hooki 194 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2014 magnussen i kwiat jako debiutanci dają rade! dobrze się ich ogląda, fajnie się ścigają i nie odstawiają cyrków. no a felipe... Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 vettel cienias hahahah nie ma człowieka [*] Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Mercedes jeździ w innej lidze Bo77as nieźle. Perez mnie zaskoczył. Będzie fajny wyścig. Vettel łajza Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Co z Vettelem? Nie mam PS więc tylko relacje czytam we. Oglądam powtórki na PS News. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Podobno miał jakiś problem z redukcją biegów, co nie zmienia faktu, że Ricciardo robi świetną robotę i mam nadzieję, że dojedzie przed Vettelem. Mercedes raczej poza zasięgiem. Williams to zagadka mimo P3 Bottasa. Będzie się działo Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 oglądacie GP? przez chwilą w radio vettela poleciał przepiękny komunikat Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Colin nie kazdy oglada,mogles napisac co powiedzieli Cytuj
Gość Darude Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Wyscig ciekawy ,Maldonado "ładnie" podbił Gutierreza . Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 @zaq Ric do inżyniera - mam niezłe tempo, Vet z przodu się ociąga (coś w tym stylu) parę sekund ciszy inżynier do Vet - Ric is faster than you, let him pass Gutierez ładnie poleciał. cała idea tych przerośniętych łechtaczek miała temu zapobiec ale jak widać praw fizyki nie można oszukać. generalnie doby wyścig. co prawda na najwyższym stopniu podium wolałbym kogoś innego ale walki było sporo i było co oglądać. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 (edytowane) wyścig GOTY Maldonado powinien dostać Bana na nast. wyścig a nie stop and go. Rewelacja. Walka Mercedesów Miodzio. Ricciardo jak wyprzedzał Vettela to już w ogóle szał dupy. Wspaniale się to oglądało w Maranello powinny polecieć głowy... dublet Ferrari 9 i 10 miejsce Edytowane 6 kwietnia 2014 przez orion50 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 dziś dopiero oglądnąłem wyścig, od wczoraj omijając wszelkie media dosc dawno nie było tak emocjonującego wyścigu, Hamilton psychicznie zniszczył Rosberga, moim zdaniem jeszcze z 2 takie akcje i Rosberg będzie dostawał komunikaty że ma oszczędzac opony Maldonado pjerdolnięty jak zwykle, Gutierrez pewno myślał że go jakaś pustynna trąba powietrzna wessała w Ferrari niestety zapowiada się kolejny sezon narzekania i rozczarowań, szkoda mi jak cholera Kimiego i Fernando (wie ktoś skąd te ploty o jego rzekomym transferze do Mclarena w przyszłym roku?) Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Dawno juz nie bylo tak fantastycznego wyscigu. Hamilton pokazal ze jest zaj.ebisty, jesli chodzi o bezposrednia walke na torze. Cieszy postawa Riccardo Aha... juz na pierwszej stronie pisalem ze przez te nowe nosy, bolid przy uderzeniu bedzie sie "wbijal" pod inny Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 (edytowane) Akurat w tym przypadku nos nie wbił się pod auto. Przednie koło bolidu Maldonado zahaczyło o tylne Gutierreza. Skutek znamy. Edytowane 7 kwietnia 2014 przez TAILOR Cytuj
Karas 433 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Z tych ujęć powyżej tak naprawdę (pipi) widać co się stało , brakuje przede wszystkim widoku z kokpitu Maldonado. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Nieważne co się stało, w każdym razie to nie F1 201x online na konsole gdzie z(pipi)y robią destruction derby w zakręcie tylko życie, Maldonado powinien dostać bana, a nie 3 punkty i 5 miejsc do tyłu ;/ wenezuelski ćwierć-debil Cytuj
Karas 433 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Nieważne co się stało, w każdym razie to nie F1 201x online na konsole gdzie z(pipi)y robią destruction derby w zakręcie tylko życie, Maldonado powinien dostać bana, a nie 3 punkty i 5 miejsc do tyłu ;/ wenezuelski ćwierć-debil Chyba nie odebrałeś tego jako obronę Maldonado ? Sam go nie lubię i uważam że bez niego buło by lepiej zresztą Sutila tak samo nie trawię. Sam koncept tych nowych nosów jest z dupy odwrócili tylko sytuacje że zamiast wjeżdżającego ten w którego wjechano jest "wybijany" w górę Cytuj
orion50 632 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Nie odebrałem tego jako obronę Pastora Don't worry. Po prostu musiałem wtrącić swoje 3 grosze, bo boli mnie, że taki nieodpowiedzialny typ jeździ w Formule 1. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2014 na sky f1 był przed kwalifikacjami bardzo interesujący reportaż o tym jak to mercedes sobie poradził z umiejscowieniem turbosprężarki... ooo tutaj jest (nim usuną): a wyścig genialny, mercedesy walczące ze sobą i reszta stawki też nieźle się tam mieszała. 1 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Nieważne co się stało, w każdym razie to nie F1 201x online na konsole gdzie z(pipi)y robią destruction derby w zakręcie tylko życie, Maldonado powinien dostać bana, a nie 3 punkty i 5 miejsc do tyłu ;/ wenezuelski ćwierć-debil 1 Cytuj
hooki 194 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2014 nie F1 no ale - Loeb do czego nie wsiądzie to jest szybki, wróżę "nudny" sezon WTCC Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 dokładnie, nie ma to jak obudzić się w niedzielę rano, odpalić Eurosport i obejrzeć najpierw WTCC a potem Formułę Renault 3,5. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Myślicie, że po odejściu Domenicallego ściągną do Ferrari Brawna z wakacji na przyszły rok? Cytuj
Gość Darude Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 (edytowane) Na pewno inżynierski sztab Ferrari wymaga zwolnienia , zawsze są w tyle ,najbardziej mam w pamięci tą przewage kiedy to Alonso 2 lata temu miał 68 punktów (chyba )nad Vettelem przed przerwą wakacyjną ,a potem Ferrari przysnęło i nie zrobiło nic .Red bull odrobił lekcje i przegonił .W ostatnim sezonie tez odpuścili ,a teraz na poczatku nic ,wątpię zeby się ogarnęli . Ross Brawn to mysle ,ze zbawił by ten zespól . Aha widzę ,że Domenicalli zrezygnował szkoda ,że tak późno . Edytowane 14 kwietnia 2014 przez Darude Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi