maciucha 11 638 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 A Flavio nie ma bana na F1 po tej akcji w Singapurze? Cytuj
Gość Darude Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 (edytowane) Dajcie spokój z tym Flavio ,umoczony i na pewno to nie byłby dobry ruch .Niech ściągną teraz Brawna z wakacji ,a potem Neweya no i Ferrari znowu na topie. Edytowane 14 kwietnia 2014 przez Darude Cytuj
orion50 632 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Ferrari potrzebuje REWOLUCJI, a Brawn jej nie da. Ferrari nie może czekać kolejnych 3 lat na jakikolwiek sukces. Potrzeba kogoś z jajami, kogoś kto nie boi się dawać łapówek, naginać przepisów, manipulować wyścigiem (Singapur) Ban już się skończył 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 wyścig bez większej historii, ale Vettel po raz kolejny przepuszczający Riccardo to coś pięknego Cytuj
Gość osiol Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Wróciłem do domu o szóstej i niestety zaspałem na wyścig. Czemu tak dużo stracił Vettel? Co się stało z Massą w pit-stopie? Dlaczego wyścig zakończył się przedwcześnie? Kurde, nie potrafię oglądać powtórek. Sytuacja w Red Bullu zaiste ciekawa, bo wielu przewidywało, że z twarzy Ricciardo po starcie sezonu bardzo szybko zniknie ten piękny uśmiech, a tu się okazuje, że jednak nie. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 vettel wciaż 'nie potrafi dogadac się z autem', u Massy były jakieś cyrki z tylnymi kołami i pitstop trwał chyba minutę, a Hamiltonowi pokazano flagę w czarną szachownicę na 55 okrążeniu (56 planowanych) i zgodnie z regulaminem bierze się wtedy pod uwagę wyniki z okrążenia przed pokazaniem tej flagi (czyli z 54 okrążenia) Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 ten burdel z flagą to zwykły fail czy było coś więcej? sytuacja kuriozalna i pewnie dla niewielu krzywdząca. na pierwszą powtórkę załapałem się na sam koniec, o 20.40 leci na PSeXtra więc obejrzę na spokojnie jak się uda. ogólnie coraz bardziej wkurza mnie dominacja w sporcie. jak nie Vett przez ostatnie lata tak teraz ten pajac. no nie lubię go, nic na to nie poradzę. to że jest czarny to zbieg okoliczności w WTCC to samo. przez ostatnie lata Chevy okupował podium, teraz Citroeny kopią wszystkich. btw Citroen z Loeb'em przekręty mają we krwi. tak jak w WRC kombinowali tak i teraz. Loeb i Lopez dostali DSQ w kwalifikacjach za to, że kontroler dopływu paliwa u nich nie działał. w Marakeszu działał, teraz jakoś nie. no ale wina dostawcy :x naprawdę tęsknie za czasami kiedy sporty motorowe były wyrównane i walka trwała do ostatniego okrążenia ostatniego wyścigu. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Wolę już dominację Hamiltona z Mercedesem, bo przynajmniej nie grają tych dwóch marszy żałobnych po każdym wyścigu, jak to miało miejsce w przypadku dominacji Vettela i Red Bulla . Mnie zastanawia, czy Raikonnen serio nie może się dogadac z tym nowym Ferrari, czy też podchodzi do tego na konkretnej wyje.bce? Wszyscy zrzucają każde nadprogramowe pół kilograma, a ten wygląda jak pączek w maśle. Zero charyzmy w tym roku, zero przebłysków formy Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 w sumie racja Kimi pewnie gdzieś pomiędzy tym a tym znając jego charakter i podejście. pociesza mnie jedynie fakt, że to dopiero początek sezonu. jeszcze wiele wyścigów czeka w kalendarzu. za parę miesięcy może być zupełnie inaczej. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Nie mogę już słuchać tych silników. Robię sobie przerwę od F1 bo po tym wyścigu przestaje rozumieć i nadążać. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 mały offtop skoro już Webber został wywołany: Mark dojechał trzeci w WEC na torze Silverstone. pogoda iście brytyjska, ostatnie 20 minut odwołali ze względu na narastającą ulewę. co prawda wszystkie Audi odpadły po drodze ale podium w debiucie za dwiema Toyotami to niezły wyczyn. kurna chyba założę zbiorczy temat dla innych serii bo dzieje się całkiem sporo. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 naprawdę tęsknie za czasami kiedy sporty motorowe były wyrównane i walka trwała do ostatniego okrążenia ostatniego wyścigu. Tylko MotoGP (wcześniej wciągnij film "Fastest"), ja już odpuściłem sobie motosporty samochodowe, a w szczególności F1. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 szlifierki lubię ale nie aż tak. zawsze chętnie obejrzę do obiadu czy tam leci sobie w tle ale gdybyś mnie zapytał kto wygrał albo kazał wymienić 5 zawodników to bym poległ xD obejrzałem powtórkę Chin. raczej słaby wyścig. kilka akcji tylko i w sumie podium bez niespodzianek. więcej emocji było dzisiaj w WTCC. za to ten moment 10/10 i najlepsze co się wydarzyło podczas tego GP: http://youtu.be/d5ZR8QG_yv0 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 śmiałem się tak mocno przy telewizorze że aż zapomniałem xDDD na anglojęzycznych forach przy zdjęciach jakiś wolnych kierowców/samochodów już się przerzucili z docinek 'still faster than Chilton' na 'still faster than Vettel' jak ja na taką chwile długo czekałem Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Kimi zawsze wymiata http://youtu.be/QjdYTzlfms0 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 mercedes testuje nowy wydech który ma poprawić dźwięk silnika 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 Rosberg na swoim fanpage'u na FB pisał że nowy wydech nie zdał egzaminu i nie poprawili dźwięku Cytuj
hooki 194 Opublikowano 15 maja 2014 Autor Opublikowano 15 maja 2014 wygląda to dość zabawnie, mnie też przyszło do głowy, że nawet jak by to wprowadzili w takiej formie to lotus miał by problem bo oni nie mają symetrycznie wydechu i mogło by im to namieszać w aerodynamice... Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 mercedes testuje nowy wydech który ma poprawić dźwięk silnika 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 Pany, macie jakiś pomysł gdzie można zobaczyć wyścig ? Barany z polsatu stwierdziły, że trzeba puścić mecz na Polsacie otwartym i News, więc nie mam gdzie obejrzeć GP Kanady, bo Vectra udostępnia Sport, ani Sport Extra.. Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 Jeżeli nie szkoda Ci 4,9 zł to na ipla jest do wykupienia transmisja(w HD), ewentualnie meczyki.pl(darmo). Btw na otwartym polsacie w tym roku raczej nie ujrzysz transmisji. 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 Jeśli chodzi o otwarty to wiem, ale do tej pory wyścigi na News dawali a jak mam tą Iple w TV, to da się to jakoś wykupić przez TV i obejrzeć w HD na TV ? Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 No na News to teraz jedynie retransmisje, co do ipli ja oglądam na laptopie więc ciężko mi powiedzieć czy jest taka opcja w tv ale jeśli masz w tv w ipli opcje live to tam powinieneś znaleźć transmisje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi