Grzegorzo 1 411 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 hatak.pl/artykuly/nowe-gears-of-war-tytulem-cross-genowym Takie dywagacje, moim zdaniem tytuł będzie tylko na One. Inaczej nie wyobrażam sobie tego Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 listopada 2014 Autor Opublikowano 21 listopada 2014 dostałem raka od tego niusa Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 (edytowane) hatak.pl/artykuly/nowe-gears-of-war-tytulem-cross-genowym Takie dywagacje, moim zdaniem tytuł będzie tylko na One. Inaczej nie wyobrażam sobie tego Równie dobrze mogli napisać że nowy GoW także wyjdzie na ps3. "Programista ten musi posiadać doświadczenie w projektowaniu na platformy PlayStation 3 oraz Xbox 360" Podejrzewam że tylko po tym wywnioskowali prace nad wersja x360. Choć kto wie, silnik unreal jest kompatibilny z wieloma platformami. Edytowane 25 listopada 2014 przez Salwador Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 Marka czasem nie powstaje w studiach Microsoftu? Cos mi sie zdaje, ze wykupili GoWa. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 MS kupil prawa od Epic, kolejna czescia zajmuje sie Black Tusk, wew studio MS Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 Marka czasem nie powstaje w studiach Microsoftu? Cos mi sie zdaje, ze wykupili GoWa. Chyba nie załapałeś o co chodziło Salwadorowi 1 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Shinobi na Gafie powiedzial, ze nie moze doczekac sie Gearsow w 2015, po czym dodal kilka postow pozniej, ze nie koniecznie mowil o nowych Gearsach, wiec spokojnie mozna zakladac ze remaster wyjdzie w przyszlym roku a nowa czesc w 2016, tak jak to mialo miejsce z Halo. Teraz wyszedl remaster a nowa czesc w przyszlym roku. z forum.onlinecenter.pl W sumie prawdopodobne Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Byl juz jakis skasowany tweet, ze trylogia zmierza na loniaczka Kierwa, ale bedzie sie akcje nagrywac :] 1 Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 (edytowane) Wątpię, że nowa odsłona spełni oczekiwania, bardziej czekam na remaster jedyneczki, jak dorzucą dedykowane serwery i wróci stara ekipa z 16vs16 egzekucji to dla mnie MS mógłby na tym zakończyć plan wydawniczy nowych gier. Edytowane 8 grudnia 2014 przez Tommo Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 ach tylko jedyneczka gramy coś kiedyś panowie? ostatnio wróciłem i delikatnie podreperowałem skilla po długiej absencji w multi btw wszystko poza jedynką do zaorania, chociaż w trójkę jako tako da sie jeszcze multi pograc Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 (edytowane) Shinobi na Gafie powiedzial, ze nie moze doczekac sie Gearsow w 2015, po czym dodal kilka postow pozniej, ze nie koniecznie mowil o nowych Gearsach, wiec spokojnie mozna zakladac ze remaster wyjdzie w przyszlym roku a nowa czesc w 2016, tak jak to mialo miejsce z Halo. Teraz wyszedl remaster a nowa czesc w przyszlym roku. z forum.onlinecenter.pl W sumie prawdopodobne tylko ciekawe gdzie MS wciśnie remaster GOW, druga połowa 2015 to Halo5, QB, FM6, TR i pewnie jeszcze z 1-2 duże gry. co do multi gow3>gow2>gow1 singiel gow2>gow3/gow1 Edytowane 8 grudnia 2014 przez Daddy 1 1 Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Shinobi na Gafie powiedzial, ze nie moze doczekac sie Gearsow w 2015, po czym dodal kilka postow pozniej, ze nie koniecznie mowil o nowych Gearsach, wiec spokojnie mozna zakladac ze remaster wyjdzie w przyszlym roku a nowa czesc w 2016, tak jak to mialo miejsce z Halo. Teraz wyszedl remaster a nowa czesc w przyszlym roku. z forum.onlinecenter.pl W sumie prawdopodobne tylko ciekawe gdzie MS wciśnie remaster GOW, druga połowa 2016 to Halo5, QB, FM6, TR i pewnie jeszcze z 1-2 duże gry. co do multi gow3>gow2>gow1 singiel gow2>gow3/gow1 Masz ty rozum i godność człowieka? Mroczny singiel jedynki też zjadał dupą kontynuację. W 3ke nie grałem bo akurat miałem długą przerwę od grania. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 gow 1 multi na samym końcu. Beka Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 multi gow 2 to najbardziej niegrywalne guwno obesrane w całej serii a dla dadiego gow 2 > gow 1 SKISŁEM 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 oczywiście, singiel gow2 najdłuższy, najbardziej zróżnicowany, najlepsze miejscówki, najlepsza fabuła ze wszystkich części, itd. GoW1 klimat > wszystkie części. multi gow3 tak samo jest najlepszym z serii, ilość trybów/map/postaci, grywalność, skill, dynamiczne, postacie nie ruszają się jak 2 tonowe składy węgla w gow1 a że dali 2 bronie których używali głównie nieogary ? to twój problem maciucha jak nie mogłeś sobie z nimi poradzić. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 w dwojce byl beznadziejny shotgun ktory poprawiali w milionie patchy i nic porzadnego nie wynyslili, na plus byly calkiem fajne mapy w trojce za to shotgun i mechanika to takie moze i nawet 8/10 ale mapy są tak beznadziejne, że caly czas gram w gotg jedynke, gdzie wszystko jest na swoim miejscu 10/10 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 (edytowane) Daddy wyjdz synku bo nie znasz sie na Girsach. A dwojke cenie nadal, trojka jest najgorsza. Edytowane 8 grudnia 2014 przez ChevChelios Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 no na pewno efekt Hosta w gow1 był epicki w porównaniu do gow3, raczej sentyment tutaj niektórych trzyma do klasyki. Można się zgodzić że multi gow1>gow2 przez cyrki z wyszukiwaniem w gow2 i kilka bugów ale gow3 multi > wszystkie gowy. EOT. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Jak byłeś dobry, to host nie miał znaczenia, taka jest prawda. GoW im późniejsza część, tym większa popelina w multi. 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 ale też macie chlopaki takie wrazenie przy trojce ze nie dali ani jednej dobrej nowej mapy? probowalem sie do tej czesci przekonac, ale za chu,ja wafla nie moge przebolec tych czerstwych map, o lamusach z lancerami nie wspominajac Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 (edytowane) Jak dla mnie, nie dali żadnej mapy, która by mi zapadła w pamięć, jak te z 1. Ale fakt jest taki, że na GoW zjadłem zęby. 2jka, to kupsztal, i grałem wtedy w MW i MW2, a 3jkę kupiłem, pograłem trochę dłużej niż w 2jkę, ale żeby mi urwało jajka przy brodzie, to nie bardzo. Jak wyjdzie 4czka, to może się machnę na tego xone, ale tylko jeśli multi, będzie tak wyku...rwiste jak w 1. Edytowane 8 grudnia 2014 przez Ferris71 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 ale też macie chlopaki takie wrazenie przy trojce ze nie dali ani jednej dobrej nowej mapy? probowalem sie do tej czesci przekonac, ale za chu,ja wafla nie moge przebolec tych czerstwych map, o lamusach z lancerami nie wspominajac Mam je teraz przed oczyma. Dla mnie nowe i powracajace mapy w GoW3 stanowia do dzis jedna fajna i spojna calosc. Multi w trojce to definicja gry sieciowej i totalna miazga przeplatana taka mikstura emocji i odczuc growych, ze zadna inna gra nie jest w stanie mnie przekonac do pvp tak jak GoW3 wlasnie. Jestem graczem ze stajnj co-op. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 "bo host ma przewage" tak gadaly tylko pisiorki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi