Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship 2014

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 187
  • Wyświetleń 20,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Williamsy na 2 pierwszych liniach ! W Mercedesie chyba zacznie się lekka panika xd.

Opublikowano

Dubletu bym sie nie spodziewał .Nie teraz ,ale dobre jest to ,że w koncu ktoś dogania fabrycznego Mercedesa .Już myslałem ,ze do konca bedą batalie  Rosberg vs Hamilton.Rywalizacja w Mercedesie jest ogromna i mi się zdaje  ,że Rosberg wydaje się  byc lepszym drajwerem ,od Hamiltona  .Bardziej opanowany  i  to moze byc ten plus na korzyść .

Edytowane przez Darude

Opublikowano

Ja jestem zdruzgotany obecną formą Ferrari. Zero progresu. Po prostu stagnacja. Mają dwóch takich asów i co ? i nic. Bolid do dupy i nic nie da się z nim zrobić.  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dlaczego ten wyścig nie leci w polsat sport news jak poprzednie?

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

bo widocznie mają coś lepszego do puszczenia + PPV. raz tak puszczają, raz tak. znowu trzeba będzie streamować :/

Opublikowano

podrzuciłbyś linka z jakimś dobrym streamem? zupełnie sie w tym nie orientuje.

Opublikowano

nie takie lekko. ładny bałagan się zrobił. dobrze że Massa ma niezły refleks bo mógł Kimiemu niezłego takedowna zrobić.

Opublikowano

Sam by sobie był winien o ile dobrze zauważyłem to Kimi chciał wrócić na tor i go obróciło ? i chciał zmieść parę bolidów ?

Opublikowano

powrót na tor miał dobry tylko go podbiło w konsekwencji czego stracił panowanie i poleciał.

Massa jest dobry. Eric Clapton pokazuje coś mu na tele, Massa wyrąbane :D

Opublikowano

Marek, nie znasz się to się nie wypowiadaj. Szkoda mi transferu w telefonie na Twoje posty.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Marek, nie znasz się to się nie wypowiadaj. Szkoda mi transferu w telefonie na Twoje posty.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Co się nie znam ? dobrze wiem że trzeba przywrócić zabezpieczenia do stanu z przed kolizji padalcu, i był to sarkazm nawiązujący do przesadnej obawy o bezpieczeństwo, w wywiadzie nawet Lauda krytykował decyzję o czerwonej fladze. Więc może trochę zluzuj 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Lewis znowu pech  w qualu. Kolejna beka z Ferrari .Ross Brawn poratuj ich bo przykro na to patrzeć :/.

Opublikowano

walić Lewisa. Raikonen faktycznie beka.

dobry wyścig. ledwo połowa a emocji i zdarzeń więcej niż w całym sezonie. najmniej ulubiony tor ale dzieje się.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Vettle odchodzi z RBR 

Sebastian Vettel says his decision to leave Red Bull has not been influenced by the performance of Daniel Ricciardo.

Vettel, a four-time world champion, trails team-mate Ricciardo by 57 points in this year's drivers' championship.
German Vettel, whose expected move to Ferrari is yet to be confirmed, said: "I'm not leaving because I don't like the team or individuals. I'm not running away from anything.

jennifer-lawrence-10.gif

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

No z tą strategią dla Rosberga to mnie zaintrygowali. Cały wyścig na jednym komplecie opon?

Edytowane przez Lukas.

Opublikowano

wątpię. tor nie niszczy opon ale to ledwo połowa wyścigu. jeśli dojedzie do mety bez kolejnego pit stopu to dokona czegoś raczej szalonego.