oprawy GoW4. Beta nie wywołała u mnie żadnego opadu szczęki, a robił to każdy GoW... 
Śmiem twierdzić, że UE wygląda lepiej od GoW 4 sprzed kilku miesięcy.

b5c85xt.jpg

4Ub86ln.jpg

będzie imprułwmęt ? jak myślicie ? 

Edytowane przez II Noxx II
Opublikowano

Ale będzie grane. :banderas: 

Hum szykuj pinionszki i wolne wieczory. 

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

transformersy XD brakuje dinozaurów z laserami

jak to robiło <3

Edytowane przez Orzeszek
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ohoho, będzie grane :) Incoming titan drop ;)

txOYDqG.gif

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

A gdzie wy  tam widzicie jakieś transformację tych robotów ? 

po za tym  :obama:  :obama:

Edytowane przez Soul