Skocz do zawartości

The Strain - 2014 - Guillermo Del Toro - FX

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

też nie są jakichś wysokich lotów, ale lepsze i tak.

• Odpowiedzi 282
  • Wyświetleń 14,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

jestem w połowie 8 odcinka, i sam nie wiem jak wytrzymuje ten gówniany serial, wszystko jest ch,ujowe albo nieoryginalne, najlepiej ten serial oddaje swojego ducha w  scenkach  gdy np. doktorek jednak

• Z niecierpliwością czekam jak strigoi zrobią z czaszki tej staruchy pucharek na krew.

• Wkur. wia brak konsekwencji i logiki - po obejrzeniu dwóch odcinków: To tylko tak na szybko tuż po seansie. Z przykładami można lecieć dalej, a to tylko dwa odcinki. Serial jest fajnie zrealizowan

Opublikowano

Guernic ma racje, poturbowała go ta pani doktur ale uciekł.

Opublikowano

Dobry odcinek, w końcu jakaś konkret akcja.

nie wiedziałem że Mistrz może przejmować ciała, to pewnie sporo namiesza w następnych sezonach plus pewnie wyjdzie na to że Mistrz to wampirzy robin hood

Opublikowano

Doooobra akcja była jak walczyli i go wypchnął za okno, dwa razy cofałem i oglądałem ponownie :)

Edytowane przez Szejdj

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Pewnie obejrzę ale na razie bez podjarki. Początek serialu był bardzo fajny a później zaczął się robic crapem :/

Opublikowano

Dobry odcinek, tylko ta moszna na brodzie komiczna.

Opublikowano

zapowiada się w pytke. Chciałbym aby szybko synek zginął. Nienawidzę bachorów w takim serialu.  Tak samo wkurza mnie syn policjanta w Walking dead. Dzieci są irytujące w horrorach. Za to armia ślepych małych wampirków na propsie :)

Opublikowano

btw tego dzieciaka nie podmienili od ostatniego sezonu? Sam odcinek bez spustu. ;/

Opublikowano

Podmienili i jest z 10 razy gorszy od poprzedniego. Oby go szybko utłukli :/

Edytowane przez sprite

Opublikowano

oby bo pewnie bezie tak samo wku.rwiający jak stara w poprzednim sezonie

ślepych dzieci mi było szkoda ;/

Opublikowano

No jak na pierwszy odcinek nowego sezonu to tak przyzwoicie tylko zaczeli :/ najbardziej z odcinka spodobała mi się historia o mistrzu.

Opublikowano

oby bo pewnie bezie tak samo wku.rwiający jak stara w poprzednim sezonie

ślepych dzieci mi było szkoda ;/

eee tam właśnie to mi się najbardziej podobało. Lubię jak seriale wyłamują się ze schematu. W większości filmów czy seriali dzieci są nie do ruszenia. :)

Opublikowano

najbardziej z odcinka spodobała mi się historia o mistrzu.

spoko wybrnęli z ostatniej sceny poprzedniego sezony z tym bodysnatchem tylko mogli w tą historyjkę prowadzić więcej napięcia a nie tak jeb z dzidy i już mamy wytłumaczenie do zmiany ciał :reggie:

Opublikowano

Dzieciaka zmienili, też zauważyłem.

Historia o rumunie z gigantyzmem niezła (w sumie to w książce jest to pierwsza scena, w sensie babcia opowiadająca Abrahamowi o tym gościu), ale wyrzyganie zupki chińskiej na twarz było obrzydliwe i śmieszne zarazem.

Bez szału, ale faktycznie: dzieciaki ślepe wampirki mogą być niezłe.

Opublikowano

Dzieciak od razu rzucił się w oczy, bo poprzedni wyjątkowo nie irytował (syndrom dzieciaka w serialu). Pilot był o niebo lepszy - tajemnica budowała klimat, teraz karty rozdano i mamy wesołą drużynę Scooby Doo na tropie wampirów. Raczej odpuszczę na rzecz innych produkcji.

PS rozwaliła mnie ta wiecznie głodna bestia w obcisłym kostiumie XD

Opublikowano

Odcinek 2 taki se. Fajna akcja pod prysznicami ale tak za mało akcji za dużo pieprzenia. Dodatkowo dzieciak jeszcze bardziej irytuje mam nadzieję że w następnym odcinku połączy się z ukochaną mamusią.

Ja rozumiem że logiki nie ma co się spodziewać po serialu o wampirach ale myślę że ten bumistrz już powinien sam do gwardii narodowej dzwonić. Wiedzą już co się dzieje to czemu wojska nie ma i liczą na jednego kolesia z CDC :)

Opublikowano

Fajnie, że dużo mówią o Polsce, mój wewnętrzny Janusz się z tego cieszy, ale Zacka bym ukatrupił gołymi ręcami.

Opublikowano

Dawno nie widziałem tak wkurwiającego dzieciaka w serialu, a dużo ich było.

Edytowane przez sprite

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

JAK MNIE TEN BACHOR WKURWIA :daddy:

stary wypił sok z gumirobaków i teraz bezie superhero xD

nińdzia wampirki i super misja roz(pipi)ana w 2 min xDDD

od wątku eldritch i tej lampucery rzyga mi się che

miałki odc ale przyszły odc zapowiada się napakowany akcją [zwiastun na końcu]

Opublikowano

Dzieciak jest tragiczny a zmienili tamtego aktora bo ponoć nie miał skilla do dramatycznych scen, które mają być w tym sezonie.

No to go super zastąpili, jeszcze większym ulungiem :pawel:

Poza tym sezon jak na razie mi się podoba.

Lizzie Brochere <3

Opublikowano

Rozwala mnie klimat zagrożenia w tym serialu - wystarczy do scen żywcem wyciągniętych z Klanu dodać odgłos krzyków/strzałów w tle :pawel:

Coś ostatnio się nie przykładają do roboty - abstrahując od nonszalancji z jaką mordują białą bronią wampiry (nikt już się nie obawia noodli) czy jedynej niewyłysiałej w gronie krwiopijców - matki, w tym odcinku mamy Angela kuśtykającego na nie tę nogę oraz Waltza-wannabe, który w latach 60 nosi pięknie dopasowany slimowany gajer.

Takie tam czepianie się z mojej strony, bo już mnie ta kupa dobija. Zmarnowany potencjał.

Opublikowano
  • Autor

ostatnie zdanie doskonale podsumowuje ten serial. drugiego sezonu jeszcze nie ruszałem, ale jesli będą w miarę trzymać się książek dorzucając trochę od siebie to niedługo zacznie robić się naprawdę dziwne...

Opublikowano

wejściwóka nowego odcina to najlepsze co przytrafiło się temu serialowi, reszta to pierdy śmierdy