Opublikowano 21 czerwca 201410 l Williamsy na 2 pierwszych liniach ! W Mercedesie chyba zacznie się lekka panika xd.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Yeah w końcu Williams pokazał moc. Oby był dublet jutro z Felipe z przodu
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Dubletu bym sie nie spodziewał .Nie teraz ,ale dobre jest to ,że w koncu ktoś dogania fabrycznego Mercedesa .Już myslałem ,ze do konca bedą batalie Rosberg vs Hamilton.Rywalizacja w Mercedesie jest ogromna i mi się zdaje ,że Rosberg wydaje się byc lepszym drajwerem ,od Hamiltona .Bardziej opanowany i to moze byc ten plus na korzyść . Edytowane 21 czerwca 201410 l przez Darude
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Ja jestem zdruzgotany obecną formą Ferrari. Zero progresu. Po prostu stagnacja. Mają dwóch takich asów i co ? i nic. Bolid do dupy i nic nie da się z nim zrobić.
Opublikowano 6 lipca 201410 l dlaczego ten wyścig nie leci w polsat sport news jak poprzednie? Edytowane 6 lipca 201410 l przez maciucha
Opublikowano 6 lipca 201410 l bo widocznie mają coś lepszego do puszczenia + PPV. raz tak puszczają, raz tak. znowu trzeba będzie streamować
Opublikowano 6 lipca 201410 l podrzuciłbyś linka z jakimś dobrym streamem? zupełnie sie w tym nie orientuje.
Opublikowano 6 lipca 201410 l Na uj czerwona flaga ? lekko wgnieciona bariera i wielkie halo. Jazda z tym koksem
Opublikowano 6 lipca 201410 l nie takie lekko. ładny bałagan się zrobił. dobrze że Massa ma niezły refleks bo mógł Kimiemu niezłego takedowna zrobić.
Opublikowano 6 lipca 201410 l Sam by sobie był winien o ile dobrze zauważyłem to Kimi chciał wrócić na tor i go obróciło ? i chciał zmieść parę bolidów ?
Opublikowano 6 lipca 201410 l powrót na tor miał dobry tylko go podbiło w konsekwencji czego stracił panowanie i poleciał. Massa jest dobry. Eric Clapton pokazuje coś mu na tele, Massa wyrąbane
Opublikowano 6 lipca 201410 l Marek, nie znasz się to się nie wypowiadaj. Szkoda mi transferu w telefonie na Twoje posty. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 6 lipca 201410 l Marek, nie znasz się to się nie wypowiadaj. Szkoda mi transferu w telefonie na Twoje posty. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Co się nie znam ? dobrze wiem że trzeba przywrócić zabezpieczenia do stanu z przed kolizji padalcu, i był to sarkazm nawiązujący do przesadnej obawy o bezpieczeństwo, w wywiadzie nawet Lauda krytykował decyzję o czerwonej fladze. Więc może trochę zluzuj
Opublikowano 26 lipca 201410 l Lewis znowu pech w qualu. Kolejna beka z Ferrari .Ross Brawn poratuj ich bo przykro na to patrzeć .
Opublikowano 27 lipca 201410 l walić Lewisa. Raikonen faktycznie beka. dobry wyścig. ledwo połowa a emocji i zdarzeń więcej niż w całym sezonie. najmniej ulubiony tor ale dzieje się.
Opublikowano 4 października 201410 l Vettle odchodzi z RBR Sebastian Vettel says his decision to leave Red Bull has not been influenced by the performance of Daniel Ricciardo. Vettel, a four-time world champion, trails team-mate Ricciardo by 57 points in this year's drivers' championship. German Vettel, whose expected move to Ferrari is yet to be confirmed, said: "I'm not leaving because I don't like the team or individuals. I'm not running away from anything. http://www.bbc.com/sport/0/formula1/29489505 Edytowane 4 października 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 7 października 201410 l http://sport.tvn24.pl/f1,116/tak-francuski-kierowca-roztrzaskal-sie-na-suzuce,475046.html cud że Julesowi głowy nie urwało.
Opublikowano 7 października 201410 l http://m.youtube.com/results?q=biancho%20crash&sm=3 tutaj juz na yt, bez reklam na telemetrii miał 210kmh kiedy wypadł z toru...
Opublikowano 12 października 201410 l No z tą strategią dla Rosberga to mnie zaintrygowali. Cały wyścig na jednym komplecie opon? Edytowane 12 października 201410 l przez Lukas.
Opublikowano 12 października 201410 l wątpię. tor nie niszczy opon ale to ledwo połowa wyścigu. jeśli dojedzie do mety bez kolejnego pit stopu to dokona czegoś raczej szalonego.