Opublikowano 21 października 20168 l Jak już jedziemy z rankingiem singli to dla mnie: 2>1=4>3 >>>> Judgement Chyba wszyscy zgodni, że dwójka zdecydowanie najlepsza i Judgement zdecydowanie najgorszy ;P Ranking multi: 1=UE >>>>> cała reszta PS. Normal suteq ? Wyzwania przecież żadnego w takim przypadku nie ma. Po cichu liczę na reedycję dwójki jak z UE, chętnie bym sobie przypomniał po tylu latach w lepszej oprawie. @Don Tak, z tego względu, że to jednak coś troszkę innego od typowego strzelania zza murka do przeciwnika za murkiem. Akurat transformersy też się chowały za murkiem
Opublikowano 21 października 20168 l Wiem i wyglądało to strasznie komicznie więc w ogóle z tego nie korzystałem.
Opublikowano 21 października 20168 l Ja tez zawsze pierwsze przejscie w gierkach na normalu, lubie skupic sie na story i isc w miare plynnie przez gre zebym nie siedzial trzy godziny w jednym miejscu i potem sie nie zaczal zastanawiac co ja teraz w sumie mialem robic.
Opublikowano 21 października 20168 l No ale wiecie, że jak gracie X lat, to dzisiaj granie na normalu dla Was to jak kiedyś granie na easy z kodem na god mode? Story w grach jest tak rozbudowane, a szczególnie w takich jak Girs, że potrzeba 200% skupienia bo można czegoś nie zrozumieć Edytowane 21 października 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 21 października 20168 l nie chodzi o doświadczenie, ale i o game design (czyli np. rozmieszczenie checkpointów, więcej wybaczający przeciwnicy/ amunicji itp. dziś normal to w 9 na 10 przypadków dawne easy. jednym z naprawdę nielicznych pozytywnych przykładów był np. MP3, czy MGR pamiętam swoją przygodę z dwójką na normalu w co-opie. lecieliśmy jak nóż przez masło zastanawiając gdzie tu w ogóle jest fun. decyzja o powtórzeniu pierwszych 2h nie była żadnym bólem.
Opublikowano 21 października 20168 l No ale wiecie, że jak gracie X lat, to dzisiaj granie na normalu dla Was to jak kiedyś granie na easy z kodem na god mode? Story w grach jest tak rozbudowane, a szczególnie w takich jak Girs, że potrzeba 200% skupienia bo można czegoś nie zrozumieć Tu raczej chodzi o sam flow gry niz o wyzwanie. Ja czerpie najwiekszy fun kiedy plynnie podazam z narracja i nie zatrzymuje sie na jakims etapie zbyt dlugo [np na 2 godziny przy hordzie na insane, chory etap]. Kazdy ma jakies inne upodobania co do sposobu przechodzenia gierek.
Opublikowano 21 października 20168 l O której chcecie dzisiaj mniej więcej grać? Bo też chętnie się piszę jakby co. Btw jeszcze jeden rzut kodów: WFVCX-6TK3M-Y36PH-C3WVR-3TQVZ jedynka T2K3Y-DXH2Q-VYDDF-W6763-P3XMZ dwójka GYM96-KDJ37-7QCH6-92JPF-XT66Z trójka HW42F-MFH3M-Y7M2G-C3GR3-X7PVZ Judgment
Opublikowano 21 października 20168 l Pewnie o 20:00 bede patrzal kto jest online, dobrze by bylo znowu uzbierac 10 osobowa ekipe na granie
Opublikowano 21 października 20168 l A horde kiedy gramy? Chciałbym zrobić tę 50 falę. Też bym z chęcią pocisnął do 50tki bo z randomami to pożalsięboże.
Opublikowano 21 października 20168 l Jak by tam kogos wam brakowalo to smialo zap. ps. Sorry za brak polskich znakow gt. D IE IMI ii E N
Opublikowano 21 października 20168 l Guuuurwa nie bede dzis. Kawalerskie na pelnej. Jak cos to zapki wysylac w niedziele. Moze ogarne kaca po sobotnim waleniu do ryja xD Edytowane 21 października 20168 l przez KoBik
Opublikowano 21 października 20168 l Przez caly mecz maltretowalem typow tymi granatami, ale ta akcja zdecydowanie byla najbardziej obfita w M I Ę S O