M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Koniec, bylo goty : - ( Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 A no. @Yakub Tak, 4 to ostatni sezon. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Nadrabiam 4 sezon. Jako niewolnik platform w stylu netflix, amazon czy hbo go czekam cierpliwie aż wyjdzie serial tam. Za(pipi)isty ten 4 sezon. Kto jeszcze nie oglądał black sails teraz na netflix macie całość i naprawdę warto. W sumie 1 sezon najgorszy (co nie znaczy zły) ale od 2 dla mnie równa w górę. Co sezon lepiej. Na razie 3 odcinki 4 sezonu ale dzieje się:) Cytuj
Shago 3 605 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 (edytowane) Smutno mi, bo skończyłem oglądać 4 sezon :(. Ten serial to perełka, technicznie i wizualnie zrealizowany PER-FE-KCY-JNIE, bitwy morskie to Dlaczego zabili Charles'a Vane'a w 3 sezonie... Edytowane 9 marca 2018 przez Shagohad Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Odkop bo aż muszę napisać jakie 2 i 3 sezon to były kurewa majstersztyki Szkoda, ze 4 sezon zrushowany, bo podobno mialo byc 5, ale oczywiscie odyebaly sie jakies cyrki i mieli tylko jeden na zakoczenie, no i juz nie bylo tak wspaniale jak w poprzednich Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi