Skocz do zawartości

The Strain - 2014 - Guillermo Del Toro - FX

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

ten natychmiastowy szacunek między wasilijem a satrakianem \m/

• Odpowiedzi 282
  • Wyświetleń 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

jestem w połowie 8 odcinka, i sam nie wiem jak wytrzymuje ten gówniany serial, wszystko jest ch,ujowe albo nieoryginalne, najlepiej ten serial oddaje swojego ducha w  scenkach  gdy np. doktorek jednak

• Z niecierpliwością czekam jak strigoi zrobią z czaszki tej staruchy pucharek na krew.

• Wkur. wia brak konsekwencji i logiki - po obejrzeniu dwóch odcinków: To tylko tak na szybko tuż po seansie. Z przykładami można lecieć dalej, a to tylko dwa odcinki. Serial jest fajnie zrealizowan

Opublikowano

o co chodzi?

Opublikowano

Odcinek strasznie nudny ale

przynajmniej wiemy  że nie będzie happy ending w rodzince doktorka, plus ciekawe czy Mistrz nie zrobi z żonki doktorka sługusa jak to zrobił z naziolem

Edytowane przez koval

Opublikowano
  • Autor

ogólnie ten wątek z przygodami żony epha nie był zły no i niezły hardkor nawet, że dzieciarnia nie ma taryfy ulgowej w tym serialu :).

Opublikowano

Czy tylko dla mnie po tym odcinku bliżej jest do rozpoznania SWAT team? Może się mylę...

Hakerka strasznie mnie wkurza, mam nadzieję, że jak już sobie poszła to wróci w innej "formie".

Opublikowano

To nie był zły odcinek a na żonę Epha patrzy się z przyjemnością, ładna lasiunia z niej przeca.

Takie 6/10 i czekam na mocniejsze walnięcie w ostatnich 3 epach.

Opublikowano

Z niecierpliwością czekam jak strigoi zrobią z czaszki tej staruchy pucharek na krew.

Opublikowano
  • Autor

AJEM THE DRINKER OF MEN

Opublikowano

Niepotrzebne aby sceny z dzieciakiem i matką Nory.

Nie mogę się doczekać kiedy coś ją w końcu zeżre. ;/

btw stary jaki narwaniec z tą swoją szabelką

Opublikowano
  • Autor

starą nie wiem po co wrzucili do tego serialu. ma to chyba wyłącznie związek z deklaracją del toro, że będzie pchał jak najwięcej latyno-amerykańskich bohaterów przed kamerę. to samo z rozbudowanym wątkiem gangstera z siekierą.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ten wampirzy swat odgrywa pozniej jakas wieksza role?

Opublikowano
  • Autor

w pierwszym tomie jest go tyle samo co w serialu, ale pokazuje się w innych okolicznościach i komuś innemu.

Opublikowano

Akcja ze swat najlepsza jak dotychczas, ostatni odcinek niby taki sobie, ale uśmiech mojego ulubionego Róska bezcenny.  :wub:

Opublikowano

jestem w połowie 8 odcinka, i sam nie wiem jak wytrzymuje ten gówniany serial, wszystko jest ch,ujowe albo nieoryginalne, najlepiej ten serial oddaje swojego ducha w  scenkach  gdy np. doktorek jednak zwraca sie do Zyda  o pomoc,  a pozniej przy kazdej rozmowie sie z nim kloci  ze gada bzdury i ze niemozliwe ze to wampiry, (pipi)a, co za shit. no i te szczesliwe zbiegi okolicznosci ze wszyscy sie spotkali na stacji

A ja to właśnie kupuję - w obliczu tak abstrakcyjnych wydarzeń rasowy naukowiec, który zwykł badać wszystko przez "szkiełko" nauki i logiki, ciągle się waha. Dla mnie to jest o wiele bardziej wiarygodne, niż natychmiastowa akceptacja sytuacji i wesoła eksterminacja krwiopijców z pieśnią na ustach.

Zbiegi okoliczności są znamienne dla 99,99% seriali. The Wire to wyjątek potwierdzający regułę.

7 ep za mną - serial daje radę, trochę irytuje mnie Samwise Gamgee oraz niemiaszek, który za bardzo zapatrzył się na Waltza z Bękartów.

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

to

jest

zly

serial

Opublikowano

oglądałem wszystkie seriale o zombie i spojrzenia z tej perspektywy jeszcze nie było, warto imo.

najsłabiej wypada ten cały master tylko, poza tym byłoby fajnie.

Opublikowano
  • Autor

to

jest

zly

serial

to

nie

oglą

daj